Connect with us

Horoscop

Cum faci față schimbărilor, în funcție de zodia ta

Caută semnul tău zodiacal pentru a descoperi dacă îți plac sau nu schimbările și cum să le faci față celor care sunt inevitabile!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Chiar dacă urăști când viața devine plictisitoare și iubești provocările noi, ajungi să regreți schimbările pe care nu le-ai planificat. Vina ta este că poți fi prea optimist/ă, gândindu-te că lucrurile vor ieși așa cum îți dorești.

Poți face față consecințelor schimbării dacă crezi că sunt nedrepte și diferite de ceea ce credeai în momentul în care ai luat

decizia. Încearci să anulezi schimbarea, dar ești, de asemenea, dispus/ă să îți accepți alegerile și să mergi mai departe.

 

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Într-adevăr, nu îți plac schimbările dacă nu sunt plănuite. Când o persoană din viața ta face prea multe schimbări fără avertisment, te poate supăra. Preferi ca lucrurile să rămână la fel. Preferi să construiești. Schimbarea înseamnă adesea că trebuie să distrugi ceea ce ai muncit din greu, iar tu preferi să salvezi decât să distrugi.

Ești una dintre cele mai rezistente zodii atunci când vine vorba de schimbare. Chiar dacă te adaptezi când e necesar, te întrebi adesea dacă schimbarea a meritat.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Primești schimbarea cu brațele deschise. Ești unul dintre aceia care prosperă adesea în medii noi. Modificările sunt mult mai ușor de gestionat de către tine decât altele. De fapt, prea mult la fel pentru prea mult timp are un efect negativ asupra ta.

Vrei să crești în fiecare zi, iar asta înseamnă să înveți lucruri noi și să încerci lucruri noi.

 

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Ești suficient de inteligent astfel încât să știi că schimbarea face parte din viață. S-ar putea să nu-ți placă, dar vezi că e utilă și o folosești adesea în beneficiul tău. Când te opui schimbării, faci acest lucru pentru a câștiga timp pentru a planifica. Preferi să ai o idee puternică despre ce se va întâmpla, astfel încât să fii pregătit/ă să faci ca o situație necunoscută să funcționeze cât mai bine și mai repede posibil.

Pentru oamenii care nu te cunosc bine, poate părea că nu te interesează să faci ceva nou, dar asta nu este adevărat. Te opui schimbării dacă nu are sens. Dacă are sens, îți vei deschide larg ușile în așteptarea ei.

Leu(22 iulie – 22 august)

Schimbarea înseamnă să adaugi mai multă responsabilitate, responsabilitate pe care preferi să ți-o asumi doar dacă e pozitivă. Ești la mijloc atunci când vine vorba de schimbare. Nu o urăști, dar nici nu te grăbești să o faci. Ai prefera ca lucrurile să rămână la fel, dar, dacă nu se poate, te vei adapta. Cu toate acestea, din punct de vedere mental ai nevoie de timp pentru a procesa ceea ce s-a întâmplat și de ce și cum poți evita părțile rele ale noii situații.

De fapt, prea multe schimbări care au loc în același timp pot să te facă să te oprești, iar apoi să te retragi. Este greu de imaginat că cel mai curajos dintre semnele zodiacale este, de fapt, timid atunci când viața ia o întorsătură bruscă. Îți place să îți calculezi mișcările, așa că este foarte important să simți că schimbarea este ceva la care te aștepți.

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Îți place schimbarea doar atunci când e utilă, sănătoasă sau are sens. Dacă nu, vei încerca foarte mult să faci ca toate planurile care îți afectează viața să se oprească. S-ar putea să cântărești avantajele și dezavantajele schimbării pe o scară mentală. Dacă crezi că ceea ce va face altcineva nu numai că îți face rău ție, ci și altora, atunci nu doar te vei opune, dar vei încerca să îi faci pe cei responsabili de schimbare să ajungă la concluzia că nu e deloc o idee bună.

Când schimbarea este pozitivă, îți dai binecuvântarea. Chiar vei face ce trebuie pentru ca ea să se producă.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Nu te deranjează schimbarea, dar preferi să o faci doar atunci când e necesar. Nimic nu-ți displace mai tare decât drama, iar schimbarea poate fi o dramă pentru tine. Dacă cineva face prea multe modificări, s-ar putea să te întrebi care este problema lui și să încerci să asculți acea persoană. Dar, nu îți palce să fii cel care trebuie să remedieze situația. Aceasta este o scurgere prea mare de energie pentru tine.

De fapt, pentru tine, schimbarea înseamnă irosirea energiei. Indiferent de condiții și situație. Schimbarea înseamnă că trebuie să-ți pierzi energia și, din acest motiv, nu vei opune rezistență, dar nici îi vei favoriza terenul pentru a se produce.

 

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Te aștepți la schimbare. De fapt, dacă oamenii spun că nu se schimbă niciodată sau situațiile nu se pot schimba, crezi că este ceva ciudat și vrei să afli adevărul. Nu te opui schimbării pentru că ar fi un fel de sfârșit pentru tine.

Ești intrigat de misterul vieții și de psihologia experienței umane. Ești cineva care face schimbări și îi ajută pe oameni să descopere ceva din ei înșiși pe care nu l-au mai văzut până acum. Deci, din acest motiv, nu îți place când lucrurile se schimbă, deoarece este incomod, dar oricum primești schimbarea ca pe ceva natural.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Viața fără schimbare este ceva la care ai prefera să nu te gândești. Cu toate acestea, nu ai prea mult timp pentru schimbare, cu excepția cazului în care înseamnă să câștigi ceva la schimb.

Schimbările au legătură cu starea ta de spirit și cu momentul potrivit. Când cauți să faci schimbări, o faci după multă analiză. Schimbarea trebuie controlată, în caz contrar nu o vei lăsa să te controleze ea.

 

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

În esență, nu îți place prea mult schimbarea, dar dacă este necesară, o vei face oricât de dureros ar fi. Pentru tine, schimbarea este ca și cum ai trăi moartea pe propria-ți piele. Ești conștient/ă că renunți la un capitol din viață și treci la unul nou.

Îți place schimbarea? Nu. Asta înseamnă că vei încerca să o oprești? Nu, dar vei face tot ce este necesar pentru a învăța din experiență pe măsură ce mergi mai departe.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Nu îți e frică de schimbare și preferi ca ea să se producă decât ca lucrurile să rămână la fel tot timpul. Privești schimbarea dintr-o perspectivă analitică. Când ți se întâmplă, începi să examinezi situația.

Latura schimbării la care te opui cel mai mult este aspectul emoțional al acesteia. Nu prea știi de ce, dar schimbarea te face să fii agitat/ă. Ai sentimente foarte intense atunci când vine vorba de schimbări drastice în viața ta.

 

Pești(19 februarie – 20 martie)

Îți place schimbarea și de multe ori te întrebi de ce te schimbi atât de mult. Te adaptezi energiei din jur și, din acest motiv, s-ar putea să nu îți dai seama că lucrurile s-au schimbat până nu este prea târziu. Nu urăști schimbarea, dar nici nu o iubești cu adevărat.

Prețuiești fiecare moment și amintire pe măsură ce timpul trece. Schimbarea pentru tine face parte din călătoria spirituală și, din acest motiv, chiar și atunci când schimbarea te face să suferi, accepți realitatea, pentru că asta înseamnă să fii viu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending