Connect with us

Horoscop

Cristale benefice ZODIEI RAC

Racul este o zodie sensibila, visatoare, introvertita, romantica, cu inclinatii artistice. O zodie incapatinata insa, care isi atinge scopurile.
Zodia  Rac, in Lumea minunata a cristalelor  semipretioase, e reprezentata de culoarera alb. In traditia populara  aceasta  culoare  reprezinta puritatea, ingenuitatea, dar si momentul unor noi inceputuri.
Cristalele albe calmeaza, relaxeaza, sunt o bariera in calea atacurilor energetice atat de vehiculate in ultima  perioada.

Calcedonia  este talismanul acestei zodii. O piatra de un alb laptos dar si cu  inflexiuni  bleu facut parca sa sublinieze stralucirea albului. Din insasi chinetesenta sa, Calcedonia radiaza  calm. Are marele avantaj de a putea fi purtata si de barbati, albul  atragand cu precadere  femeile. Iata  si o piatra – talisman al acestei zodii – ce poate impodobi o bijuterie  barbateasca. Pozitionata in locul macinat de framantari, nelinisti, suferinte  ascunse, calcedonia va aduce pacea si  linistea, relaxarea.

Calcitul  are mai multe variatii de culoare dar mai raspindita la noi este galben – crem deschis. Este o piatra a comunicatorilor- oratori, scriitori, profesori, politicieni, fiind foarte indicata  in socializare, relatii interumane. Ea faciliteaza gasirea celor mai bune solutii, a drumului cel mai indicat catre  inima sau mintea interlocutorului, ajuta la o exprimare facila, convingatoare si la obiect.

Piatra lunii are culoarea alb laptos, opalescent. Protejand  casnicia, copii, femeile, e preferata pentru bijuteriile de mireasa in detrimentul perlelor. Se  crede ca este o piatra aducatoare de noroc, o piatra sacra, a dragostei, a sperantei, a dorintelor indeplinite.

Acestea sunt cele mai importante pietre, talismane ale zodiei. Daca vrem cu tot diandinsul sa respecatam “buchea cartii” putem cauta  tot ce e alb. Atunci cand nu sunt vopsite, putem purta cu incredere: agata alba, coral alb, onix alb, cristal de stanca, etc.

Un ultim sfat: lasati-va  atrasi in mrejele stralucirii pietrei semipretioase, purtati-o cu drag, zi de zi, priviti-o  cat mai des cu iubire, caci  va avea efect de bumerang. Nu tineti cu tot dinadinsul sa  se potriveasca zodiei. De multe ori cand mi se comanda o bijuterie pentru zodie intebarea mea e: „ce culori porti?” si fac tot posibilul  sa aleg ce e mai frumos dar sa indeplineasca si aceste doua criterii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending