Connect with us

Horoscop

Cum arată fiecare zodie că îi pasă de ceilalți

Cu toții suntem diferiți, de aceea și modul prin care arătăm că ne pasă de ceilalți este diferit. Comunicarea este crucială pentru orice tip de relație și, uneori, pare imposibil să ne înțelegem unii pe alții. Aici ne sare în ajutor astrologia!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul devine supraprotector atunci când îi pasă de cineva, ba chiar va ajunge la confruntări serioase pentru acele persoane.

Și, cu siguranță vrea să le asigure că va fi mereu acolo pentru ele. Cu toate acestea, unul dintre cele mai importante moduri prin care arată că îi pasă de ceilalți este să pornească cu ei în aventuri și să le ofere experiențe memorabile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Taurul e grijuliu cu cei pe care îi iubește și arată acest lucru prin faptul că gătește pentru ei sau le acordă un tratament special, cum ar fi să le trimită mesaje draguțe sau flori.

De asemenea, oferă îmbrățișări discrete și prietenoase, atingeri pe umăr sau păr.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Comunicarea este modalitatea prin care Gemenii arată că le pasă.

Lor le place să vorbească, deci nu depun un prea mare efort în acest sens. Cu toate acestea, atunci când le pasă cu adevărat de cineva, ascultă mai mult decât vorbesc, pun întrebări și se arată foarte interesați de răspunsuri. De asemenea, când cineva la care țin își spune părerea, o iau în considerare chiar dacă nu se potrivește cu punctul lor de vedere.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Atunci când îi pasă de cineva, Racul vrea să stea în preajma acelei persoane cât mai mult timp.

Este disponibil pentru a-i asculta problemele sau pentru a-i sărbători victoriile. El vrea să își dea seama cât de bună e viața ei dacă îl are pe el în ea.

Leu(22 iulie – 22 august)

Când îi pasă de cineva, generozitatea Leului crește.

Oferă cadouri scumpe și utile. Vrea să se știe, fără îndoială, că are grijă și va fi acolo pentru oamenii dragi oricând aceștia au nevoie de el. Banii nu contează pentru el atunci când vine vorba de cadouri prin care să-și arate aprecierea pentru cineva.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Când îi pasă de cineva, Fecioara nu îi va spune direct, dar se va face utilă pentru acea persoană.

Dacă are probleme cu ceva sau are nevoie de ajutor, Fecioara este acolo pentru a-i salva ziua. În cazul în care nu i se cere sprijinul, ea tot va găsi ceva pentru care să se ofere. Spre exemplu, puțină ordine prin casa prietenei dezordonate sau găzduirea petrecerii celui mai apropiat văr.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța arată că îi pasă de cineva prin modul în care se deschide în fața acelei persoane.

Va dori să împărtășească totul despre viața sa, cu mențiunea să se știe că nu face acest lucru cu oricine, ci doar cu persoanele speciale.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Când îi pasă cu adevărat de cineva, Scorpionul își folosește intuiția.

El va suprinde persoanele la care ține prin faptul că știe exact ce le trebuie. Dacă au avut o zi grea, Scorpionul este cel care le va face masaj la tălpi, dacă au avut o reușită la serviciu, le va organiza o petrecere. Le suprinde și le acordă atenție exact atunci când au nevoie.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Când îi pasă de cineva, Săgetătorul rămâne în preajma acelei persoane.

Îi place să fie mereu în mișcare și să experimenteze locuri și oameni noi, dar când îi pasă de cineva, încearcă să fie acolo pentru el. Când cineva îi vorbește, e prezent și nu se preface că ascultă. El vrea să se știe că se poate baza pe sprijinul lui, mai ales atunci când lucrurile devin complicate și urâte.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul este puțin timid și tăcut. Își face griji că va spune un lucru greșit sau că ar putea părea superior, așa că va deveni destul de nervos în preajma persoanelor de care îi pasă.

Atunci când cunoaște foarte bine persoana care îl interesează, se poate relaxa și îi poate oferi o mică parte din înțelepciunea sa. Oferă sfaturi fantastice pentru a o ajuta să-și atingă obiectivele și vrea să facă parte din realizarea viselor ei.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul va îndeplini sarcini sau misiuni pentru cei de care îi pasă, mai ales dacă acele persoane nu își doresc să facă acele lucruri.

Se gândește constant la ele și la modalități de a le îmbunătăți viața. De fapt, fericirea altora devine o preocupare majoră pentru el.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Peștii sunt grijulii din naștere, dar dacă le pasă de cineva, această grijă este intensificată.

Ei arată o compasiune suplimentară și își exprimă sentimentele prin cântec, scris sau proiecte speciale de artă inspirate de persoanele de care îi pasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending