Connect with us

Horoscop

Cele mai enervante obiceiuri ale zodiilor

Nu există nicio persoană în lume care să nu aibă cel puțin un obicei enervant. Cu toate acestea, defectele noastre ne fac să fim mai interesanți și ne deosebesc de ceilalți oameni!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Cele mai enervante obiceiuri ale Berbecului sunt erupțiile sale, astfel încât spune ceva rău din senin, e impulsiv, face lucrurile fără să se gândească la consecințe, nu ia în considerare pe nimeni și e respingător cu privire la gândurile și ideile celorlalți.

Este enervant atunci când se urcă pe acel piedestal și spune tuturor ceea ce simte, mai ales atunci când timpul e limitat și nimeni nu l-a întrebat nimic oricum.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Cele mai enervante obiceiuri ale Taurului provin din încăpățânarea sa, dar și din lăcomia caracteristică.

Când își dorește ceva, parcă se blochează și nimic nu îl va convinge să renunțe. Este ca și cum ai vorbi cu un perete. Vrea ceea ce vrea și nu se va opri până nu va obține. Taurul poate fi, de asemenea, leneș, ceea ce e enervant, mai ales dacă ești alături de el, iar tu faci toată muncă și el stă pe canapea relaxându-se.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

În ciuda abilităților lor de comunicare excelente, Gemenii pot fi enervanți atunci când se prefac că ascultă, dar nu e deloc adevărat.

Ei se așază ca la un spectacol și lasă impresia că aud fiecare cuvând îl spui, dar e evident că mintea lor este la un milion de kilometri distanță. De asemenea, este foarte enervant atunci când uită că au povestit ceva și reiau același subiect, mai ales după ce li s-a spus politicos că a mai vorbit despre asta deja.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Deoarece e atât de sensibil, e enervant să simți că trebuie să te porți cu el de parcă ar fi un ou, astfel încât să nu îl superi mai rău.

De asemenea, este enervant atunci când devine nevoiaș și se agață de tine, ca și cum ai fi singurul care îl poate salva.

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul poate fi foarte enervant prin căutarea lui permanentă de laudă.

Uneori, pare că el nu are nevoie de apă și mâncare ca tot restul oamenilor, ci de complimente și atenție. De asemenea, poate fi enervant atunci când refuză să împărtășească lumina reflectoarelor și nu lasă pe nimeni altcineva să fie în centrul atenției.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara are obiceiul enervant de a face din țânțar armăsar.

Iese un întreg tărăboi chiar și dacă cel mai neimportant lucru nu e la locul lui sau dacă rutina ei este întreruptă dintr-un motiv anume. Îi place să controleze fiecare detaliu din orice situație, iar atunci când nu poate, devine foarte irascibilă. De asemenea, e poate fi extrem de enervantă atunci când simte că trebuie să arate cât de inteligentă este și cum are răspuns pentru orice.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța are obiceiul enervant de a fi foarte nehotărâtă.

Nu numai că întâmpină probleme în a se gândi, ci trebuie să se gândească la decizia ei chiar și după ce a luat-o. De asemenea, e foarte enervantă prin faptul că cere părerea tututor, dar nu o aplică niciodată. Ea face oricum ce vrea să facă, indiferent de sfaturile pe care le primește. Uneori, lucrurile pe care le face pentru a evita confruntarea pot fi extrem de enervante, cum ar fi refuzarea unei invitații, doar pentru a nu se întâlni cu vreun fost iubit.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul are enervantul obicei de a se aștepta ca toți ceilalți să îi dezvăluie secretele cele mai adânci și întunecate, în timp ce el refuză să le spună pe ale lui.

În plus, este enervant faptul că manipulează oamenii pentru a-și atinge propriile scopuri. Nimănui nu îi place să fie folosit și o știe foarte bine, dar asta nu îl oprește să o facă în continuare.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Obiceiurile enervante ale Săgetătorului prvin din frica de a fi pedepsit, astfel încât refuză să își asume responsabilitatea pentru acțiunile lui.

De asemenea, e enervant prin umorul său. Nu e vorba că nu e amuzant, ci doar că nu știe întotdeauna când trebuie să spună o glumă și când să tacă.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul poate fi foarte enervant atunci când exagerează cu munca și e prea ocupat pentru o pauză sau pentru un zâmbet.

În plus, e enervant când îi judecă pe toți, refuzând să vadă lucrurile din perspectiva altcuiva. De asemenea, există momente când se crede atotștiutor și e atât de plin de sine, încât nu numai că devine iritant, ci și grețos.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul are obiceiul enervant de a stârni controverse doar pentru că se plictisește.

Dacă toți ceilalți au aceeași părere, el va spune opusul doar pentru a se contrazice. De asemenea, se așteapta ca oamenii să fie empatici cu el, dar el e total insensibil la sentimentele tuturor. El critică, dar nu suportă să fie criticat, e doar un alt obicei iritant.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Peștii au obiceiul enervant de a-și asuma problemele celorlalți ca fiind ale lor.

Sunt complet dezinteresați și darnici, dar asta îi face să fie manipulați cu ușurință și își cauzează singuri probleme doar pentru că nu au puterea de a spune nu. Când devin victime, poate fi foarte enervant faptul că nu ascultă sfaturile nimănui cu privire la modul în care ar putea ieși din respectivele situații neplăcute. De asemenea, e enervant când cineva discută cu ei, dar aceștia se gândesc la cu totul altceva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending