Connect with us

Horoscop

Cele mai urâte trăsături de caracter ale zodiilor

Cu toţii avem o latură întunecată. Horoscopul ne poate dezvălui cele mai grozave calităţi ale noastre, dar şi cele mai urâte trăsături de caracter. Află care sunt!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul spune cele mai grave şi insensibile lucruri pe care le-ai putea auzi vreodată.

Nu vei cunoaşte atâta durere până când nu te răneşte un Berbec. El nu cedează şi este foarte războinic, aşa că dacă intri într-un conflict cu el sau aveţi o confruntare, s-ar putea să te trezeşti fugind. Berbecul va fi cel care te va alerga.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Taurul este un prieten loial, dar dacă se află în prezenţa altcuiva, atunci această loialitate dispare brusc.

Îşi critică copiii, părinţii, animalele, orice. Dacă ai un prieten care este născut în această zodie, asumă-ţi să fi spus cele mai rele lucruri despre tine celorlalţi prieteni.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

De regulă, Gemenii se plimbă prin viaţă, luând-o aşa cum vine.

Dar, când sunt deranjaţi, supăraţi sau înfuriaţi, ei aruncă cu cele mai dure lucruri posibile de spus. Este ca şi cum s-ar transforma în alte persoane, devenind reci şi brutali verbal.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Răutatea Racului constă în capacitatea lui de a se împrietenii cu oamenii şi, apoi, de a-i trăda instantaneu.

Nu este de încredere pentru că se crede centrul universului şi, astfel, îi tratează pe cei din jur ca pe nişte gunoaie. Racul te poate înlocui imediat, să nu îţi faci speranţe!

Leu(22 iulie – 22 august)

Atunci când se simte agresat sau insultat, Leul nu stă pe gânduri şi trece la acţiune.

Egoul lui este atât de fragil, încât dacă te uiţi la el într-un mod greşit, el e capabil să pună capăt prieteniei cu tine fără să-ţi dea vreo explicaţie. El îţi va trăda încrederea şi va face să pară că tu eşti vinovat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ceea de izolează o Fecioară este faptul că e atât de plină de ură faţă de sine, încât această ură se răsfrânge şi asupra celor din viaţa ei.

Ea ajunge să fie acel gen de martir care se plânge că nimeni nu o iubeşte, dar ea e singura vinovată pentru că oamenii se îndeopărtează de ea. Critica şi insultele groaznice sunt de vină. Fecioara pare că te urăşte şi te va face să o urăşti şi tu.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţa îşi petrece fiecare zi din viaţă afişând un zâmbet larg şi o amabilitate exagerată, însă nu ştie că va sfârşi prin a-şi reprima sentimentele adevărate.

De regulă, Balanţa refulează prin o mulţime de emoţii negative şi o furie ieşită din comun. Stai departe de ea atunci când are o astfel de dispoziţie.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este sadic.

Uneori este distractiv şi sexy, dar alteori, trebuie să te fereşti din calea lui. El nu este deloc stabil şi are nevoie de agresivitate. Are nevoie de conflicte şi de negativitate pentru a funcţiona.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Când unui Săgetător i se pune pata pe tine, s-a terminat totul.

El nu te va insulta, ci te va scoate din viaţa lui definitiv. Toată lumea vrea să aibă ultimul cuvânt, dar Săgetătorul va vrea să îl ai tu tocmai pentru a-şi oferi ocazia să dispară, lăsându-te să aştepţi după răspunsul lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul este un mare vocalist, dar, din nefericire, nu se poate descurca de unul singur.

Atunci când vrea să transmită un mesaj radical de putere, el o va face doar dacă se află într-o mulţime în care toţi simt acelaşi lucru ca şi el. Dacă nu eşti în graţiile lui, el şi echipa lui va face o revoluţie împotriva ta. Se bucură să te distrugă, atât timp când prietenii lui sunt acolo să îl aplaude.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul minte pentru a obţine ceea ce vrea.

Dacă îl confrunţi, va minţi si mai mult, spunându-ţi că te înşeli. Persoanele născute în această zodie sunt interesante doar de ceea ce se întâmplă în propria lor viaţă şi vor face orice pentru a ajunge unde îşi doresc.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Peştii sunt cu adevărat siniştri. Ei vor găsi o modalitate de a perturba distracţia altora atunci când lor nu le convine ceva.

Când dau o petrecere, toată lumea este invitată şi i se promite o experienţă mizerabilă din partea lui. Simte o satisfacţie majoră făcând genul acesta de lucruri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending