Connect with us

Horoscop

Cele mai copilăreşti lucruri pe care le fac zodiile

Cu toţii facem lucruri copilăreşti din când în când şi avem obiceiuri prosteşti şi imature. Zodia ţi le poate dezvălui!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Fiind primul semn din zodiac, chiar dacă se află la o vârstă adultă, Berbecul tinde să aibă un temperament instabil.

El poate ţipa şi poate arunca cu lucruri înspre tine dacă are o dispoziţie ciudată.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Taurul poate acţiona destul de imatur uneori.

El reacţionează ca un copil când cineva stă în calea lui, aruncând lucrurile de pe rafturi sau bătând cu pumnul în masă. Şi doar pentru că poate!

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Când Gemenii acţionează copilăresc, ei par snobi.

Fac feţe care denotă nemulţumirea lor şi, în general, îi fac pe toţi să se simtă inconfortabil doar pentru că nu le convine lor ceva. Sunt imaturi!

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Cel mai copilăresc lucru pe care îl poate face un Rac este să fugă de responsabilităţi.

Dacă a făcut ceva greşit, va inventa tot felul de poveşti. Nu va spune adevărul pentru a se proteja de repercusiuni. Mândria lui este responsabilă pentru acest comportament.

Leu(22 iulie – 22 august)

Totul este despre el, aşa că devine destul de copilăros în goana lui după atenţie.

Leul e capabil chiar să plângă pentru a fi numărul unu indiferent de situaţie şi recurge la tot felul de tertipuri pentru a fi în lumina reflectoarelor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara nu poate să se gândească la sine ca la un copil, pentru că ea vrea ca toţi cei din jurul ei să creadă că e o creatură superioară cu o inteligenţă discretă.

Cu toate acestea, când nu obţine acest lucru, ea acţionează destul de copilăros prin atitudinea ei furioasă.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţa este o mincinoasă extrem de şarmantă cu un nivel de înşelăciune ridicat.

Ea mintea şi neagă, precum copiii prinşi cu mâna în dulciuri. Ea va face tot ce e posibil pentru a se face plăcută, pentru că îi e groază de respingere.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Din cauza mândriei sale teribile, Scorpionul poate fi uneori extrem de copilăros.

Dacă e prins cu minciuna, el va nega la infinit. Dacă e acuzat că a făcut ceva greşit, va pretinde că e atât iritat şi deranjat încât ai putea crede chiar că e foarte responsabil.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Atunci când se dezlănţuie, Săgetătorul poate fi un cumul de emoţii: de la auto-compătimire la plânsete.

El nu se poate schimba, e prea sensibil. Care e trăsătura lui cea mai copilăroasă? Sentimentul constant de părere de rău pentru propria lui persoană. E destul de enervant.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Haosul îl face să se poarte extrem de copilăresc.

Dacă un Capricorn planifică foarte atent un eveniment şi acesta nu iese aşa cum şi-a dorit, el îşi va dezvălui caracterul şi va începe să devină cu adevărat isteric.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul se vrea a fi foarte matur.

Cu toate acestea, el e capabil de lucruri extrem de copilăreşti atunci când vrea să obţină ceva. Poate plânge sau poate chiar călca peste cadavre pentru a-şi urmări scopul.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Lucrurile copilăreşti şi acest nativ merg mână-n mână.

El are nevoie de atenţie constantă şi nu reacţionează bine la critici. Dacă nu iese aşa, Peştii îşi dezlănţuie imaturitatea. Pot plânge minute în şir până devin punctul de interes al celorlalţi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending