Connect with us

Horoscop

Cele mai potrivite culori pentru casa ta, în funcţie de zodie

Casa ta este sanctuarul tău. De aceea este foarte important cum o decorezi şi ce culori să alegi pentru a aduce linişte, energie şi fericire în viaţa ta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Roşu şi portocaliu.

Astrologii spun că nuanţele luminoase şi energice sunt cele mai potrivite pentru această zodie. În special roşul, culoarea planetei ei, Marte. Zidurile roşii îi vor permite să se simtă în elementul ei în propria casă. O altă culoare fierbinte şi aprinsă care va motiva acest semn zodiacal este portocaliul. Se pare că este destul de uşor să îţi vopseşti pereţii în portocaliu, pentru că în funcţie de umbră, portocaliul poate fi masculin sau feminin.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Verde ca salvia şi mov.

Ca semn de Pământ, Taurul este inspirat de natură, aşa că astrologii recomandă nuanţele de verde pentru el. Acestea îl vor ajuta să rămână conectat cu Pământul pentru a-şi putea exprima creativitatea artistică. Dacă nu e un fan al culorii verde, atunci el poate opta pentru culori mai calde, cum ar fi cremul sau movul, deoarece acestea creează medii liniştitoare care îl vor ajuta să rămână calm şi centrat.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Alb şi pete de culoare.

Acest semn energic preferă spaţiile simple care te duc cu gândul la curăţenie şi deschidere. Gemenilor le place să păstreze pereţii goi, deoarece ei sunt mereu ocupaţi şi pe un picior de plecare. Pereţii albi vor face ca locuinţa lor să pară un refugiu senin din viaţa lor agitată. Dar, din moment ce ei sunt, de asemenea, ecletici, adăugând pete de galben, albastru, portocaliu şi diferite modele le va scoate la iveală personalitatea ciudată. Casa lor reflectă adesea mintea lor, care este mereu plină.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Pasteluri şi violet.

Albul, rozul, albastrul deschis şi pastelurile creează o atmosferă confortabilă şi primitoare pentru acest semn zodiacal. El este condus de lună şi iubeşte culorile pe care aceasta le reflectă. Din moment ce, uneori, el poate deveni sensibil şi emotiv, violetul este o culoare relaxantă care îi va energiza şi calma sentimentele. Casa este locul în care Racul îşi are inima, aşa că violetul este util pentru a-i revigora chakrele.

Leu(22 iulie – 22 august)

Galben auriu şi violet închis.

Deoarece este un semn al Soarelui, Leul este atras de culorile strălucitoare, dramatice şi senine. Galbenul auriu este o nuanţă caldă care reprezintă natura regală a Leului, loialitatea sa faţă de ceilalţi şi viziunea lui optimistă asupra vieţii. Dar acest semn zodiacal este, de asemenea, atras de culorile îndrăzneţe, strălucitoare şi pline, cum ar fi auriul sau violetul închis. Leul este rege, iar el ştie foarte bine acest lucru, deci tot ceea ce îi oferă această aură este potrivit pentru el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Castaniu şi albastru deschis.

Un perete maroniu va ţine o Fecioară cu picioarele pe Pământ, iar castaniul este foarte calmant pentru ea. Orice ton de pământ va atrage acest semn şi îl va face să se simtă în largul lui. Din moment ce o Fecioară este foarte eficientă şi ordonată, culoarea din camera ei trebuie să se potrivească cu absolut totul. De aceea, este foarte probabil ca ea să aleagă o culoare uşoară, care inspiră curăţenie şi simplitate, iar aceasta este albastrul deschis.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Roz şampanie şi verde închis.

Balanţa iubeşte culorile rafinate, iar rozul şampanie va adăuga puţină blândeţe oricărei încăperi. Această nuanţă scoate în evidenţă personalitatea frumoasă şi iubitoare a acestui semn, adăugând în acelaşi timp sofisticare şi eleganţă pereţilor. De asemenea, verdele închis ajută Balanţă să rămână cu picioarele pe Pământ, dar scoate în evidenţă şi dragostea ei pentru distracţie şi dorinţa de a găsi pace acasă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Maro şi roz intens.

Culorile acestul semn sunt roşu şi negru, iar maroul este la mijloc între cele două. Această nuanţă ascunde emoţii intense care îl va atrage pe acest nativ pasional. Această zodie gravitează spre orice lucru intens, aşa că rozul aprins este o altă culoare potrivită pentru el. Are nevoie ca locuinţa lui să fie un refugiu care îl scapă de lume, dar plină de culori şi cu un decor care inspiră pasiune.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Violet şi verde lime.

Culoarea prunei este o nuanţă puternică şi extrem de potrivită pentru Săgetător pentru că îl împinge spre filosofie şi spiritualitate, lucruri pentru care toţi aceşti nativi sunt cunoscuţi. Culorile luminoase şi vesele vorbesc despre latura aventuroasă a acestui semn. Modelele vibrante sunt, de asemenea, o modalitate jucăuşă de a scoate în evidenţă această parte a personalităţii lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Gri deschis şi albastru marin.

Cunoscut pentru natura lui conservatoare, această nuanţă de gri îi permite să se simtă în siguranţă. Această culoare îi oferă o paletă perfectă pentru a adăuga cărţi, plante şi artă în casa lor. Că tot vorbeam de faptul că este conservator, nu există nimic mai clasic decât albastrul marin. Capricornii sunt foarte tradiţionali şi casele lor vor avea, în general, mobilier voluminos şi solid.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Albastru deschis şi gri.

O nuanţă de gheaţă este perfectă pentru acest nativ. Această culoare, albastru deschis, îl va ajuta să îşi expună natura inovatoare şi îl va ajuta să experimenteze idei noi şi distractive de decor. Acest semn poate fi peste tot, deci păstrarea pereţilor simpli este un joc inteligent. Griul oferă versatilitate încăperii şi posibilitatea de experimentare cu diferite obiecte de decor.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Turcoaz şi albastru.

Acest semn gravitează spre orice culoare oceanică sau a apei. El este un semn de apă şi casa lui trebuie să reprezinte acest lucru şi să îl ducă cu gândul la o briză oceanică blândă, paşnică şi romantică. Deoarece acest semn este, de asemenea, cunoscut pentru a aborbi energia altor oameni, lucru care poate fi extrem de stresant, atunci albastrul îl va ajuta să se relaxeze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending