Connect with us

Horoscop

Cele mai rele trăsături de personalitate ale zodiilor

Descoperă care sunt cele mai rele trăsături de personalitate ale zodiilor!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Are o limbă ascuțită și otrăvitoare

Berbecul oferă cele mai proaste și insensibile replici pe care le-ai putea auzi vreodată în viața ta. Nu cunoști suferința și durerea adevărată până când un Berbec nu te-a rănește.

Acest războinic nu cedează niciodată, așa că dintr-o ceartă cu el vei ieși destul de șifonat/ă.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Înjunghie pe la spate și bârfește

Taurul nu se poate abține. Este un prieten loial, dar când este în prezența altcuiva, loialitatea dispare brusc.

Va vorbi cu copiii, cu părinții sau cu ceilalți prieteni ai lui și ceea ce le va spune vor fi numai vorbe rele și urâte despre tine.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Pun prea mult la suflet și apoi refulează

De obicei, Gemenii călătoresc prin viață luând-o așa cum vine, dar atunci când sunt deranjați sau enervați, scot pe gură cele mai crude lucruri posibile.

Parcă se transformă într-o altă persoană și pot fi groaznici. Devin distanți, au un aer de superioritate și țipă.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Își face prieteni pe care apoi îi trădează

Adevăratul rău al Racului constă în capacitatea lui de a se împrieteni cu oamenii și de a-i trăda aproape instantaneu. Racul nu este de încredere. El crede că e centrul universului și că asta îi permite să-i trateze josnic pe ceilalți.

Nimeni nu e de neînlocuit pentru el și, din această cauză, nu ar trebui să te aștepți să îți fie fidel.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trădează fără remușcări

Leul poate schimba imediat foaia atunci când se simte ofensat. Ego-ul lui e atât de fragil, încât, dacă îl privești într-un mod greșit, va încheia chiar și o prietenie de-o viață fără explicații.

Îți va trăda încrederea și o va face în timp ce te învinovățește.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Transferă ura de sine către toți ceilalți

Ceea ce izolează cel mai mult o Fecioară este faptul că e atât de plină de ură de sine, încât tot ce face este să reflecte acea ură către toți cei din viața ei. Ea face pe victima și nu se poate abține să nu îi acuze pe ceilalți că sunt responsabili de asta. O face prin critici vicioase, insulte oribile și urlete.

Fecioara te urăște. Și vei ajunge să o urăști și tu când te va lovi.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Are un temperament oribil

Toată acea amabilitate a Balanței are un preț. Și, atunci când îți petreci fiecare zi din viață fiind drăguț, ajungi să reprimi mult din ceea ce simți cu adevărat.

Și, pentru o Balanță, aceasta se termină cu o explozie de sentimente negative și o furie imensă. Dă-te din calea ei atunci când are o dispoziție proastă!

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Este sadic

Da, Scorpionul este sadic. Uneori este distractiv și sexy, alteori este un caz pierdut.

Scorpionul nu este stabil și are nevoie de violență. Are nevoie de conflict și negativitate.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Este indiferent

Săgetătorul nu se obosește să insulte sau să acționeze viclean, el te scoate definitiv din viața lui fără să-ți adreseze vreun ultim cuvânt.

Toată lumea de pe pământ tânjește după ultimul cuvânt, dar nu și el. Vrea ca tu să ai ultimul cuvânt și să te lase vorbind în timp ce dispare.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Te abandonează într-o secundă

Capricornul nu funcționeză bine de unul singur. El este puternic doar dacă face parte dintr-o mulțime de oameni care îi seamănă.

Este genul de persoană care face ce face majoritatea. Și, dacă nu ești de partea lui, atunci va începe o revoluție împotriva ta. Îi place să te umilească și să te abandoneze în timp ce susținătorii lui îl aplaudă.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Minte

Vărsătorul minte pentru a obține ceea ce își dorește și, dacă îl confrunți, va minți și mai mult, spunându-ți că greșești. Este genul de om care este preocupat doar de ceea ce se întâmplă în propria lui viață.

Îți va spune că te iubește și apoi va fura startul.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Autocompătimirea exagerată

Acesta este comportamentul Peștilor atunci când nu le place ceva. Și, prin el își doresc să pună punct acelor lucruri.

Imaginează-ți cum ar fi o petrecere organizată de un nativ din Pești. Toată lumea e invitată și vine de milă, nimeni nu pleacă până nu se dă stingerea și tuturor li se promite o experiență mizerabilă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending