Connect with us

General

Cum poți determina caracterul unei persoane după forma buzelor

Există o știință care studiază relația dintre tipul de personalitate și temperamentul oamenilor cu unele diferențe externe.

După forma buzelor de asemenea poate fi determinat caracterul persoanei.

Buzele pline

Această formă a buzelor a fost întotdeauna considerată un simbol al s*xualității. Acestor oameni le place să atragă atenția și o fac prin toate mijloace. Ei se îmbracă strălucitor, sunt capricioși, sociabili, adesea naivi și sinceri. Dar, de asemenea sunt buni, atenți și te poți baza întotdeauna pe ei.

Buzele subțiri

Despre oamenii cu buzele subțiri se crede că sunt răi, vicleni și perfizi. În realitate ei sunt energici, își stabilesc clar obiectivele și se îndreaptă spre ele în ciuda obstacolelor. Astfel de oameni nu par a fi emoționali, însă ei își arată sentimentele doar celor mai apropiați oameni. Întotdeauna vor face un compromis, își apără cu încăpățânare opinia, chiar se pot exprima destul de ingenios, dar ofensiv.

Buza inferioară plină, cea superioară subțire.

Acești oameni sunt foarte curioși și instabili. Nu trăiesc conform programelor, ei au nevoie întotdeauna de libertate. Sunt puternici, iar în relații sunt lideri. Adoră confortul în toate domeniile. În tinerețe sunt ușuratici, schimbându-și adesea partenerii, se îndrăgostesc ușor, dar pierd rapid interesul pentru om.

Buza inferioară subțire, cea superioară plină

Sunt cei mai cocheți oameni și mereu în centrul atenției. Sunt prea emoționali, ieșind în evidență din mulțime, au o stimă de sine înaltă, sunt artistici, cu un bun simț al umorului. Ajung cu ușurință la obiectivele propuse și obțin succes în tot ceea ce își propun. În viața personală, deseori au ghinion. Pot fi ușor seduși și adesea devin victimele cuiva.

Colțurile gurii sunt îndreptate în jos

Sunt persoane predispuse la depresie, foarte pesimiste, timide și nesigure. Într-o relație sunt grijulii, dar din cauza fricii de a pierde partenerul, încep să-l controleze. Uneori sunt arogante, o consecință a complexului de inferioritate.

Colțurile gurii sunt îndreptate în sus

Acești oameni îi atrag pe alții ca un magnet. Ai o mulțime de admiratori, sunt persoane bune și receptive, știi cum să asculte și să sprijine omul.

Buze neclar conturate

Acești oameni practic nu au putere de voință, au un caracter prea blând și pot fi ușor manipulați.

Buze clar conturate.

Sunt persoane romantice, dezvoltate intelectual, dar cu capul în nori.

Buze asimetrice

Oamenii cu astfel de buze sunt buni, curioși și activi, deși cei din jur îi percep ca fiind mincinoși.

Buze proeminente

Sunt persoane capricioase și iresponsabile, suspicioase care nu doresc să depună eforturi pentru a obține plăcere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

7 lucruri care se intampla cand iti intalnesti sufletul pereche

Intalnirea cu sufletul vostru pereche este un lucru unic in viata si este ceva special pentru toti cei care o experimenteaza. Daca v-ati intalnit deja sufletul pereche, stiti exact despre ce este vorba.

Un suflet pereche este cineva al carui suflet se potriveste cu al vostru, dar nu este același cu flacara voastra geamana (twin flame), care este o manifestare a sufletului vostru in mai multe corpuri fizice din aceasta lume. Sufletul vostru pereche este mai mult sau mai putin ca o legatura cu cineva al carui suflet este profund legat de al vostru.

Sufletele pereche provin din conexiunile pe care le facem atunci cand suntem inca in forme eterice sau energetice si de acolo trecem in vietile noastre actuale si in corpurile fizice, invatand lectii si in cele din urma venind impreuna, astfel incat sa putem creste si mai mult unul impreuna cu celalat.

Mai jos vom trece in revista cateva dintre lucrurile care se intampla cand va veti intalni in sfarsit sufletul pereche. Desi unele dintre ele s-ar putea sa para cam aiurea, toate sunt destul de puternice si toate se adauga experientei. Ati observat aceste lucruri pe masura ce se intampla pentru voi sau sunteti inca in intuneric atunci cand vine vorba de intalnirea cu sufletul vostru pereche?

Iata 7 lucruri care se intampla atunci cand va intalniti, in sfarsit, sufletul pereche:

1. Totul cu aceasta persoana se simte ca si cum curge foarte natural.

Aceasta persoana va face sa simti ca tot ce ati experimentat in aceasta lume v-a condus la el / ea. Relatia in ansamblu este atat de pura si de lina pe cat ar trebui. Sincer, nu seamana cu nimic din ceea ce ati mai experimentat vreodata.

2. Simtiti ca totul in viata voastra se imbunatateste.

Nu numai ca viata voastra amoroasa este mai buna, dar si alte domenii ale vietii voastre se imbunatatesc. Sunteti mai multumit decat oricand si asta pentru ca tu si aceasta persoana cresteti impreuna si va ajutati reciproc. Cand sunteti amandoi pe aceesi lungime de unda, tot ce se intampla va poate ajuta sa va concentrati din ce in ce mai mult asupra imaginii de ansamblu.

3. Observati ca aceasta persoana va face mai fericit decat ar fi putut fi vreodata.

Spre deosebire de trecut, sunteti cu adevarat fericit. Vedeti viata intr-o lumina noua si aceasta persoana va face fericiti. Desi fericirea nu este ceva pe care o gasim exclusiv in altcineva, intalnirea cu sufletul vostru pereche, cu adevarat schimba lucrurile si ne ajuta sa promovam o perspectiva mai pozitiva in interior.

4. Totul se simte si arata aproape diferit.

Odata ce va intalniti sufletul pereche, energia voastra se schimba in general. Intreaga lume din jurul vostru se simte putin diferita. Chiar si lucrurile pe care le vedeti se schimba in felul lor.

5. Nu vreti sa fiti cu nimeni altcineva.

Gasirea sufletului vostru pereche va va aduce intr-un loc nou in mintea voastra. Nu veti dori sa fiti cu nimeni in afara de acea persoana si invers. Conexiunea dintre voi doi este mult mai puternica decat si-ar putea imagina majoritatea lumii.

6. Simtiti ca ati cunoscut aceasta persoană de o viaaa ta chiar de la prima intalnire.

Cand va intalniti sufletul pereche, nu e ca si cand v-ati intalni pentru prima data. Parca va intoarceti din nou unul la celalalt. Voi doi v-ati intalnit din cand in cand in alte vieti, aceasta este doar prima data cand corpurile voastre fizice din aceasta viata se reunesc.

7. Incepeti cu adevarat sa iesiti din zona voastra de confort.

Cu cat sunteți mai conectat la sufletul pereche, cu atat sunteti mai liber. Va veti regasi facand lucruri si spunand lucruri care va scot cu adevarat din zona voastra de confort. Acea cutie in care, de obicei, v-ati  fi ascuns, nu va va mai tine pe loc in aceste zile.

Continue Reading

Trending