Connect with us

Sanatate

Cinci plante care purifică aerul din casă. Absorb gazele nocive și produc oxigen pur

Plante care purifică aerul. Costel Vînătoru, directorul Laboratorului de Genetică şi Ameliorare din cadrul Stațiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură din Buzău a făcut un  top cu plantele care purifică aerul din casă și elimină gazele nocive.

 

1.Iedera este de departe cea mai recomandată plantă când vine vorba de poluare. Se spune că această plantă poate absorbi 90% din benzen, un solvent care se găsește frecvent în vopsea, cerneală, materiale plastice, cauciuc, detergenți și fum de țigară.

2.Cactusul absoarbe gazele nocive și generează oxigen pur. De aceea se recomandă să îl plasezi lângă televizor pentru că absoarbe undele electromagnetice. Spre deosebire de alte plante, cactusul produce oxigen noaptea și elimină monoxid de carbon ziua, așa că e bine să îl țineți în dormitor.

3.Anthurium e bine să fie ținut în bucătărie pentru că elimină amoniacul care se adună în încăperi.

4. Dracaena acționează asupra compușilor organici volatili (acetona, etanol, benzen) eliminați de diferite spume folosite la fabricarea mobilei și de picturi.

5. Crassula sau arborele de jad absoarbe energiile negative din casă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sanatate

12 emoții negative care duc la boli fizice

12 emoții negative care duc la boli fizice

12 emoții negative care duc la boli fizice. Furia, remușcările, furia, formează în existența noastră acumularea de noduri, cum ar fi meschinătatea, lăcomia, invidia. Temerile și emoțiile noastre negative formează noduri, obstacole, chisturi emoționale … Aceste noduri creează obstacole care împiedică circulația vitalității și a energiei în armonie.

Acest blocaj de energie cauzează în cele din urmă boli.
Putem debloca aceste noduri cu liniște, permițând ceea ce este detașare, iertare, permitem din nou viața, dragostea să circule și să o lăsăm să curgă prin întregul nostru corp.

„Totul mi se dă și redistribuiesc tot ce mi se dă …” „Trăiesc fără frică, sărăcie și boală”. Acest citat, atunci când este vorbit cu convingere, radiază și returnează un schimb minunat, vibrează întreg misterul generozității, iar această vibrație împiedică curgerea în neant.

Emoțiile sunt asociate cu boala
Emoțiile reținute în interiorul corpului tău pot fi fixate în diferite părți ale acestuia. Emoțiile provoacă simptome fizice, cum ar fi anxietate, palpitații cardiace, amețeli, transpirații, tremurături și transpirații ale mâinilor.

Acestea sunt 12 emoții negative care duc la boli fizice:

1. Anxietate – poate duce la diaree.
2. Resentiment – poate duce la o criză hepatică.

3. Dificultatea de a găsi un loc – poate duce la infectarea tractului urinar.
4. Când refuzăm să ascultăm ceva, este posibil să avem infecții ale urechii, dureri de urechi.

5. Când ezitați să spuneți ceva, este posibil să aveți angină, durere în gât.
6. Dacă refuzați să renunțați, este posibil să aveți probleme la genunchi.

7. Dacă ți- e frică de viitor , îți schimbi obiceiurile sau îți este frică de lipsa banilor, este posibil să suferi de dureri de spate.
8. Dacă nu poți fi flexibil în diferite aspecte ale vieții – dureri de gât și rigiditate a gâtului.

9. Conflict cu șefii, dureri de umăr.
10. Când preluați conducerea, riscați, de asemenea, să aveți dureri de umăr și o senzație de greutate.

11. Dacă vă lipiți dinții atunci când vă aflați față în față cu o persoană sau o situație și păstrați această emoție cu dvs. pentru o vreme, puteți dezvolta dureri dentare, ulcere peptice și abcese.

12. Teama de mâine sau nevoia de a încetini provoacă dureri la picioare , picioare și glezne.

Desigur, ca să nu generalizăm, aceste simptome pot fi cauzate de o problemă mecanică, de o mișcare necorespunzătoare, de o răceală … dar dacă nu găsești cauza, gândește-te la ceea ce te deranjează în ultima vreme.

Continue Reading

Trending