Connect with us

Horoscop

Cele mai fidele zodii de bărbați. Află în cine poți avea încredere și în cine nu!

Nu toată lumea înșală! Prea des ne concentrăm pe infidelitate, dar poate fi periculos pentru relație să cautăm negativitate acolo unde este posibil să nu existe!

Infidelitatea este ca un drog, cu cât înșeli mai mult, cu atât îți dorești mai mult.

Partenerul tău este deschis? Crezi că este sincer cu tine? Dacă nu e genul care ascunde lucruri, probabil este deschis cu privire la majoritatea lucrurilor din viața lui. Până la urmă, trebuie să ai încredere în instinctul tău.

Doar pentru că nu există steaguri roșii, nu înseamnă că ele lipsesc.

Zodia partenerului tău îți poate dezvălui cât de fidel sau infidel este. Astfel, fie te ajută să elimini toate posibilele scenarii care îți trec prin cap fără motiv, fie te țin în gardă dacă cumva omiți vreun indiciu important.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul nu este cunoscut pentru fidelitatea sa, mai ales dacă se simte plictisit în relația în care implicat sau nu face sex suficient.

Berbecul se lasă condus de impulsurile de moment și va acționa fără să se gândească la consecințele acțiunilor lui. Atunci când e confruntat cu privire la infidelitatea lui, el va nega. Trebuie să fie permanent stimulat de partenera lui sau va găsi pe altcineva care să o facă.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Este mult mai probabil ca Taurul să-și acuze partenera de infidelitate decât să înșele.

El are tendința de a fi foarte fidel și se va agăța de persoana pe care o va simți potrivită pentru el. Dar, având în vedere problemele lui cu gelozia, poate suspecta că persoana de lângă el este infidelă, chiar și atunci când nu există nicio dovadă în acest sens.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Dacă Gemenii sunt infideli, ar putea dura mult timp până când partenerele lor să-și dea seama.

Bărbatul Gemeni știe să-și acopere urmele și să acționeze ca un iubit devotat. Gemenii se răzgândesc constant, așa că ar putea fi complet îndrăgostiți acum și absolut plictisiți în următorul moment. Ei înțeleg conceptul de fidelitate, doar că le este foarte dificil să îl pună în practică.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Atât timp cât nevoile emoționale ale Racului sunt îndeplinite și se simte în siguranță în relația lui, el este extrem de fidel.

Racul caută să-și găsească prietenul de suflet și să construiască un viitor alături de el. Nu se complică atunci când vine vorba de relații. Atât timp cât se simte apreciat de partenera lui, nici gând de vreo rătăcire!

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul este foarte fidel atât timp cât primește toată atenția de care are nevoie, și are nevoie de multă!

Atunci când Leul se simte ignorat de partenera lui, s-ar putea să fie infidel. Cu toate acestea, el are valori foarte tradiționale și pornește la drum în ideea de a avea o singură parteneră cu care să se stabilească și să aibă o familie. Infidelitatea nu face parte din planul lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este extrem de fidelă, nu numai că este o persoană foarte practică, dar gândul de a fi prinsă călcând strâmb este atât de îngrozitor încât nu ar face-o niciodată.

De asemenea, Fecioara este mult prea ocupată pentru a avea o viață dublă. Probabil a fost destul de dificil să-și găsească și partenerul actual, din cauza standardelor super-ridicate, astfel încât existența unei a doua persoane în viața ei este practic imposibilă. În opinia ei, fidelitatea este cel mai bun lucru!

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

În timp ce Balanței îi place echilibrul, ea are tendința de a se îndrepta spre infidelitate.

Vrea să fie fidel, chiar este, dar se plictisește și începe să se întrebe dacă persoana cu care este e potrivită pentru el. Balanța preferă să se despartă brusc și să facă ceva grav pentru a provoca asta, decât să aibă parte de o despărțire îndelungată și plină de acuzații și confruntări. Balanța e conștientă și știe ce face atunci când înșală și consideră că o face pentru binele partenerei lui.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Poate dura ceva până când Scorpionul lasă garda jos și permite cuiva să se apropie de el.

Dar, odată ce s-a creat o legătură puternică, e extrem de fidel. Cu toate acestea, dacă încrederea îi este trădată, atunci lucrurile se pot destabiliza. Scorpionul e răzbunător și are un întreg arsenal prin care să-și pună planul în aplicare cu scopul de a-și recăpăta stima de sine. Este exact la fel de fidel ca partenera lui, nimic mai mult sau mai puțin.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul este mai mult infidel decât credincios, dar, privind latura pozitivă, știe acest lucru despre el însuși și va face tot ce poate pentru a evita să rănească pe cineva.

E sincer cu privire la faptul că nu îi place angajamentele serioase și, dacă cineva vrea să aibă o șansă cu el, va trebuie să accepte acest lucru. Dacă Săgetătorul se implică într-o relație cu cineva, el va încerca sincer să fie fidel. Atât timp cât nu se simte legat sau captiv, este posibil să reziste în fața tentației de a înșela. Dacă se rătăcește, nu spune că nu te-a avertizat!

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul își ia relațiile foarte în serios și e una dintre cele mai fidele semne zodiacale.

Dacă e implicat într-o relație puternică, probabil a început deja să se gândească la viitor și nu va dori să facă nimic pentru a-l pune în pericol. Dacă nu e fericit într-o relație, este foarte probabil să-i pună punct decât să-și înșele partenera. Dacă relația are probleme, el e dispus să le rezolve.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Dacă Vărsătorul nu are o relație deschisă, el poate fi infidel.

Nu îi place să simtă că trebuie să facă lucrurile în mod tradițional, iar aici este vorba și despre a fi fidel. Vrea să experimenteze, să încerce lucruri noi și să se bucure de oameni noi, motiv pentru care dinamica de grup funcționează cel mai bine pentru el. Vărsătorului nu îi place când i se spune că nu poate face ceva, deoarece îl determină să vrea să facă acel lucru și mai mult.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Peștilor le place să flirteze, dar ei nu vor niciodată să facă rău cuiva, în special persoanei pe care o iubesc.

Nu vor ca cineva să treacă prin durerea provocată de infidelitate. Peștii tind să fie fideli, atât de fideli încât dacă partenera lor calcă strâmb, acetia sunt dispuși să ierte și să îi dea încă o șansă… și încă o șansă. Aceștia sunt mai mult infideli emoțional, considerând că, dacă nu sunt infideli din punct de vedere fizic, nu ar trebui să fie nicio problemă. Și totuși, este una imensă.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending