Connect with us

Horoscop

Cele mai dezastruoase 12 cupluri din zodiac

Ai avut vreodată o relaţie în care te-ai implicat trup şi suflet, dar care pur şi simplu nu a funcţionat?
Cu toţii ne-am dori să ştim dinainte dacă relaţia noastră va funcţiona, astfel am evita toată suferinţa provocată de o eventuală despărţire. Ei bine, astrologia ne poate sări în ajutor!

Care sunt cele mai incompatibile cupluri de zodii?

Berbec şi Taur

Berbecul şi Taurul sunt două zodii foarte încăpăţânate, aşadar nu se vor înţelege deloc. Mai mult decât atât, Taurul va dori să ştie constant unde se situează relaţia lor, lucru care îl va enerva la maximum pe Berbec. Când e clar că relaţia lor se apropie de sfârşit, Berbecul va dori să dispară pe nevăzute, pe când Taurul va cere explicaţii peste explicaţii.

Taur şi Săgetător

Există momente când Taurul îşi doreşte o seară liniştită acasă, dar Săgetătorul vrea întotdeauna să iasă şi să facă ceva distractiv. De asemenea, Săgetătorului îi plac jocurile psihologice, dar Taurului nu îi par deloc distractive.

Taurul nu îi poate face faţă Săgetătorului din cauza faptului că acesta nu ia lucrurile deloc în serios.

Gemeni şi Capricorn

Gemenii sunt cunoscuţi pentru dorinţa lor de distracţie şi socializare, iar Capricornul este foarte muncitor şi îi place să planifice fiecare detaliu din viaţa lui. Aceasta este reţeta dezastrului! Capriconul nu este deloc spontan şi nu se lasă purtat de val, iar Gemenii se vor frustra destul de repede din această cauză.

Rac şi Vărsător

Racului îi place să îşi petreacă mare parte din timp acasă, iar Vărsătorul este un spirit liber. De asemenea, Racul nu tolerează faptul că Vărsătorul îl corectează sau îi atrage atenţia asupra greşelilor pe care le face, el are nevoie de cineva care să îi fie complet devotat şi care să îl iubească aşa cum este.

Leu şi Scorpion

Scorpionul nu face complimente şi nu laudă pe nimeni, dar toată lumea ştie că exact asta caută un Leu. Mai mult decât atât, Leului îi place să flirteze şi să fie în centrul atenţiei, iar Scorpionul poate deveni gelos.

Fecioară şi Săgetător

Niciuna dintre aceste zodii nu îşi doreşte să se dedice cu adevărat relaţiei. Săgetătorul este prea indiferent şi nu ia în considerare modul în care acţiunile lui poate răni alte persoane, în opinia Fecioarei. El dispare şi reapare după o lungă perioadă de timp, lucru pe care o Fecioară nu îl va tolera.

Balanţă şi Fecioară

Fecioara tinde să fie foarte critică cu Balanţa, lucru care o face pe cea din urmă să se îndoiască de ea însăşi. Fecioara trebuie să aibă dreptate tot timpul şi e atât de practică şi verticală încât o scoate din minţi pe Balanţă.

Scorpion şi Berbec

Ambele zodii sunt explozive, intense şi combative, de aceea relaţia lor este una imposibilă. De asemenea, sunt încăpăţânate, doresc să deţină controlul absolut şi să ajungă în vârf, de aceea se vor bate cap în cap în permanenţă.

Săgetător şi Capricorn

Capricornul nu îi oferă Săgetătorului libertatea de a se distra. De asemenea, între cele două zodii nu există absolut nicio chimie sexuală.

Capricornul poate fi un bun partener de afaceri pentru Săgetător, dar, cu siguranţă, nu unul amoros.

Peşti şi Fecioară

Peştii sunt foarte visători şi sensibili, iar Fecioara e practică şi foarte ancorată în realitate. Da, contrariile se pot atrage, dar nu şi în acest caz. Chiar dacă nu pot forma un cuplu amoros, aceştia pot fi prieteni pe viaţă.

Vărsător şi Taur

Aceste zodii nu pot comunica eficient. Taurul este într-o permanentă competiţie pentru a ajunge unde îşi doreşte, ceea ce îl va face pe Vărsător să nu vrea să se implice. De asemenea, Vărsătorul are o gândire liberă şi este mai boem, pe când Taurul este mai mult materialist şi conservator.

Gemeni şi Rac

Gemenilor le place să meargă la petreceri şi să socializeze cu toată lumea, dar Racul preferă să stea acasă. Dar, dacă amândoi ar privi lucrurile cu mai mult simţ al umorului şi dacă Gemenii ar avea mai multă răbdare cu Racul, atunci lucrurile ar putea funcţiona pentru ei.

Nu formează cel mai dezastruos cuplu, dar vor fi supuşi multor provocări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending