Connect with us

Horoscop

Chakra dominantă în funcție de zodia ta

Chakra reprezintă centrul energetic situat atât în corpul fizic, cât și în cel non-fizic. Acest centru energetic acționează ca un nod care leagă toate corpurile de funcțiile fizice și psihice.

 

Și fiecare semn zodiacal are o chakră puternică. Iată care este chakra dominantă pentru zodia ta!
Care este chakra dominantă în funcție de zodia ta?

1. Berbec – chakra sacrală

Când este activată, această chakră radiază încredere și magnetism sexual. Atunci când este blocată, creează vinovăție, rușine și lipsă de încredere în sine.

2. Taur – chakra inimii

Atunci când este activată chakra inimii, totul este posibil. Afecțiunea și energiile vindecătoare sunt atrase, iar problemele de inimă și dezechilibrele emoționale sunt rezolvate.

Când este blocată, durerea emoțională poate fi devastatoare.

3. Gemeni – chakra gâtului

Această chakra este asociată cu auto-exprimarea și comunicarea. Lipsa acceptării sinelui blochează chakra gâtului și dezactivează capacitatea de a ne exprima.

4. Rac – chakra celui de-al treilea ochi

Cel de-al treilea ochi este punctul focal al energiilor psihice și subtile. Când este activ, sunt primite idei și informații despre alte planuri ale existenței. Când este blocat, ne simțim pierduți, ca și cum nimic nu are sens.

5. Leu – chakra coroanei

Chakra coroanei este corelată cu soarele. Atunci când este blocată, pierdem legătura cu divinul și toate lucrurile sunt materie.

6. Fecioară – chakra gâtului

Când este activă chakra gâtului, suntem creativi și capabili să facem față situațiilor dificile cu ajutorul inspirației. Când este blocată, nu ne putem exprima cum trebuie.

7. Balanță – chakra inimii

Pentru Balanță, iubirea reprezintă cheia pentru orice. Poate de aceea nativii în Balanță sunt atât de încântători.

8. Scorpion – chakra sacrală

Adevărata putere a Scorpionului vine din încrederea în sine. Atunci când această credință este pierdută, furia și frustrarea sunt activate.

9. Săgetător – chakra solar plexus

Aceasta este o chakră extrem de puternică pentru toți ocultiștii, deoarece include poarta energiei astrale. Când este activată, apar entuziasmul și oportunitățile.

Rușinea blochează această chakră.

10. Capricorn – chakra rădăcinii

Când este activată, te simți creativ, sigur că poți face orice în această lume. Însă frica blochează chakra rădăcinii, ducând la izolare și singurătate.

11. Vărsător – chakra rădăcinii

Vărsătorii sunt firi creative, însă frica le blochează chakra dominantă, făcându-i să se simtă nesiguri și slabi.

12. Pești – chakra solar plexus

Zodia Pești este un semn zodiacal dominat de magie. Însă când i se blochează chakra, se manifestă lenea și pierderea voinței de a avansa și de a crea.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending