Connect with us

Horoscop

Cum arată fiecare zodie lipsă de respect faţă de tine

S-ar putea nici să nu îţi dai seama că nu eşti respectat, de aceea astrologia îţi va deschide ochii!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul arată lipsă de respect prin faptul că nu cere părerea altor oameni asupra deciziilor importante, chiar dacă acestea le afectează şi lor viaţa.

De multe ori, el ia hotărâri rapid fără să gândească prea mult şi nu are nevoie de ceva de la alţii. Berbecul nu o face ca să fie răutăcios, ci doar e impulsiv!

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Taurul arată lipsă de respect prin faptul că nu ascultă.

Când se află într-o discuţie cu cineva şi nu îi acordă atenţie sau e prea concentrat pe telefonul lui, mesajul este acela că ceea ce spune persoana respectivă nu are importanţă pentru el şi că are alte lucruri mai interesante de făcut.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Gemenii arată lipsă de respect prin ignorarea limitelor cuiva.

Când se întâmplă acest lucru şi un nativ din această zodie nu ţine cont de limitele pe care le are cineva, determină acea persoană să se simtă nesigură.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racul arată lipsă de respect prin nerespectarea promisiunilor.

Un Rac poate fi de acord cu ceva şi apoi să uite complet de ceea ce a spus sau să decidă că nu e suficient de important pentru el astfel încât să continue. Nu se ţine de cuvânt, şi astfel nu respectă persoana căreia i-a promis ceva.

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul arată lipsă de respect prin faptul că îi tratează pe cei din jur ca şi cum ar fi lipsiţi de importanţă.

Ceilalţi nu contează pentru el şi acest lucru se vede. Nimănui nu îi place să fie astfel tratat, pentru că îl face să creadă că nu ar avea capacitatea de a înţelege ceea ce are de spus o persoană atât de inteligentă precum Leul.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara arată lipsă de respect prin râs, acel râs arogant tipic ei.

Râsul ei superior este un mesaj care spune că indiferent de lucrurile pe care le spune persoana pe care o are în faţă nu sunt de luat în serios. Este foarte respingătoare şi răneşte cu uşurinţă.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţa arată lipsă de respect prin faptul că vorbeşte oamenii pe la spate.

Bârfa ei nu este rău intenţionată, ci doar îi place să vorbească despre oameni. Nu îşi dă seama cât de deranjant e să fii vorbit pe la spate şi să nu ai ocazia de a-ţi susţine punctul de vedere.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul arată lipsă de respect prin faptul că nu vorbeşte cu alţi oameni atunci când se alătură unui grup, ci comunică doar cu aceia care îl interesează.

Nu îşi pierde timpul cu altcineva atât timp cât are un scop şi are o pradă prin mulţime.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul arată lipsă de respect prin faptul că întârzie mereu.

Prin această atitudine transmite că el e cel mai important şi e în regulă să nu ajungă la timp. Este o lipsă de respect faţă de timpul celorlalţi şi nici măcar nu îşi cere scuze faţă de persoana vizibil iritată.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul arată lipsă de respect prin faptul că vorbeşte în faţa ta, dar nu cu tine.

Este uşor pentru el să devină guraliv şi să pună monopol pe conversaţie. El simte că ce are de spus este mult mai important decât orice ar avea altcineva de zis. Devine mai mult un monolog, decât un dialog.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul arată lipsă de respect prin faptul că îi tratează pe cei cu care vorbeşte ca şi cum ar fi slabi, proşti sau că au probleme.

Aşa acţionează el când crede că cineva nu este la fel de inteligent sau creativ ca şi el. Atitudinea lui este extrem de arogantă.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Peştii arată lipsă de respect prin faptul că returnează lucrurile pe care le-au împrumutat într-o stare degradată, cum ar fi murdare sau rupte.

Mai există şi posibilitatea să nu le înapoieze deloc şi să se comporte ca şi când ar fi ale lor. O pot face intenţionat sau pur şi simplu pot fi prinşi în lumea lor fantastică şi nu îşi dau seama ce fac.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending