Connect with us

General

Cele mai importante 7 SEMNE ca te afli intr-o relatie KARMICA

Legatura karmica poate fi adesea mult prea puternica si intensa pentru anumite persoane. Depinde de noi daca suntem dispusi sa acceptam o relatie atat de profunda nu doar la nivel emotional, ci si spiritual.

Din cand in cand in viata noastra apar persoane cu adevarat speciale, cu care impartasim momente minunate si o relatie intensa. Avem un sentiment de apartenenta, de parca stim acele suflete de o viata, iar energia lor ne atrage puternic.

Exista diverse lucruri care ne pot atrage. Poate fi vorba despre o voce, o tinuta aleasa cu grija, un mirol al pielii sau ceva semnificativ pentru aceasta persoana speciala, determinand ca aceasta flacara din interiorul nostru sa se transforme rapid intr-un foc puternic.

De obicei acestea sunt primele semne ca suntem intr-o relatie karmica. Sufletul nostru simte ca persoana de langa noi a fost o viata intreaga alaturi de inima noastra. Este ca si cum l-am cunoaste din timp – poate dintr-o viata anterioara. Astfel de sentimente apar adesea in anumite relatii de prietenie insa, atunci cand se intampla intr-o relatie sentimentala, atractia si emotiile sunt mult mai intense. Ne dorim compania acestei persoane, vrem sa stim mai multe despre ea si sa descoperim de ce sufletele noastre par sa fie doua bucati ale puzzle-ului vietii.

Legatura karmica poate fi adesea mult prea puternica si intensa pentru anumite persoane. Depinde de noi daca suntem dispusi sa acceptam o relatie atat de profunda nu doar la nivel emotional, ci si spiritual.

Pe de alta parte, o relatie karmica poate fi o experienta dureroasa pentru unul sau pentru amandoi. Ideea unei relatii karmice este ca trebuie sa invatam o lectie inainte de a fi gata sa gasim adevaratul nostru suflet pereche. Karma a fost comparata cu o roata care se intoarce de fiecare data. Actiunile noastre anterioare sunt partial cauza starii noastre actuale. Daca ranesti pe cineva, acelasi lucru ti se va face intr-un timp din viata ta.Oare karma incearca sa te invete o lectie? Iata cele mai importante semne ca esti intr-o relatie karmica:

1. Simti ca traiesti acelasi lucru din nou si din nou.

Daca esti intr-o relatie in care intampini aceleasi probleme, situatii si dificultati, acesta este un semn ca te afli intr-o relatie karmica. Astfel de relatii repeta aceleasi tipare si raman stagnante pentru ca singurul mod in care poti creste este sa iti eliberezi sufletul.

2. Exista egoism.

Relatiile karmice nu respecta limitele sanatoase intre parteneri, ci din contra – se concentreaza doar asupra propriului interes si propriilor nevoi. Sunt modelul perfect pentru formarea relatiilor abuzive sau dependente.

3. Exista prea mult control.

In relatiile karmice exista control – cealalta persoana devine centrul universului tau si principala sursa a fericirii tale. Ai pus-o pe un piedestal si nu poti vedea defectele sale.

4. Exista o conexiune instantanee.

Astfel de relatii sunt marcate de o atractie imediata. Simti ca aceasta persoana este perfecta pentru tine. Simti ca deja o cunosti de o viata si devii instantaneu atasata de ea.

5. Exista temeri.

Relatiile karmice aduc la suprafata toate lucrurile de care iti este teama in viata: frica de abandon, de angajament, de respingere, de pierdere, de agresiune emotionala si toate fricile care se ascund in adancul sufletului tau.

6. Exista invatare.

Scopul principal al relatiilor karmice este sa inveti cum sa te iubesti pe tine insati si pe cei din jurul tau astfel incat sa opresti dorinta de a controla circumstantele si destinul.

7. Nu rezista.

Oricat de mult crezi ca ti-ai intalnit omul care sa te completeze, aceasta persoana nu este sufletul tau pereche, nu este persoana langa care vei trai intreaga viata. Astfel de relatii te pregatesc pentru adevarata intalnire cu sufletul tau pereche.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending