Connect with us

Horoscop

CELE 3 ZODII NOROCOASE ALE LUNII MARTIE. TE AFLI PRINTRE ELE?

Horoscop martie. Afla care sunt cele 3 zodii norocoase ale lunii martie. Universul are planuri incredibile pentru ele.

Ești curioasă să afli dacă te numeri printre zodiile norocoase ale lunii martie? Atunci îți recomandăm să citești următorul material.

 

Taur – Mergi mai departe cu viața ta

Primăvara începe cum nu se poate mai frumos pentru tine: cu un nou capitol al vieții tale: de data aceasta deschizi pagina, ții strâns în mână stiloul și te apuci de scris cu entuziasm și multă bucurie în suflet. Ultimele luni au fost dificile pentru tine, însă ai crescut atât de mult încât ajungi să fii recunoscătoare pentru tot ce ți s-a întâmplat. Ai devenit cea mai bună versiune a ta, ești incredibil de puternică, independentă și sigură pe tine. Acum știi ce îți dorești de la viață, așa că nimeni nu te mai poate influența.

Universul are planuri speciale pentru tine, le vei descoperi mai repede decât crezi.

 

Leu – Lucruri minunate urmează să ți se întâmple

Ești atentă la fiecare detaliu, iar acest aspect te ajută să îi impresionezi pe oamenii din jurul tău – în special pe cei cu care colaborezi pe plan profesional. Astrele te sfătuiesc să îți îndrepți atenția asupra carierei, ai posibilitatea de a începe proiecte noi sau chiar de a beneficia de câteva oportunități frumoase pe care Universul ți le scoate în cale. Toate aceste schimbări care urmează să se întâmple te vor ajuta să îți îndeplinești unele dintre cele mai mari visuri ale tale și să ajungi acolo unde îți dorești.

Nu uita să ai încredere în tine și să te lași condusă de intuiție; până la urmă, tu știi cel mai bine ce îți dorești de la viitor și cum vrei să fie viața ta.

 

Pești – Ești acolo unde trebuie să fii

În sfârșit îți dai seama de ce ai fost nevoită să treci prin toate lucrurile care ți s-au întâmplat în ultimele luni. Universul avea un plan special pentru tine și acum începi să îl descoperi. Nu mai fugi de probleme, nu mai ascunzi ceea ce simți. Pur și simplu alegi să faci un pas în spate și să îi permiți divinității să îți arate drumul pe care trebuie să mergi. Abia aștepți să te bucuri de tot ce urmează. Abia aștepți să fii din nou fericită.

Luna martie va fi una minunată pentru tine; te va scoate din zona de confort și îți va arată ce înseamnă să trăiești cu adevărat. Bucură-te de toate experiențele pe care le trăiești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending