Connect with us

Horoscop

Cele mai independente 5 zodii. Nu permit nimănui să le spună ce să facă!

 

Nu e o idee deloc bună să încerci să le trasezi linii sau să le spui cum să-și trăiască viața!

 

Unul dintre lucrurile care ne modelează personalitatea și acțiunile este să ni se spună ce să facem. Când cineva îți spune cum să acționezi sau să răspunzi, poate părea că încearcă să te controleze. Și, mulți oameni nu pot suporta acest sentiment!

Există tot felul de reacții pe care oamenii le au atunci când cineva încearcă să îi îndrume sau instruiască. Dar, pentru semnele zodiacale independente din astrologie, respectarea ordinelor și să li se spună ce să facă, pur și simplu nu este în natura lor. Unele persoane apreciază sfaturile și poate chiar au mare nevoie să fie împinse de la spate, pe când cei care urăsc să li se spună ce să facă pot reacționa extrem de urât în condiții similare.

Este foarte enervant dacă cineva care nu știe despre ce este vorba sau nu are autoritate asupra ta încearcă să îți spună ce să faci.

Este util dacă asculți de persoana care oferă sfaturi, dar dacă nu există respect sau încredere, de ce ar trebui să te simți constrâns să faci ceea ce îți cere?

Dacă nu suporți să ți se spună ce să faci, probabil nu te descurci în mediile unde există o ierarhie. Dacă nu poți face față unui șef care îți verifică munca și îți dă ordine, cel mai bine ar fi să lucrezi ca independent.

 

  • Care sunt cele mai independente zodii?

 

Berbec

Nu iese deloc bine atunci când cineva încearcă să îi spună Berbecului ce să facă. Acest individ trebuie să-și facă treaba la timpul ei, după propriile reguli. Este impulsiv și îi place să fie spontan. Una dintre trăsăturile principale ale Berbecului este că profită din plin de timp. Trebuie să ai încredere că orice ar trebui să facă, o va face fără ca cineva să încerce să-i controleze metodele sau calendarul.

Berbecii nu sunt leneși, doar că sunt mai buni când sunt proprii lor șefi.

Taur

Este o lecție de frustrare când încerci să-i spui unui Taur ce trebuie să facă. Nu numai că e independent, e și foarte încăpățânat. E foarte ferm în ceea ce privește poziția lui când cineva îi trasează direcții. Taurul va refuza în mod direct. Nicio sumă de bani nu-l va determina să vadă vreun beneficiu în a asculta pe altcineva sau a face ce-și doresc alții. Taurul nu are timp și nici nu-și dorește să asculte sau să acționeze conform sfaturilor sau ordinelor celor din jur.

Leu

Leul nu va face ce i se spune să facă, niciodată. Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că nu îi place să i se ordone sau să fie îndrumat să facă ceva într-un anumit fel.

Leul e un lider înnăscut și el e cel care trebuie să le spună oamenilor ce trebuie să facă.

Săgetător

S-ar putea să pară că Săgetătorul este deschis sugestiilor, dar adevărul este altul. E cât se poate de independent și crede că știe cel mai bine indiferent de situație. Săgetătorul este încrezător că, dacă nu știe cum să facă ceva, poate afla de unul singur. Acest semn zodiacal este exemplul autodirecției și aproape consideră că este lipsă de respect atunci când cineva încearcă să îi spună ce să facă. Are limitele lui, așa că nu încerca să le depășești sau să îl conduci.

Vărsător

Vărsătorul este foarte independent și nu e prea amabil cu oamenii care îi spun ce trebuie să facă.

Reacția lui față de cineva care îi dă un ordin sau instrucțiuni este să facă exact contrariul. Vărsătorului îi place să fie contra și să facă lucruri neașteptate. Vărsătorul se descurcă mult mai bine când e propriul lui șef.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending