Connect with us

lifestyle

CELE MAI IMPORTANTE 4 LUCRURI IN VIATA. MULTI NU ACORDA IMPORTANTA NICI MACAR UNUI LUCRU DIN ACEASTA LISTA

Banii. Job-ul. Bunurile. Statutul social. Multi dintre noi ne petrecem viata dorindu-ne din tot sufletul aceste lucruri, uneori cu costuri uriase si compromisuri dureroase. Insa acestea nu sunt lucrurile care conteaza cu adevarat in viata…

Viata este prea scurta. Timpul ne este limitat. Orele ne sunt numarate. Concentreaza-te pe ce conteaza cu adevarat si renunta la ce nu conteaza. Invata sa fii fericita.

 

Primul lucru cu adevarat important in viata: SCOPUL

Scopul este motivul pentru care traim. Scopul ne conduce actiunile. Scopul ne alimenteaza pasiunile. Scopul cuprinde munca noastra, relatiile noastre, abordarea noastra de a ne trai viata. Scopul este in tot ceea ce facem. Scopul inseamna sa ne traim viata cu intentie. Scopul oferii vietii noastre un sens.

Scopul este ceea ce ne mentine pe linia de plutire si ne ajuta sa mergem mai departe atunci cand viata devine grea.

Al doilea lucru cu adevarat important in viata: TIMPUL

Cu totii avem acelasi numar de ore pe zi. De ce unii dintre noi sunt mega stresati, intotdeauna pe fuga si se plang ca nu reusesc sa faca tot ce vor, in timp ce altii sunt foarte relaxati si fericiti in timp ce fac extrem de multe lucruri?

Cu totii avem responsabilitati si obligatii… insa diferenta dintre prima categorie de oameni si a doua mentionate mai sus este aceasta: alegerile facute zi de zi, clipa de clipa.

Multi dintre noi dam prea usor timpul nostru pe lucruri neimportante. Aglomeram atat de multe in zilele noastre si ajungem sa simtim ca avem din ce in ce mai putin timp pentru a face lucrurile pe care ne dorim cu adevarat sa le facem.

Timpul este o resursa finita – odata consumat, dispare. Nu putem obtine timp din trecut, insa putem fi selectivi cu modul in care il consumam. looking after a loved one who has physical or mental health challenges.

Al treilea lucru cu adevarat important in viata: SANATATEA

Ne neglijam de atat de multe ori si ne intrebam de ce simtim ca ne dam duhul atunci cand urcam cateva trepte. Ne neglijam alimentatia si ne intrebam de ce ne-am ingrasat. Ne neglijam sanatatea mintala si ne intrebam de ce suntem mereu stresati.

Al patrulea lucru cu adevarat important in viata: RELATIILE

Prietenii, familia, oamenii dragi sunt cei care ofera cu adevarat scanteie vietii noastre. De aceea este important sa ne facem timp pentru a avea grija de relatiile cu ei. Trebuie sa ne facem timp sa hranim cu iubire aceste relatii.

Relatiile sunt baza noastra, fundamentul nostru. Trebuie sa fim implicati si prezenti in ele, sa le oferim dragoste si atentie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lifestyle

7 AFIRMAȚII POZITIVE PENTRU ELIBERAREA DE FRICĂ, DE STRES ȘI DE ANXIETATE

În momentul în care repeți afirmații pozitive, creierul începe să le creadă. Aceste cuvinte te vor ajuta să schimbi modul în care gândești și răspunzi la situații, inclusiv la cele care aduc episoade de anxietate în viața ta.

Afirmatii pozitive pentru anxietate. Beneficiile incredibile ale acestora:.

– reducerea stresului;

– găsirea unor modalități creative și pozitive de a face față stresului;

– te ajută să fii mai optimistă cu privire la viitor;

– te ajută să accepți mai ușor trecutul;

– niveluri mai ridicate de concentrare;

– șanse mai mari de succes;

– îmbunătățirea încrederii în propria persoană;

– creșterea stimei de sine și a valorii de sine;

– relații mai bune cu oamenii din jurul tău;

– mai puțină durere emoțională;

– creșterea forței interioare;

– fericire.

 

Iată câteva afirmații pozitive pentru anxietate care te vor ajuta în momentele mai puțin frumoase ale vieții tale:

1. „Îmi voi umple mintea cu gânduri pozitive pentru a depăși gândurile anxioase.”

Dacă începi să ai gânduri anxioase, începe să te gândești la ceva pozitiv. Această afirmație te va ajuta să faci exact acest lucru și să îți convingi mintea să se curețe în cel mai scurt timp.”

2. „Am încredere în mine. Știu că ce fac acum este pentru binele meu.”

Anxietatea te poate face să simți că nu ești suficient de bună și că nu poți avea succes. Folosește această afirmație pentru a schimba procesul de gândire – ești suficient de bună și poți realiza orice îți propui.

3. „Fac tot posibilul să merg mai departe și să depășesc aceste obstacole”

În momentele în care simți că nu mai poți, folosește o afimatie pozitivă care să îți reamintească că faci tot posibilul pentru a depăși situația în care te afli. Cu această afirmație vei reuși să îți ajuți creierul să se relaxeze și vei vedea cum ziua ta va începe să se îmbunătățească.

4. „Această situație nu este atât de rea pe cât cred eu că este.”

Folosește această afimratie pentru a îți reaminti cât de puternice sunt gândurile tale. Dacă îți dai seama că anxietatea ta provoacă sentimente puternice și schimbă realitatea, vei avea puterea de a o controla mai ușor.

5. „Nu îi permit fricii să interfereze cu viața mea.”

Anxietatea provoacă frică și, dacă o lași, ajunge să îți controleze viața. Poți pune capăt interferenței repetând această afirmație în fiecare zi – de fiecare dată când simți nevoia. Te va ajuta să preiei controlul asupra vieții tale, să ieși din zona de confort, să încerci lucruri noi, să îți îndeplinești obiectivele și să fii mai fericită în general.

6. „Aceste sentimente nu vor dura o veșnicie. Voi trece eu și peste asta.”

Sentimentul axios va dispărea în cele din urmă; vei trece peste momentele grele. Amintește-ți cât de puternică ești în timp ce rostești mantra de mai sus. Spune-ți că vei depăși orice situație dificilă. La tine este puterea.

7. „Accept trecutul și voi accepta și ce se întâmplă în viitor.”

În momentul în care accepți trecutul și ce se va întâmplă în continuare în viața ta, vei realiza că lucrurile vor funcționa. Că totul se va rezolva. Că nu trebuie să fugi de probleme deoarece nu vor rămâne cu tine pentru totdeauna. Și ele sunt trecătoare – la fel ca tot ce este pe acest pământ.

Continue Reading

Trending