Connect with us

Horoscop

Cum îți exprimi afecțiunea, în funcție de zodie

Modul în care ne arătăm afecțiunea și ne exprimăm sentimentele diferă pentru fiecare dintre noi.

Dacă Taurul va vrea să te lingușească toată ziua, este posibil ca Săgetătorii să îți pregătească o vacanță surpriză. Află cum ne exprimăm afecțiunea, în funcție de zodie!

Berbec

Berbecii adoră să își exprime sentimentele în modul fizic. Te vor sufoca cu îmbrățișări, săruturi și alte gesturi copilărești și cu siguranță te vei simți răsfățată în brațele unui Berbec. Vorba „cine se tachinează, se iubește” este perfectă pentru Berbeci, care iscă certuri doar de dragul împăcării.

Taur

Modul în care Taurii aleg să își exprime sentimentele este prin intermediul cadourilor. Nu vorbim de cadouri scumpe și extravagante, ci mai degrabă de mici daruri de efect. De asemenea, Taurii îți oferă foarte multă atenție, semn că sentimentele sunt reale.

Gemeni

Gemenii adoră să socializeze și sunt persoane cu un simț al umorului foarte dezvoltat. Vor încerca să te amuze permanent și vor împărtăși cu tine și cele mai îndrăznețe idei. De asemenea, gemenii adoră să stabilească și o conexiune fizică, așa că te vor mângâia și îmbrățișa permanent.

Rac

Nativii din zodia Rac țin foarte mult la bunăstarea partenerului și se vor asigura în permanență că nu îți lipsesc lucrurile care îți plac. Te vor complimenta permanent și vor fi atenți la tot ceea ce le povestești.

Leu

Cea mai mare dovadă de afecțiune a unui Leu este să își facă timp pentru tine. Nativii din zodia Leu au un program extrem de încărcat, fiind persoane active, pline de viață și mai mereu ocupate. De asemenea, Leii vor face complimente, uneori exagerate pentru a-și arăta sentimentele față de tine.

Fecioară

Dacă ai un partener Fecioară, vei avea un prieten de nădejde. Fecioarele preferă să își arate sentimentele ajutându-te de fiecare dată când ai nevoie, fie că e vorba de curățenia în casă sau de lucruri mult mai importante.

Balanță

Balanțele sunt persoane extrem de drăguțe și politicoase, însă atunci când au sentimente față de o persoană pot deveni sufocante. Balanțele te vor îmbrățișa, alinta și îngriji până vei simți nevoia de spațiu.

Scorpion

Scorpionii își vor dovedi sentimentele oferindu-ți toată încrederea lor. Nativii din Scorpion îți vor împărtăși cele mai ascunse și intime secrete, dovedindu-ți în acest fel că are sentimente profunde față de tine.

Săgetător

Dacă te invită în vacanță, Săgetătorii cu siguranță au sentimente puternice față de tine. Te va suna zilnic și îți va propune o mulțime de activități care de care mai interactive. Săgetătorii îți vor oferi tot timpul lor liber, toată atenția și energia.

Capricorn

Comportamentul Capricornilor când se îndrăgostesc este unul strategic și îndelung gândit. Vor fi atenți la toate detaliile legate de persoana ta și vor încerca să îți facă pe plac de fiecare dată când vă întâlniți.

Vărsător

Nu vei simți lipsa de afecțiune alături de un Vărsător nicio clipă: mesaje, cadouri și îmbrățișări constante, însoțite de o doză de excentricitate, care va menține relația vie mai mult timp.

Pești

Peștii sunt persoane creative, iar atunci când se îndrăgostesc adoră să facă ceva pentru partenerul lor, fie că e vorba de o pictură, un cadou sau o prăjitură, le place să creeze. Prin gesturi mici, dar de efect, Peștii îți vor demonstra că au sentimente profunde față de tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending