Connect with us

Horoscop

Cele mai sincere zodii versus cele mai mincinoase

Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai sincere zodii și care sunt cele mai mincinoase? Acum poți afla!

 

Chiar dacă refuzi să crezi, oamenii mint în fiecare zi. Unele zodii o pot face din numeroase motive, cum ar fi să nu rănească sentimentele cuiva, să iasă dintr-o situație jenantă sau să se protejeze. În schimb, alte zodii sunt foarte sincere și preferă să spună adevărul indiferent de consecințe.

 

Iată semnele zodiacale care sunt extrem de cinstite, dar și pe de cele care mint fără remușcări:

 

Berbec

Pentru Berbec, onestitatea este regula de aur după care își ghidează viața. Rareori vei vedea un Berbec fals. Ceea ce vezi este ceea ce primești în cazul lui și nu concepe să mintă.

Taur

Taurului nu îi stă în caracter să mintă sau să fie fals.

El este de încredere, răbdător și practic, nu are nici pic de răutate în el.

Gemeni

Gemenii nu sunt mari fani ai rutinei și urăsc să fie singuri. Sunt capabili să facă orice pentru a se face plăcuți, de aceea sunt predispuși să trăiască în minciună. Adevărul nu le vine prea ușor!

Rac

Racul este întotdeauna bănuitor și gelos pe ceilalți, fapt pentru care nu are deloc încredere în el. Căutând mereu acceptare, nu va fi niciodată sincer cu oamenii din jurul lui.

Leu

Leul nu își propune să mintă sau să fie fals, însă uneori se întâmplă. Vestea bună este că nu are în plan să mintă, ci caută să spună adevărul în orice situație.

Fecioară

Fecioara ar putea dezvolta un comportament dubios și de fațadă în scopul de a evolua și de a obține ce îți dorește. Știe când să mintă și o face bine.

Balanță

Balanța va trăi întotdeauna în trecut și acest lucru e în detrimentul viitorului ei. Face situațiile să pară mai importante sau mai grave decât sunt, dar și invers, exagerând în multe cazuri. Totul face parte din jocul ei.

Scorpion

Scorpionul este misterios, așa că nu ai nicio șansă să îl faci să se deschidă și să afli adevărul.

Zidurile pe care și le-a construit în jurul lui nu permit oamenilor să cunoască persoana dinăuntru.

Săgetător

Nu poți fi fals când îți pasă de alți oameni. Sentimentele Săgetătorului sunt autentice și vrea ca cei din jur să știe asta. Dacă vrei să ai o relație amoroasă stabilă sau un prieten minunat, Săgetătorul este ceea mai bună variantă.

Capricorn

Capricornul tratează pe oricine cu cel mai mare respect și cu onestitate. A fost crescut astfel încât să îi trateze pe cei din jur așa cum vrea și el să fie tratat.

Vărsător

Vărsătorului nu îi pasă decât de propria persoană. Cum ar putea să fie sincer cu ceilalți când nu e sincer nici cu el însuși? Cu siguranță ar trebui să fie mai sufletist pentru ca viața lui să fie împlinită cu adevărat.

Pești

Peștii nu vor să se implice în nimic și sunt tentați să se ascundă după colț atunci când lucrurile devin serioase. Va încerca oare să mintă ca să scape de responsabilități? Cel mai probabil, da!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending