Connect with us

Horoscop

Cele mai neliniştite 5 zodii. Se îngrijorează din orice!

E normal să devii agitat şi nervos atunci când te confrunţi cu ceva care te sperie. Cu toate acestea, unele persoane exagerează!

 

Există o diferenţă între nervozitate şi anxietate, chiar dacă uneori le folosim alternativ. Când te simţi nervos, de obicei este un răspuns la o situaţie care te sperie: vorbitul în faţa unui grup de oameni, mergând la o primă întâlnire sau obţinând rezultatele de la medic. Anxietate, pe de altă parte, poate apărea brusc şi intens. S-ar putea să ai chiar un atac de panică, cu palpitaţii, transpiraţii şi greaţă. În general, în cazul nervozităţii, atunci când lucrurile înfricoşătoare dispar, te simţi mult mai bine. Cu anxietatea, starea poate continua şi se poate agrava.

Nervozitatea poate provoca stres, deci este o idee bună să respiri adânc, să te mişti şi să meditezi.

Cu cât eşti mai liniştit, cu atât starea de nervozitate dispare. De asemenea, dacă lucrezi la capitolul încredere de sine şi ai o perspectivă pozitivă, situaţiile vor părea mult mai puţin înspăimântătoare.

Care sunt zodiile care se îngrijorează din orice?

Gemeni

Gemenii devin nervoşi atunci când muşcă mai mult decât pot mesteca, iar asta fac aproape tot timpul. Ei sunt copleşiţi şi devin neliniştiţi crezând că nu vor face o treabă bună sau că vor dezamăgi pe cineva. Gemenii iau rareori pauze şi merg în mod constant dintr-un loc în altul, niciodată acordând atenţie pe deplin unei anumite sarcini. Ei ar fi mult mai puţin nervoşi dacă ar încetini şi ar învăţa cum să spună câteodată nu.

Fecioara

Din cauza firii sale perfecţioniste, Fecioara devine foarte nervoasă şi neliniştită. Ea vrea ca totul să fie perfect, aşa că pune prea multă presiune asupra ei şi întotdeauna îşi face griji că a greşit. Uneori, când simte că lucrurile nu merg aşa cum vrea, va sabota totul şi o va lua de la capăt. Fecioara poate fi foarte aspră şi critică cu ea însăşi, ceea ce o face să fie şi mai agitată atunci când e în jurul altor oameni.

Peşti

Peştii sunt foarte sensibili şi tind să devină nervoşi atunci când ajung în situaţii pe care nu le pot controla. Înclinaţia lor nativă este de a-i ajuta pe ceilalţi, mai ales atunci când li se cere, chiar şi în cazurile celor care nu merită.

Ei nu vor să îşi facă rău singuri, dar le este practic imposibil să nu ajute pe cineva care are nevoie. Peştii au o mulţime de temeri cu privire la cei care nu sunt de încredere, de aceea devin de multe ori agitaţi şi neliniştiţi.

Balanţă

Există o mulţime de lucruri care pot face o Balanţă să devină nervoasă. Au luat oare decizia corectă sau există cineva care nu o place? Balanţa, ca majoritatea oamenilor, nu doreşte să facă lucruri care nu îi plac, dar ştie că trebuie să le facă. Cu toate acestea, ea trebuie să se confrunte cu aceste frici care o fac să devină neliniştită şi nervoasă. Ea nu vrea să aibă de-a face cu persoane pe care nu le înţelege şi nu le place, dar acest lucru poate fi greu de evitat.

Rac

Racului nu îi place să cedeze şi dacă ceva care are potenţial eşuează, atunci devine nervos. El preferă lucrurile sigure şi poate deveni foarte suspicios faţă de oameni, astfel încât cei pe care abia îi cunoaşte, cât şi situaţiile noi îi pot face să devină agitaţi. Are multe temeri care îl îngrijorează. Dacă un Rac trebuie să îşi petreacă ceva timp departe de casă, acest lucru e o sursă imensă de nervozitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending