Connect with us

Horoscop

CELE 3 ZODII NOROCOASE ALE LUNII APRILIE 2021

Horoscop aprilie. Iata care sunt cele 3 semne zodiacale din luna aprilie 2021.

Ești curioasă dacă te afli printre ele?

Există trei zodii norocoase în luna aprilie; dragostea și relațiile, banii și finanțele, cariera și viața profesională vor merge de minune pe tot parcursul lunii. Citește în continuare pentru a afla care sunt aceste semne zodiacale:

Rac

Nivelul tău de trai va începe să se îmbunătățească – nu doar din punct de vedere al vieții financiare, ci și al carierei, al sănătății și al relațiilor. Cu cât muncești mai mult, cu atât vei fi mai norocoasă. Astrele spun că zodia ta va fi cea mai norocoasă zodie a lunii aprilie.

Vei avea foarte multă energie și Universul îți va scoate în față numeroase oportunități minunate pentru a te dezvolta în ceea ce privește viața profesională. Când vine vorba de dragoste, ai șansa de a îți schimba destinul datorită unei decizii pe care o iei în relația de cuplu.

Sfatul Universului pentru tine: Învață să fii puțin precaută în ceea ce privește investițiile financiare, cheltuielile și împrumuturile. Gestionează mai bine banii astfel încât să îți crești veniturile.

FecioarăÎn luna aprilie astrele sunt de partea ta și te ajută să obții tot ce îți propui. Dacă vrei să fii o persoană cunoscută, acesta este cel mai bun moment pentru a ieși în față; mulți oameni vor fi geloși pe norocul tău. Vei reuși să captezi atenția tuturor prin eleganța ta. Pe plan profesional totul va merge de minune pentru că vei avea întotdeauna pe cineva gata să te ajute necondiționat.

Sfatul Universului pentru tine: Pe plan sentimental, încearcă să fii mai relaxată. Dorința de a controla totul și gelozia sunt în continuă creștere. Învață să îți ascunzi emoțiile negative și să ai încredere în partenerul de cuplu.

Leu

Dragă Leu, felicitări! Se pare că zodia ta este cea mai norocoasă în ceea ce privește banii și finanțele în aprilie 2021. În plus, poți avea cu ușurință sprijinul și ajutorul altor persoane în proiectele pe care vrei să le desfășori, obținând astfel mai mult profit. Pe plan personal, încearcă să comunici activ cu prietenii și să îți exprimi gândurile și stările liber.

Sfatul Universului pentru tine: Noile decizii și direcții pe care urmează să le iei îți vor oferi mai mult spațiu pentru a te dezvolta. Ai încredere în tine și nu îți fie teamă să începi un drum nou.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending