Connect with us

Horoscop

Cele mai puternice 5 zodii din astrologie

Să faci parte din topul celor mai puternice zodii din astrologie e mare lucru!

 

Afi puternic poate însemna ceva diferit pentru fiecare om în parte.

Majoritatea oamenilor par să se considere puternici pe baza influenței lor sociale. Și, având în vedere că lumea are peste 7,5 miliarde de oameni, această ipoteză pare a fi corectă.

Toți oamenii de pe această planetă s-au născut sub un semn zodiacal care îi face să fie unici.

Chiar dacă semnul tău zodiacal nu face parte din topul celor mai puternice zodii, s-ar putea ca tu să fii puternic/ă pe baza a cât de bine te poți controla sau prin cât de puternic/ă fizic ești.

Influența socială și autocontrolul par a fi principalele două lucruri pe care oamenii le consideră o măsură finală a puterii cuiva.

Pe când forța fizică este mai puțin importantă.

 

 • Vezi dacă te regăsești în topul celor mai puternice 5 zodii și află ce trăsături te fac să fii așa:

 

Taur

Cele mai importante puncte forte ale Taurului:

 • răbdare
 • spirit practic
 • devotament
 • responsabilitate

Toate acestea îl fac incredibil de puternic. Taurul are tipul ideal de personalitate pentru a fi puternici în domeniile vieții. Fie că este profesional social sau fizic, acest semn zodiacal este dominant în orice încăpere în care intră. Acest lucru îl ajută în carieră, relații și viața de familie.

 

Leu

Leul este:

 • dominant
 • irezistibil

Cele două trăsături formează un tip de personalitate foarte puternic.

Acest lucru este valabil mai ales pe plan social. Sigur, Leul poate părea uneori arogant, dar se datorează faptului că are extrem de multă influență asupra semenilor săi și e un lider înnăscut. Știe cum să preia controlul și să se afirme.

 

Scorpion

Scorpionul este:

 • feroce
 • lider excelent

Natura sa categorică și pasională îl face să fie un lider ideal pentru orice domeniu al vieții și îi oferă șanse deosebit de mari de a fi influent în cariera lui și în lumea afacerilor. El e capabil să facă față cu brio provocărilor și să le înfrunte cu curaj și încăpățânare.

 

Săgetător

Săgetătorul are tendința de a fi:

 • optimis
 • idealist
 • entuziast
 • amuzant

Toate aceste calități îi conferă o imensă forță emoțională.

Niciun alt semn zodiacal nu este la fel de puternic din punct de vedere emoțional ca Săgetătorul. De asemenea, este foarte posibil ca Săgetătorul să facă absolut orice pentru a-și atinge obiectivele, oricât de greu ar fi. El merge până la capăt și nu renunță. Acesta este doar un alt indicator al puterii.

Capricorn

Unul dintre punctele forte ale Capricornului, dar și cel mai important este:

 • autocontrolul

Dintre toate semnele zodiacale din astrologie, Capricornul deține cea mai mare doză de autocontrol în toate domeniile vieții. Autocontrolul este propria lui putere. Acest lucru, cel mai probabil, îl face să fie apt, viguros și sănătos din punct de vedere fizic, ceea ce înseamnă că nu va fi niciodată copleșit de restricții fizice sau diete.

Voința lui îl face să fie o persoană foarte puternică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

A DOUA JUMĂTATE A LUNII APRILIE VA FI CU ADEVĂRAT SPECIALĂ PENTRU ACESTE TREI ZODII

 

Ești curioasă dacă te afli printre ele? Universul se pregătește să le facă cele mai frumoase surprinze din acest an.

Taur – Regăsești liniștea de care aveai nevoie

A fost o călătorie lungă, draga mea Taur. Un an cât 10 pentru ține. Un an cu atât de multe momente dificile, situații complicate, durere, lecții de viață. Însă iată unde ești – ai ajuns în punctul în care începi o nouă călătorie. Crede-mă când îți spun că acesta va fi un drum cu adevărat special pentru tine. Universul ți-a pregătit cele mai frumoase surprize.

Dărâmă toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și permite-ți să trăiești cu adevărat fără să îți mai pese de faptul că este posibil să fii rănită. Iubește cum nu ai mai iubit niciodată până acum, bucură-te de viață, experimentează și creează amintiri ce vor trece testul timpului.

Fecioară – Ești îndrăgostită până peste cap

Se întâmplă atât de multe lucruri frumoase în viața ta – în special în cea sentimentală. În cazul în care ești deja într-o relație, în următoarele săptămâni lucrurile vor evolua minunat pentru tine. Este posibil să porți câteva discuții serioase cu partenerul de cuplu care te vor convinge că nu trebuie să mai aștepți și că este momentul să faci pasul cel mare.

În cazul în care ești singură, nu trebuie să îți mai faci griji. În scurt timp Universul îți va scoate în cale o persoană cu adevărat specială care îți va arăta ce înseamnă să iubești cu adevărat. Te vei îndrăgosti până peste cap și vei fi mai fericită ca niciodată.

Vărsător – Reușești să îți faci timp și pentru tine

După o perioadă destul de dificilă, cu probleme și numeroase lucruri importante de rezolvat, iată că urmează două săptămâni divine pentru tine. În sfârșit, ai timp să te liniștești, să te odihnești, să te relaxezi și să îți bucuri sufletul cu activități care îți pun zâmbetul pe buze.

În ultima săptămână din aprilie este posibil să primești o veste incredibilă din partea unei persoane din trecut care îți va da viața peste cap și te va face să iei o decizie bruscă. Nu stai pe gânduri și te lași condusă de intuiție.

Continue Reading

Trending