Connect with us

General

Cele 13 super-alimente esențiale pentru o viață sexuală activă

Simți că atmosfera din dormitor nu mai este la fel de încinsă ca la începutul relației?

Iată ce alimente ar trebui să consumi cât mai des – cresc dorința sexuală și te ajută să ai o viață sexuală sănătoasă și activă.

1. Lapte

Recomandarea Mamei Natură pentru o viață sexuală sănătoasă este să incluzi în alimentația ta mâncăruri bogate în grăsimi animale, cum ar fi laptele, smântâna sau untul. Corpul nostru are nevoie de multe tipuri de grăsimi, dar în mod special de cele saturate (nu cele procesate, cum ar fi cele din margarină), pentru a produce hormoni sexuali.

 

2. Stridii

Cel mai probabil ai auzit ce se spune despre stridii și se pare că povestea este adevărată. Delicatețea fructelor de mare și-a câștigat reputația de afrodisiac datorită nivelului ridicat de zinc, care ajută la producerea spermei și creșterea libidoului.

 

3. Sparanghel

Se pare că efectele pozitive ale legumelor asupra organismului tău sunt mai numeroase decât știai. Hormonii naturali din sparanghel ajută la echilibrarea alimentației și sporesc apetitul sexual.

 

4. Vin roșu

Un studiu făcut pe 800 de femei, cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, a demonstrat că femeile care consumă două pahare de vin roșu pe zi au un libido mai crescut decât cele care preferă alte băuturi alcoolice sau cele care sunt fanele ceaiului. Pinot noir, Cabernet și alte tipuri de vin roșu te ajută să scapi de inhibiții. Totuși, consumă-l cu limită, prea mult alcool poate avea rol de sedativ.

 

5. Cafea

Cine ar fi crezut că fericirea cănii de cafea de dimineață sporește excitația sexuală? Cofeina îți poate crea starea de spirit necesară. Ai grijă cu cine îți începi dimineața.

 

6. Ciocolată

Aceasta conține teobromină, un alcaloid care stimulează în același mod în care o face și cofeina. Teobromina produce serotonină, o substanță chimică ce contribuie la sporirea sentimentelor de fericire din creierul tău.

 

7. Căpșuni

Aceste fructe dulci, mai ales în combinație cu ciocolata neagră, ajută la creșterea libidoului. În plus, căpșunile ajută și la îmbunătățirea circulației, care este esențială pentru sănătatea sexuală, atât la femei cât și la bărbați. Conținutul bogat de vitamina C și de antioxidanți crește producerea spermei la bărbați.

 

8. Pepene roșu

Se pare că alimentul preferat al verii ar fi mult mai potrivit pentru Ziua Îndrăgostiților. Fitonutrienții conținuți de fructul cu un număr scăzut de calorii ajută la relaxarea vaselor de sânge, la fel ca Viagra, și poate ajuta la creșterea libidoului.

 

9. Avocado

Pe lângă faptul că forma acestui fruct imită corpul femeii, acesta conține vitamina B6 și potasiu care sporesc apetitul sexual. De-a lungul timpului, preoții spanioli obișnuiau să le interzică enoriașilor consumul acestui fruct, tocmai din acest motiv.

 

10. Caviar

Este o sursă importantă de zinc, care ajută la stimularea producției de testosteron. În plus conține și vitaminele B5 și B6, care contribuie la echilibrarea hormonilor și creșterea apetitului sexual.

 

11. Banane

Pe lângă glumele sexuale, bananele chiar ajută la crearea stării necesare pentru o partidă de sex. Conținutul de potasiu, magneziu, vitamina B și enzimă bromelaina duc la creșterea libidoului la bărbați.

12. Pește

Peștele gras este asociat cu creșterea apetitului sexual. Încearcă să consumi macrou, păstrăv, sardine, ton alb și alte tipuri de pește cu conținut ridicat de acizi grași omega 3. Din acest motiv, bărbații cu un libido scăzut iau suplimente alimentare cu ulei de pește.

 

13. Arahide

Arahidele, bogate în zinc, ajută la producerea unei sperme mai sănătoase, prin creșterea calității spermei și a motilității.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

13 OBICEIURI pe care sa NU le ignori la viitorul partener de viata

Să te căsătorești cu un tip care este complet opus imaginarului tău Mr. Right ar fi o mare nebunie. Imaginați-vă că sunteți căsătorit cu un tip care crede că nu sunteți demni de lucruri minunate, căruia nu îi place să fie văzut împreună cu voi și nu vă gândește la voi decât la soția sa. Nu este ca cel mai urât vis vreodată?

Atenție, judecarea oamenilor pentru că fac lucruri rele și imorale este justificată. Deci, ia-ți puțin timp înainte să te hotărăști să te căsătorești cu un tip, chiar dacă te-ai întâlnit cu el de mult timp și treci prin aceste 13 obiceiuri. Dacă îi are, sau cei mai mulți dintre ei, îl resping și închide cazul pentru că odată ce ai citit aceste obiceiuri, îți vei da seama că singurul lucru pe care trebuie să-l faci cu acest tip este fie să-l încarci, fie să te afli la câțiva kilometri distanță de el.

1. Minte îngustă:

Ideea de a-ți petrece întreaga viață cu un tip care nu are o minte deschisă sună ca un coșmar. Nu vrei să fii cu cineva pentru tot restul vieții care te împiedică să faci toate lucrurile normale doar din cauza fricii sale de a merge prost sau a neîncrederii în tine.

Acest tip de negativitate îți poate ruina viața și te poate face să regreți căsătoria cu el. Este mai bine să aruncați un astfel de om dintr-o dată, în loc să-l regretați mai târziu, atunci când își arată mințile înguste și vă face viața iadă.

2. Urăște animalele:

Nu v-ați simțit puțin blasfemând chiar citind expresia „urăște animalele”? Cine pe pământ urăște animalele? Nimeni nu face; acesta este răspunsul. Deci, dacă nu îi plac animalele fără motive întemeiate, cum ar fi alergiile etc. și vă face să alegeți între el și animalul dvs. de companie, alegeți-l întotdeauna.

A nu le iubi este bine, dar a vrea literalmente să fie departe de ei pentru că „sunt animale” arată o mare lipsă de empatie. Vei trăi cu un animal uman crud dacă vei decide să te căsătorești cu el.

3. Regulile relației nu înseamnă nimic pentru El:

Îi place să se joace sălbatic și nu este un semn bun. Spui să nu faci ceva și el face exact același lucru. Nu numai că nu vă respectă, dar nu respectă complet regulile relației.

Fiecare relație are câteva reguli de bază care trebuie respectate în mod natural de către ambii parteneri, dar dacă el iese din linie din nou și din nou, fără să țină cont niciodată de preocupările tale cu privire la ei, nu merită să se căsătorească. Nerespectarea absolută nu ar trebui niciodată apreciată sau acordată a doua șansă.

4. Promite pauze:

O mică greșeală sau o minte uneori uitată pot fi scuzate și chiar și o promisiune mare, dacă este ruptă o dată într-o lună albastră, poate fi iertată și ea, dar dacă frecvența încalcării promisiunilor crește vizibil, atunci este timpul pentru o curățare și o spălare.

Dacă dă din cap viguros în timp ce face promisiuni și le încalcă cu ușurință doar câteva zile mai târziu, înseamnă în mod evident că face de la tine un prost. Aceasta nu este o relație bună pentru a fi, așa că respingeți acea promisiune și găsiți un păstrător.

5. Vă oferă tratament secundar:

Devine dezordonat atunci când una dintre cele două persoane este mai mult în relație decât cealaltă. Începe să se destrame deoarece este vorba de a da, lua, împărtăși și primi, la fel cum a spus Joey. Deci, dacă tu ești cel care dă cele mai bune relații în timp ce doarme liniștit și nu face nimic, înseamnă că nu înseamnă pentru el ceea ce înseamnă el pentru tine.

Nu are rost să luați o astfel de conexiune goală, așa că nu vă căsătoriți cu tipul care vă oferă tratament secundar atunci când meritați să fiți prima prioritate.

6. Nu are momente de epifanie:

Un tip care crede în mod constant că tot ceea ce face este complet corect și deciziile sale nu pot fi niciodată greșite trebuie să aibă o verificare a realității. Este, într-adevăr, crud să forțezi pe cineva să se schimbe pentru tine și nu ar trebui făcut.

Dar o persoană ar trebui să-și dea seama de greșelile sale și să fie pregătită să facă schimbări în sine în consecință, de dragul bunătății. Dacă nu trăiește niciodată momente de epifanie și nu se îndoiește niciodată de ceea ce face, comportamentul său de cocos poate fi dăunător și pentru tine.

7. Scuze excesive:

Scuzele sunt doar un mod de a spune

„Îmi pare rău, dar am avut de făcut lucruri mai importante și nu contează pentru mine atât de mult pe cât crezi că faci.”
Sfarsitul povestii.

Dacă are mai multe scuze decât motive și toate sunt prea lipsite de sens pentru a fi adevărate, el încearcă doar să te mintă și, dacă nu, se simte doar prea leneș ca să te includă în toate. Un astfel de comportament la tipul cu care urmează să te căsătorești poate fi o oprire și ar trebui să fie o oprire.

8. Păstrează luptele în viață:

Luptele sunt bune, chiar sănătoase, dar nu dacă nu se termină niciodată. Este complet în regulă să-ți exprimi opiniile în fața partenerului tău chiar dacă aceștia se opun propriilor sale și este bine să ai o discuție din două puncte de vedere diferite.

Dar dacă nu este niciodată de acord să se hotărască asupra unei decizii și nu este dispus să vă lase să vă păstrați opinia, el este problema. Ambele persoane implicate trebuie să se respecte reciproc diferențele. Dacă îi place contrariul și menține luptele în viață, trebuie să te îndepărtezi.

9. Ucide conversațiile:

Este un mare vorbăreț, este minunat, dar de îndată ce vine să spui o poveste sau să împărtășești ceva, te taie de parcă nu ar conta. El este ucigașul conversației.

Nu numai că aceste obiceiuri arată lipsa abilităților de conversație, dar îți arată și nesemnificativitatea în opinia sa, cum nu contează rândul tău și el este mai bine fără ca tu să joci ceva. Nu vrei să fii ignorat așa pentru tot restul vieții tale; nu face niciodată greșeala de a te căsători cu un astfel de ucigaș de conversație.

10. Mincinosul:

Minciunile mici, minciunile drăguțe și minciunile nesemnificative care se spun definitiv sunt scuzabile și chiar justificabile, dar minciunile care vă afectează relația și care sunt rostite din nou și din nou trebuie tratate. Dacă nu minciunile, atunci mincinosul trebuie confruntat.

Relațiile se referă la încredere și a crede unul în celălalt. Dacă elimină acest lucru prin încălcarea codului de încredere unul în celălalt, atunci trebuie să fie înlocuit. Minciunile deteriorează o relație încet, precum termitele deteriorează lemnul.

11. Urăște familia:

Oricât de enervant ar putea deveni uneori părinții noștri, nu îi putem niciodată urî sau nu le putem întrerupe viața. Familia este locul unde am început și uitarea lor nu este mai puțin decât un păcat. Dacă își urăște familia, doar pentru că familia este enervantă sau din orice alt motiv slab, atunci nu este potrivit să se căsătorească cu tine sau cu oricine altcineva.

Căsătoria este despre întemeierea unei familii. Cum te aștepți ca el să își întemeieze o familie dacă nu este capabil să facă față propriei sale foste familii?

12. Imatur în treburile Sale:

Fie că este prietenie sau relația lui cu șeful său, dacă el este genul de tip care aruncă oamenii după o luptă minoră sau o ceartă, nu este tipul potrivit cu care să fie. Dacă relațiile sale cu oamenii din jurul său sunt grăbite și el continuă să taie oamenii, te poate întrerupe cu ușurință într-o zi. Nerăbdarea ca trăsătură a tipului cu care urmează să te căsătorești nu este bună.

13. Abuziv:

Orice alt obicei nu mai contează atunci când vine vorba de natura sa violentă. Iubirea nu știe nimic despre violență, fie ea fizică sau emoțională. Fugi de tipul care este violent în relațiile sale, pe cât posibil. Încearcă să-l schimbi dacă crezi că poți, dar nu te căsători cu el în orice moment înainte ca el să se schimbe. Vei face cea mai mare greșeală din viața ta dacă te vei căsători cu un tip care nu știe să-și stăpânească furia.

Continue Reading

Trending