Connect with us

Horoscop

Cele mai somnoroase 5 zodii. Te numeri printre ele?

Dormitul este activitatea lor preferată!

Ştim cu toţii cât de important este somnul pentru sănătatea şi bunăstarea noastră. Pentru unii oameni, dormitul în timpul zilei este obligatoriu, pentru alţii nu reprezintă un lucru chiar atât de important.

Conform astrologiei, unele zodii sunt mai somnoroase decât celelalte, iar această activitate face parte din rutina lor zilnică. Reprizele de somn din timpul zilei pot avea efect de întinerire şi oferă un plus de energie pentru restul zilei. Un pui de somn te ajută să gândeşti mai limpede, creşte productivitatea şi creativitatea şi îţi oferă combustibilul de care ai nevoie pentru a face faţă oricăror provocări.

Care sunt cele mai somnoroase zodii?

Taur

Siesta îi merge la inimă acestui nativ. Dacă poate trage un pui de somn în mijlocul zilei, e cel mai fericit. Acest lucru îl face să fie mai productiv şi ajută la îmbunătăţirea abilităţilor de gândire critică, fapt pentru care poate fi un angajat mai bun. Obiectivul Taurului este să includă o repriză de somn la pânz în rutina sa zilnică. Dacă nu este posibil, măcar să o poată face în weekend.

Săgetător

Din moment ce Săgetătorul tinde să călătorească foarte mult, el este adeptul ideal pentru reprizele fugitive de somn în timpul zilei.

El trebuie să se reseteze din când în când şi are nevoie de somn pentru a reuşi. Un pui de somn îl poate ajuta în ceea ce priveşte tranziţia organismului lui de la un fus orar la altul.

Peşti

Peştii au nevoie de mult somn din cauza laturii lor emoţionale. Ei trag un pui de somn atunci când sunt supăraţi, fericiţi, plictisiţi sau au nevoie doar de inspiraţie. Peştii care au animale de companie adoră să doarmă cu câinele sau pisica lor pentru că acest lucru îi relaxează extrem de mult.

Ei sunt mari fani ai somnului de amiază pentru că întotdeauna îi face să se simtă mai bine.

Berbec

Berbecul adoră să tragă un pui de somn după-amiaza atunci când are un eveniment social programat pentru mai târziu. Doar aşa el obţine energia de care are nevoie şi se simte reîmprospătat. După un pui de somn, Berbecul poate sta până târziu şi poate profita la maximum de orice moment al petrecerii respective.

Rac

Racul obişnuieşte să doarmă în timpul zilei. În cazul în care acest nativ e părinte sau are grijă de o persoană în vârstă sau bolnavă, el va profita de orice moment liber pentru a dormi chiar şi în picioare.

El tinde să doarmă destul de târziu seara, fapt pentru care orice pui de somn în timpul zilei contează.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending