Connect with us

Horoscop

CELE MAI NOROCOASE SEMNE ZODIACALE ALE LUNII IUNIE 2021

Ești curioasă dacă te numeri printre ele?

Luna iunie este aici. A venit vara. Este începutul unui nou anotimp, al unui nou capitol. Iunie este luna în care vibrațiile răcoritoare ale primăverii se transformă încet-încet în energiile colorate și creative ale verii. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, se află în zodia Pești, răspândind astfel multă pozitivitate și dragoste în lumea cosmică.

Iunie va fi cea mai bună luna pentru următoarele trei semne zodiacale: Gemeni, Rac și Pești. Pentru aceste zodii, distracția este pe cale să înceapă.

 

Gemeni – Începe cea mai bună perioadă a vieții tale

Cuvinte cheie: transformare, dezvoltare personală, visuri.

Zile norocoase: 4, 16, 26.

Motto-ul după care să te ghidezi în luna iunie: Dacă vrei ca viața ta să fie o poveste minunată, înțelege că tu ești autorul și în fiecare zi ai posibilitatea de a scrie o nouă pagină.

Îmbrățișezi atât de multe schimbări și crești atât de repede. Aceasta este luna pe care o așteptai de atât de mult timp, draga mea născută în zodia Gemeni. Legătura pe care o ai cu Soarele este una puternică în această perioadă și te ajută să ai încredere în tine și să îți găsești motivația de a deveni cea mai bună versiune a ta.

Cu toate acestea, călătoria ta nu va fi una lină, ci din contră – vor fi zile în care vei fi nevoită să faci compromisuri majore sau în care te vei întreba de ce treci prin astfel de momente. Însă, crede-mă, că totul se întâmplă în favoarea ta.

Rac – Te pregătești pentru vară

Cuvinte cheie: aventură, alegeri, vindecare sufletească.

Zile norocoase: 7, 14, 29.

Motto-ul după care să te ghidezi în luna iunie: Fii cine ești și spune ceea ce simți fiindcă aceia care se supără nu contează, iar cei care contează nu se supără.

Ești pregătită pentru o super aventură? Sezonul tău începe la scurt timp după jumătatea lunii iunie, oferindu-ți posibilitatea de a primi atât de multă energie pozitivă, plină de schimbări și lucruri interesante. Trebuie, totuși, să treci peste primele săptămâni din iunie – în acest timp Universul îți oferă ocazia să lucrezi mult la tine.

Poți reflecta asupra lucrurilor întâmplate astfel încat să îți vindeci sufletul. Pe plan sentimental te simți norocoasă și dornică de aventuri în compania partenerului de cuplu.

Pești – Universul îți oferă binecuvântarea lui

Cuvinte cheie: iubire, afecțiune, noutate.

Zile norocoase: 3, 15, 22.

Motto-ul după care să te ghidezi în luna iunie: Trăiește sincer, la maxim. Viața este prea scurtă. Nu mai aștepta! Momentul potrivit nu vine niciodată. Bucură-te de fiecare zi ca și cum ar fi ultima.

Ești cel mai norocos semn zodiacal din ultimul timp, draga mea născută în zodia Pești. Nu te speria dacă viațaîncepe să devină din ce în ce mai interesantă cu fiecare zi care trece din luna iunie. La urma urmei, Jupiter – planeta care îți guvernează semnul zodiacal – trece acum prin zodia ta, trimițându-ti în mod direct toate binecuvântările.

Pregătește-te să te simți mult mai deschisă față de iubire, să îți dorești să spui ce ai pe suflet, să simți nevoia să oferi și să primești afecțiune și să profiți de toate momentele frumoase în care viața îți zâmbește.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending