Connect with us

Horoscop

Cristale benefice zodiei CAPRICORN

Echilibratii, ambitiosii, perseverentii Capricorni par a fi  persoane impenetrabile, reci, distante, excesiv calculate. De aceea, daca in urma unei atente documentari,  Capricornul este convins de calitatile protectoare ale unor cristale (ca frumusetea lor atrage din prima clipa ca un coup de foudre), nimeni si nimic nu-i va sta in cale ca sa le poarte cu placere si deplin costient de benefiicle acestora.

Cristalele negre sunt recomandate  Capricornilor. Ele sunt guvernate de Saturn si, implicit, sunt recomandate scopurilor patronate de acest astru: seriozitate, maturitate, cariera. Sunt cristale care ajuta Capricornul in scopul lui fundamental de a-si atinge telurile cu rabdare si perseverenta. Cristalele negre atrag sobrietate, calm, judecata justa, disciplina, maturitate, intelepciune.

Pe primul loc in enumerarea cristalelor benefice se afla Onixul (negru) – o piatra a sigurantei si securitatii, care pe langa rolul lui protector  mai  ajuta si la rezolvarea situatiilor dificile prin gasirea mai facila a solutiilor; controleaza emotiile, amplifica increderea, norocul.

Sardonix este  o piatra a increderii, norocoasa, ajuta la acceptarea autoritatii sub tutela careia  Capricornul este  prin nastere croit a lucra, reda bucuria de a trai. Are un puternic rol protector asupra sanatatii, aceelerand refacerea  in urma bolilor.

Obsidian fulg de nea protejeaza familia, protejeaza impotriva pericolelor, aduce echilibru, progres, dragoste, fidelitate. De o frumusete ireala, obsidianul stimuleaza intelepciunea, spiritul, concentrarea.

Cuartul fumuriu aduce prosperitate si intelepciune protejand impotriva oricaror pericole. Purtand cuart fumuriu, Capricornii vor da dovada de mai multa rabdare, perseverenta si rezistenta la efort. Este folosit cu precadere de catre persoanele care vor sa evolueze spiritual.

Binenteles ca  specialistii in  cristaloterapie ne recomanda mai multe pietre semipretioase cu scopuri benefice:

Ametist (o piatra spirituala),  Carneol (stimulativ, energetic, atrage buna dispozitie, chef de viata), Citrin (o piatra a noilor inceputuri), Hematit (indicat pentru sistemul circulator, aplicat pe chacra inimii protejeaza organismul de  energiile joase), Piatra Lunii (calmeaza, atrage iubirea), Piatra Sangelui (Heliotrop), Rubin (piatra pretioasa care sugereaza  pasiune, intelepciune, devotament- talisman), Crisopraz (piatra a succesului financiar, a victoriei), Turmalina (protejeaza de radiatii nocive – PC,TV, dar si de orice alte energii negative).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending