Connect with us

Horoscop

Cele mai bune 6 relaţii de prietenie între zodii

Poţi avea numeroase relaţii de prietenie de-a lungul vieţii, însă cele adevărate sunt acelea cu oamenii care te înţeleg indiferent de situaţie!
Iată care sunt cele mai bune 6 relaţii de prietenie între zodii:

Berbec şi Vărsător

Aceste două semne zodicale se vor înţelege pentru că ambele sunt încrezătoare, cât şi feroce. Această pereche formează o echipă minunată. Berbecul este înclinat spre latura fizică, în timp ce Vărsătorul e mai mult pe cea mentală. Aparent, se echilibrează reciproc. Aceste semne sunt extrem de complementare. Vărsătorul poate fi uşor indispus şi lent, în timp ce Berbecul este plin de optimism şi vitalitate. Alternativ, Berbecul poate fi rapid la mânie, iar Vărsătorul este practic şi gândeşte întotdeauna înainte de a acţiona.

Taur şi Rac

Acestea sunt cele mai loiale semne din zodiac. Împreună, ele fac o pereche puternică şi demnă de încredere.

Amândouă tind să se bucure de activităţi relaxante cum ar fi întâlnirile la cafea sau pictură. Aşadar, nopţile de vineri s-ar putea să fie plictisitoare, dar nu există altă cale. Racii sunt sensibili şi au nevoie de confirmări şi încurajări. Un Taur este suportul emoţional perfect pentru el. Din acest motiv, un Rac este dispus să nu se confrunte cu încăpăţânatul Taur.

Gemeni şi Leu

Această pereche de prieteni e echipa perfectă pentru ieşirile în societate. Ei au personalităţi vibrante şi sunt foarte distractivi. De asemenea, ambele zodii iubesc afecţiunea şi lauda, lucruri pe care şi le oferă frecvent una alteia.

Liderul Leu este perfect pentru Gemenii indecişi. Aceştia au nevoie de cineva care să-i tragă într-o direcţie o dată sau de mai multe ori. Această pereche poate provoca unele probleme, dar au parte de prea multă distracţie ca să nu o facă.

Fecioară şi Scorpion

Aceste două zodii au trăsături opuse care se echilibrează perfect reciproc. Scorpionii sunt dezordonaţi şi inventivi, în timp ce Fecioarele sunt inteligente şi muncitoare. Ele două vin mereu cu cele mai bune planuri şi idei, şi fac o echipă de zile mari. Fecioara nu prea are încredere în ea, dar Scorpionii ştiu cum să îşi construiască stima de sine şi să ofere o încurajare eficientă.

Aceştia ar putea fi cei mai buni prieteni şi parteneri de afaceri.

Balanţă şi Săgetător

Aceste zodii sunt puternice, ciudat de amabile şi iubesc necondiţionat, lucruri vitale pentru ca relaţia lor de prietenie să funcţioneze. Săgetătorul este liber şi nu ţine cont de reguli, în timp ce Balanţa e diplomată. Deci, chiar dacă uneori nu se vor pune de acord, ele se vor iubi unele pe altele profund şi sincer. De asemenea, împărtăşesc dorinţa imensă de a le face pe plac altora.

Capricorn şi Peşti

Această pereche poate părea ciudată pentru că cele două zodii sunt atât de diferite, dar de asta şi funcţionează! Prietenia lor e departe de a fi perfectă, mai ales din cauza tendinţei Capricornului de a judeca, iar Peştii urăsc acest lucru ţinâd cont că ei vor să facă numai bine. Cu toate acestea, cei doi se înţeleg cu adevărat unul pe celălalt.

Aceste semne de echilibrează între ele, la fel ca şi celalalte perechi din listă, doar că în acest caz sunt într-adevărt total opuse. Singurul lucru pe care îl au în comun este dragostea pentru artă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending