Connect with us

Horoscop

Cum iubesc femeile în funcție de zodie. Cine e vrăjitoarea horoscopului, sucește capul bărbaților

Astrele ne îndrumă și ne ajută să descoperim anumite laturi ale personalității pe care le putem folosi în relațiile cu cei din jur. Și pentru că multe cupluri încearcă să găsească puncte comune încă dinainte de a-și uni destinele, horoscopul poate oferi informații importante. În încercarea de a răspunde la întrebarea cum iubesc femeile, bărbații vor descoperi aspecte neștiute despre parterene, scrise în stele, în funcție de zodie.

Horoscopul dragostei. Cum iubesc femeile în funcție de zodie

Zodiacul poate fi de folos pentru a descoperi aspecte neștiute despre anumite laturi care domină personalitatea fiecăruia. Iată, așadar, cum iubesc femeile în funcție de zodie.

Zodia Berbec – În postura de soție, femeia Berbec este un adevărat rival. Aceasta are nevoie de un om puternic alături de ea, cu care să se lupte chiar și în confortul casei. De asemenea, este important ca partenerul de cuplu să aibă trăsături masculine și să emane vigoare, trăsături esențiale pe care le apreciază acest nativ pentru căsătorie.

Zodia Taur – Partenera din zodia Taur este un bun motivator. Aceasta alege adesea să se căsătorească cu bărbați drăguți și amuzanți, având și ele o personalitate veselă. De asemenea, femeia Taur preferă partenerii care se bucură de succes, însă chiar și pe aceștia obișnuiește să îi cicălească.

Zodia Gemeni – Învăluită în mister, femeia Gemeni este precum o oglindă, în care stau ascunse secrete, uneori periculoase. Chiar dacă este extrem de hotărâtă când vine vorba despre alegerea partenerului, aceasta nu își va dezvălui adevărata față înaintea bărbatului. Partenerul perfect pentru femeia Gemeni este unul extrem de rezistent. În caz contrar, se poate ajunge la despărțire din pricina controlului pe care îl exercită în general nativul.

Zodia Rac – Poate fi considerată femeia ideală. Chiar și așa, acest nativ se lasă greu cucerită și au nevoie de multă convingere înainte de pasul cel mare. Dacă totuși reușește, partenerul femeii Rac va avea alături pachetul complet –  o femeie frumoasă, deșteaptă, gospodină și pe deasupra și amantă. Femeia Rac va pune întotdeauna pe primul loc familia.

Zodia Leu – Acest nativ își dorește lumea la picioare, nu degeaba este considerată prințesa zodiacului. Bărbatul cu care se va căsători va fi cel care o va învălui în cuvinte și gesturi frumoase, oferindu-i mereu nu doar atenție ci și cadouri și lucruri de care are ea nevoie.

Zodia Fecioara – Femeia Fecioară este considerată o soție deșteaptă. Aceasta este capabilă de conversații lungi, despre orice, fiind totodată un bun prieten. Totuși, egoismul său poate duce la pierderea grupului de prieteni al partenerului, obișnuind să atace atunci când ceva nu îi convine și să se folosească de metode sofisticate pentru asta. Chiar dacă uneori pot apărea conflictele, femeia Fecioară știe să își ceară iertare.

Zodia Balanță – Această femeie poate fi asemănată cu o pisică. Grația, finețea și aspectul său feminin o caracterizează și o apropie de o felină. Pe de altă parte, ea preferă munca intelectuală în locul celei din gospodărie. Chiar și așa, energia pe care o emană reușește să umple casa și să dea sens familiei. Partenerul trebuie însă să se asigure că îi oferă suficientă afecțiune.

Zodia Scorpion – Vraja femeii Scorpion poate cuceri orice bărbat, care se va bucura de talentele nativei dacă se comportă bine cu ea. Asemenea unei vrăjitoare, aceasta îi va aduce bărbatului de lângă ea succesul și bogăția. Frumoasă și deșteaptă, femeia Scorpion are nevoie de un bărbat puternic și carismatic alături.

Zodia Săgetător – Dacă ai nevoie de un partener de luptă, femeia Săgetător este camaradul perfect. Aceasta va merge până în pânzele albe și va căuta un partener în spatele căruia să poată sta. Pentru că este o femeie de succes, partenerul său ar trebui să aibă grijă la pretendenții care se vor ivi în jurul său.

Zodia Capricorn – Principiile domină viața femeii Capricorn, care are întotdeauna o imagine clară despre ceea ce își dorește să facă. Aceasta va știi exact cu cine trebuie să se căsătorească și ce așteaptă de la partenerul său. Totodată, pentru ea dragostea este adesea o prostie, motiv pentru care nu se va lăsa purtată de fiorii sentimentelor, alegând să se căsătorească în urma unei analize atente. Este extrem de selectivă când vine vorba despre bărbatul de lângă ea.

Zodia Vărsător – Acestei native îi place spectacolul, fiind în sine o persoană care iubește distracția. Femeia Vărsător nu obișnuiește să aibă tangențe cu treaba din gospodărie, preferând însă o viață de familie plină de distracție. Alături de ea partenerul nu se va putea plictisi.

Zodia Pești – Femeia Pești poate fi considerată o bună actriță, învăluindu-se în mister și așteptând ca partenerul să descopere. Sensibilitatea o caracterizează, având nevoie alături de ea de un bărbat puternic. Dacă totuși este cucerită, ea va deveni o soție pe viață, care apreciază ca partenerul să îi fie și prieten. În caz contrar, pleacă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending