Connect with us

Horoscop

Cele 5 zodii care nu te iartă dacă le faci să sufere

Unele persoane nu pot trece prea ușor cu vederea faptul că au fost trădate. Descoperă care sunt zodiile care nu iartă niciodată atunci când cineva le rănește.

Pentru unii oameni, iertarea este un proces natural, care vine lent și îi ajută să lase în urmă amintirile neplăcute din trecut și greșelile pe care le-au făcut alții față de ei. Dar pentru alții, în schimb, iertarea pare aproape imposibilă! Chiar dacă par că au uitat și au trecut peste, vor păstra mereu în suflet acea rană a trădării și dezamăgirii provocată de oamenii în care au avut încredere.

Iată care sunt cele cinci zodii care nu pot ierta cu ușurință:

Taur

Nativii din zodia Taur pun mare preț pe loialitate. Iar atunci când cineva le trădează încrederea, suferă foarte mult și nu pot trece prea ușor cu vederea ceea ce s-a întâmplat.

Cu cât persoana este mai apropiată și mai de încredere, cu atât trădarea se simte mai puternic, iar acest lucru este resimțit puternic în cazul Taurilor. Pentru acești nativi, încrederea este un dar pe care îl oferă celor din jur. Dacă acest dar este călcat în picioare, furia Taurilor va fi pe măsură. Nimic nu le mai poate recâștiga încrederea apoi.

Rac

Persoanele născute în zodia Rac sunt foarte sensibile la comportamentul celor din jur. Se simt rănite destul de ușor, dar când vine vorba de greșeli majore pe care le fac alții față de ele, atunci nu mai pot ierta niciodată. Deși în aparență par să fi trecut peste momentul dificil, acel om nu mai are loc în inima lor.

Racii nu iartă, chiar dacă par că o fac. Rămâne ceva în sufletul lor care le amintește mereu de acea suferință. Și pentru că ei simt mai intens decât oricine altcineva, durează foarte mult timp să se vindece.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară pot răbda multe. Trec cu vederea gesturi aparent nevinovate din partea altora, dar care îi deranjează. Atenți la fiecare detaliu, acești nativi încep să pună cap la cap toate aceste mici gesturi și pot descoperi că unii oameni le fac rău în mod intenționat. Ei pot ierta abaterile care apar din greșeală, dar nu pot tolera ca cineva să-i rănească în mod intenționat. Iar atunci când descoperă o astfel de situație, nu iartă niciodată.

Îi elimină fără să stea pe gânduri pe acei oameni nocivi din viața lor și nu îi iartă niciodată.

Scorpion

Se spune că nativii din zodia Scorpion sunt răzbunători. Deși poate fi adevărat, în unele cazuri preferă să nu-și bată capul cu persoanele care nu merită atenția lor. Atunci când sunt trădați, răniți sau cineva îi face să sufere, nativii din zodia Scorpion taie orice urmă de comunicare și lasă de înțeles că nu vor uita niciodată răul făcut. Iar când promit ceva, în mod clar se țin de cuvânt. Prin urmare, ar fi bine să nu superi o persoană născută în zodia Scorpion…

Săgetător

Furia nativului din Săgetător este precum o explozie: se declanșează brusc și poate fi nimicitoare. Dar este o modalitate prin care Săgetătorii scapă de energia negativă și trec peste orice îi deranjează.

Cu toate acestea, atunci când cineva îi dezamăgește profund, nu uită și nu iartă niciodată. Oricât de mult ar insista cel care le-a greșit, nativul din Săgetător nu se va lăsa înduplecat. Știe că acei oameni care l-au făcut să sufere nu merită iertarea sa, astfel că pur și simplu merge mai departe și îi lasă în urmă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending