Connect with us

Horoscop

CELE 3 ZODII NOROCOASE ÎN IUBIRE ÎN LUNA APRILIE 2021

Horoscop. Acestea sunt cele 3 semne zodiacale norocoase în dragoste în luna aprilie 2021.

Află dacă și tu te numeri printre ele.

Gemeni

Felicitări, draga mea născută în zodia Gemeni. În luna aprilie reușești să îți deblochezi partea creativă, încercând să faci față provocărilor aduse de viață. Acest lucru îți va umple sufletul de sentimente și emoții frumoase și de optimism care cu siguranță îți vor aduce îmbunătățiri frumoase și în viața amoroasă.

Timpul pe care îl vei petrece alături de partenerul de cuplu îți va oferi ample oportunități de a rezolva problemele care au tulburat relația în ultima perioadă. Așadar, profită de aceste săptămâni și bucură-te de tot ce ți se întâmplă.

Leu

Cum să nu fii fericită când ți se întâmplă atât de multe lucruri minunate? Prosperi pe toate planurile importante ale vieții, iar Universul este de partea ta și te ajută în tot ce îți propui. Mai mult, fericirea ta este copleșitoare și reușești să o transmiți și celor din jurul tău, în special partenerului de cuplu.

Simți că ești acolo unde trebuie să fii în ceea ce privește viața sentimentală și deja te gândești să faci următorul pas în relație. Următoarele luni vor fi unele de poveste pentru voi. Dacă ești singură, spre final de lună astrele îți scot în cale o persoană cu adevărat specială.

Capricorn

Ești pregătită pentru surprizele lunii aprilie? Următoarele săptămâni reprezintă momentul perfect pentru a întări fundația relației pe care o ai cu partenerul de cuplu. Încearcă să comunici deschis și să spui ce ai pe suflet; în plus, îndrăznește să faci planuri de viitor.

Ai încredere în instinctele tale ori de câte ori te împiedici de obstacole în relația sentimentală – întotdeauna emoțiile, sentimentele și intuiția te vor îndruma către lumină. În mijlocul dificultăților vieții, vei găsi consolare în sufletul tău pereche.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending