Connect with us

Horoscop

Cele mai răbdătoare 6 zodii

Răbdarea este o calitate pe care nu toată lumea o are, dar poate fi adesea trecută cu vederea.
Chiar dacă răbdarea este una dintre acele trăsături care nu este atât de interesantă, ea este, totuşi, una de admirat. Dacă lumea ar fi plină de oameni impulsivi şi nerăbdători, ar exista mai multe conflicte şi pericole. Definiţia răbdării este capabilitatea de a rezista în faţa provocărilor, a supărărilor sau a situaţiilor negative fără a te plânge. Oamenii calmi au capacitatea de a se descurca atunci când lucrurile întârzie să apară. Ei rezistă în cele mai dificile situaţii, sunt descurcăreţi şi îşi iau tipul necesar pentru a face treaba în mod corespunzător. Deoarecere nu sunt nerăbdători, proiectele lor sunt meticulos şi bine realizate. Când au un regres, sunt apţi să se descurce şi să găsească o altă direcţie în care meargă.

Dacă eşti o persoană răbdătoare, nu întrerupi pe cineva care vorbeşte pentru că nu poţi aştepta să termine ce are de spus.

Care sunt cele mai răbdătoare 6 zodii?

Taur

La exterior, Taurul poate părea un om plin de viaţă, dar, în interior, el este atent, liniştit şi răbdător. Nivelul lui ridicat de răbdare îi permite să examineze pe cineva înainte de a începe o relaţie cu el sau de a avea încredere în el.

Taurul nu se enervează repede. El va sta la distanţă indiferent cât timp va trebui. Este încăpăţânat şi, dacă vine vorba de cei care pot rezista cel mai mult, el va ieşi câştigător de fiecare dată. Răbdarea lui îi permite să fie persisten şi tenace.

Capricorn

Nimeni nu înţelege mai bine decât un Capricorn că totul necesită timp . El preferă să aştepte, decât să se grăbească şi să dea greş. Nu îi place să facă greşeli, mai ales greşeli care ar fi putut fi evitate prin simpla răbdare. Este precaut şi, cu siguranţă, nu impulsiv. Mai degrabă alege să vadă un film mai târziu, decât să cheltuie o mulţime de bani pentru a-l vedea în avanpremieră. El va aştepta până când va avea o situaţie financiară stabilă şi abia apoi va lua în considerare o relaţie pe termen lung.

Vrea ca totul să fie cât mai bine aranjat înainte de a acţiona.

Balanţa

Balanţa preferă să aştepte decât să facă pe cineva să se simtă incomod sau să provoace un conflict. Este persoana care rămâne blocată într-o conversaţie cu o persoană în vârstă, deoarece consideră că ar fi neplăcut sau nepoliticos să iasă din ea. Urăşte conflictul inutil şi, de aceea, îşi reprimă supărarea sau iritarea de cele mai multe ori. Iubirea şi decenţa ei izvorăsc din capacitatea de a fi răbdătoare. Este foarte diplomată şi ascultă mereu şi celelalte puncte de vedere.

Fecioară

Unul dintre motivele pentru care Fecioara este atât de răbdătoare este că are tendinţa de a fi perfecţionistă. Perfecţiunea nu o poate obţine imediat, de aceea aşteaptă şi se străduieşte cât e nevoie pentru a ajunge acolo.

Ea face ceea ce trebuie să facă pentru a-şi atinge obiectivele şi, de obicei,  asta implică cercetare şi multă muncă. Dacă nu ar fi răbdătoare, ar deveni prea frustrată să găsească o soluţie, iar ei nu îi stă în fire să renunţe.

Scorpion

Scorpionul excelează atunci când vine vorba de aşteptare şi dă dovadă de multă răbdare. Este un bun planificator, mai ales atunci când vine vorba de răzbunare. Imaginează-ţi că Scorpionul este un prădător care îşi aşteaptă prada, cam despre asta este vorba. El nu va face nicio mişcare până când nu e totul în regulă şi decide întotdeauna să aştepte momentul perfect pentru a trece la acţiune.

Rac

Racul este un bun ascultător, iar răbdarea lui este responsabilă de asta. Când vine vorba de dragoste, Racul este dispus să aştepte oricât pentru persoana perfectă.

Sau, dacă este vorba de un fost partener, el are răbdarea necesară pentru a aştepta cât e nevoie pentru ca acea persoană să îşi dea seama că el e alesul. El preferă să se retragă în cochilie şi să aştepte ca durerea să dispară decât să rănească pe cineva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending