Connect with us

Horoscop

Cele mai paranoice 4 zodii

Când oamenii folosesc cuvântul paranoic, în general o fac pentru a descrie o persoană ca fiind extrem de suspicioasă sau care crede în conspiraţii secrete.
Cu toţii avem astfel de gânduri din când în când. Avem zile în care absolut totul pare că merge prost sau în care ne întrebăm dacă cineva complotează împotriva noastră. Poate că suntem mai atenţi la locul unde ne punem lucrurile şi, dacă le găsim mutate, am putea crede că cineva o face cu un motiv ascuns.

Spre exemplu, este firesc să fim suspicioşi faţă de străini, pentru că este greu să ne dăm seama încă de la început dacă cineva încearcă să ajute sau dacă are un motiv ascuns. Poate fi o provocare să acceptăm bunătate din partea unui necunoscut, pentru că e greu de crezut că nu va trebui să plătim pentru ea într-un fel sau altul.

Conform astrologiei, trăsăturile caracteristice fiecărei zodii ne pot dezvălui multe despre persoana pe care o avem în faţă!

Care sunt semnele cele mai paranoice din zodiac?

Scorpion

Scorpionul este secretos, suspicios şi sensibil, toate acestea influenţând tendinţele paranoice. El poate fi manipulativ, deci nu e suprinzător faptul că suspectează faptul că cineva ar încerca să-l manipuleze sau să-l constrângă într-un fel. Cu cât e mai suspicios, cu atât e mai stresat. Gândirea lui paranoidă îl poate determina să se confrunte cu trăiri intense, anxietate şi îngrijorare.

Scorpionul vede pericolul acolo unde nu există.

Fecioară

Fecioara are darul de a cerceta şi de a căuta lucruri pe internet, fapt care o poate determina să devină paranoică. Ea este într-o permanentă verificare, încercând să găsească totul despre persoana pe care urmează să o întâlnească sau despre evenimentul la care trebuie să participe. Unii nativi se duc şi mai departe, şi în loc să-şi liniştească temerile, pot face şi mai rău. Câteodată, această cercetare se întoarce împotriva ei, iar ea se îndepărtează devenind nesigură.

Berbec

Berbecul nu poate suporta minciuna. De fapt, el o urăşte atât de mult încât are impresia că toată lumea îi ascunde adevărul, lucru care îl face paranoic. El va căuta semne care să-i arate dacă e trădat sau nu, chiar dacă nu are niciun motiv de suspiciune. E dificil pentru el să aibă încredere în oameni şi are nevoie de mult timp pentru a reuşi. Odată ce Berbecul devine paranoic, cu greu se mai poate schimba, iar acest lucru îi poate afecta modul în care se simte sau acţionează.

Capricorn

Capricornul poate deveni paranoic când vine vorba de muncă.

Dacă nu primeşte validare pentru un proiect în care se implică sau dacă cineva mai tânăr şi mai inteligent are idei mai bune decât el, acesta se va simţi înlocuit. El îşi poate imagina un întreg scenariu în cap, care este complet fictiv, dar pe care va ajunge să îl perceapa drept adevărat. Faptul că are o imaginaţie atât de bogată îi poate aduce şi neplăceri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending