Connect with us

Horoscop

Cele mai băgăcioase 5 zodii. Sunt cei mai buni detectivi!

Acestor zodii le place să rezolve misterele vieţii!

Descoperim unele trăsături de personalitate cu ajutorul astrologiei şi, pe măsură ce creştem, aflăm tot mai multe despre tendinţele specifice zodiei noastre.

Spre exemplu, oamenii care urăsc confruntarea sunt prea impulsivi sau au probleme în luarea deciziilor, iar aceştia nu vor fi detectivi prea buni. Detectivii trebuie să fie băgăcioşi, să ia decizii de viaţă şi de moarte şi să facă lucruri pe care le-au gândit în prealabil.

O altă trăsătură bună pentru acest rol este instinctul. Detectivii trebuie să fie suficient de creativi pentru a putea să se adapteze rapid în funcţie de situaţie.

Care sunt cele mai băgăcioase zodii care pot fi detectivi excelenţi?

Fecioara

Rolul de detectiv este cel în care majoritatea Fecioarelor ar face o treabă bună. Pentru că sunt vigilente şi au abilitatea de a observa chiar şi cele mai mici detalii, ele sunt capabile să surprindă indicii pe care ceilalţi oameni le pot ignora. Cu cât este mai complicat cazul, cu atât mai bine pentru ele, pentru că acestea adoră să rezolve misterele bine ascunse. Acest semn zodiacal este extrem de inteligent şi sârguincios şi nu va face lucrurile pe jumătate. El va continua să lucreze la caz, cautând cu atenţie indicii până vor rezolva speţa.

Scorpion

Scorpionul este intuitiv din naştere şi citeşte foarte bine oamenii. Are acel instinct care îl ajută să obţină informaţiile dorite din surse nevăzute. E extrem de bun la prinderea unui mincinos. Din moment ce e foarte bun la păstrarea propriilor secrete, el ştie către ce informaţii să se îndrepte. Scorpionul nu va lua lucrurile aşa cum i se dau, el va săpa mai adânc până când va da de adevăr.

Gemeni

Gemenii ştiu ce întrebări să pună unui suspect, ştiu când să pună presiune asupra lor şi când să facă un pas înapoi în aşteptarea mărturisirii adevărului.

Ei ştiu foarte bine să lucreze sub acoperire şi devin şi mai determinaţi atunci când piesele puzzle-ului încep să se unească şi să se potrivească. Mintea lor agilă e un mare avantaj în rolul de detectiv.

Săgetător

Săgetătorul poate fi un detectiv extrem de bun datorită capacităţii lui de a relaţiona cu oamenii, precum şi a abilităţii native de a se adapta oricărei situaţii. El ar putea să călătorească în întreaga lume pentru a-şi duce acest rol la bun sfârşit sau ar putea lucra într-o secţie de poliţie, rezultatele sale fiind spectaculoase indiferent de condiţii.

Urmărirea unui suspect este partea cea mai incitantă pentru acesta.

Capricorn

Capricornul este obişnuit să muncească din greu şi să stea peste program la serviciu. El nu renunţă uşor şi e persistent atunci când îşi pune ceva în minte. Dă-i cazurile pe care toţi le refuză şi va investiga până va obţine răspunsurile dorite. El are o gândire logică şi nu se va lăsa influenţat de sentimente. El urmează un protocol şi lucrează metodic. Oamenii îl subestimează, dar el va râde întotdeauna ultimul!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending