Connect with us

Horoscop

Cel mai rapid mod de a scoate pe cineva din minţi, în funcţie de zodia lui

Fiecare dintre noi avem un punct sensibil. Iar dacă cineva ne loveşte unde ne doare mai tare, atunci vom reacţiona!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Este destul de uşor să enervezi un Berbec.

Există un motiv pentru care acest semn zodiacal poartă numele unui zeu grec al războiului. Berbecul este competitiv şi hotărât să-şi facă propriul lui drum în viaţă. Dacă vrei să îi vezi latura negativă, spune-i că nu este pregătit pentru o provocare sau că nu poate obţine ceea ce îşi doreşte. Fii atent totuşi, pentru că o ceartă începută că el se poate transforma într-o luptă fizică mai repede decât ai crede.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Taurul apreciază cele mai rafinate lucruri în viaţă şi este mândru de colecţiile şi investiţiile lui.

Nu te obosi prea tare să găseşti ceva legat de personalitatea lui pentru a-l insulta, vei obţine reacţia dorită doar dacă îi spui, spre exemplu, că locuinţa sau bunurile sale sunt de prost gust şi ieftine. Leagă-te de orice lucru în care el a investit şi despre care l-ai auzit vorbind cu o mare satisfacţie.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Gemenii au tendinţa de a se da după mulţime şi să urmeze opiniile celorlalţi, aşa că e greu să te cerţi cu ei pentru că îţi vor da dreptate de cele mai multe ori.

Atentează la propriul lor joc, indiferent de ce spun acum, cel mai probabil a spus exact opusul cu altcineva săptămâna trecută. Va fi distractiv să îi urmăreşti cum încearcă să dea înapoi şi să se retragă.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racul este în mod normal pasiv-agresiv.

Întreabă-l cât de mult îi pasă de tine şi spune-i cât de egoist e, dar înainte de asta leagă-te de o situaţie anume, nu din senin fără motiv. Apoi pleacă şi lasă-l să se chinuie şi macine un timp. Vei obţine exact ceea ce îţi doreşti, adică îl vei enerva la culme.

Leu(22 iulie – 22 august)

Vrei să scoţi tot ce e mai rău dintr-un Leu?

Ignoră-l! Intrerupe-l şi schimbă subiectul. Tot ceea ce face Leul tinde să fie o performanţă. Ego-ul lui se bazează pe o avalanşă de aprecieri, aşa că nici măcar nu te uita la el. Se va enerva la culme!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu trebuie să îi spui nimic unei Fecioare pentru a o enerva, trebuie doar să îi rearanjezi biroul.

Schimbă ordinea cărţilor din biblioteca sa şi împrăştie puţin foile pe care lucrează. Distruge-i mediul ei perfect şi scuză-te că ai vrut doar să o ajuţi, se va enerva la culme. Orice schimbare pe care e nevoită să adopte fără voia ei e un capăt de lume pentru ea!

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţei nu îi place să se enerveze şi face tot ce îi stă în putinţă pentru a reduce furie şi negativitatea din orice situaţie.

Dacă vrei să vezi o persoană din această zodie cum îi iese din fire, nu pune punct unei confruntări. Spune-i că e nedrept şi în neregulă fiecare soluţie sau sugestie pe care o propune. Ideea e să nu pui punct dezbaterii!

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Pasiunea şi sentimentele Scorpionului sunt ascunse adânc şi îi place să ţină secrete.

S-ar putea să nu ştii dacă e supărat pe tine decât când e prea târziu. Un mod sigur de a-i scoate latura negativă este să-i faci publice detalii despre viaţa privată. Dezvăluie un secret de-al lui şi asigură-te să îl audă cât mai multă lume. Scorpionul va zâmbi şi va râde împreună cu tine, dar de atunci va trebui să te uiţi în spate pentru tot restul vieţii tale.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Este greu să jigneşti un Săgetător, deoarece acesta tinde să fie unul dintre cele mai indiferente semne zodiacale.

Singurul lucru pe care totuşi nu ar putea să îl tolereze este minciuna. Săgetătorul are încredere aproape în oricine la început, dar dacă îl faci să regrete că ţi-a acordat această şansă, el îşi va ieşi complet din minţi.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul se mândreşte cu eficienţa sa raţională şi cu abilităţile de planificare.

Spune-i că obiectivele lui lasă de dorit, că ideile lui sunt prosteşti şi că poate găsi modalităţi mai bune de a-şi folosi timpul. Dacă se confruntă cu un eşec, ridică din umeri şi spune-i că nu e mare lucru ce se întâmplă. Îl va enerva la culme să îi spui asta, pentru că orice activitate în care se implică el este importantă.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul ştie să privească lucrurile în ansamblu.

Dacă încerci să îl scoţi din această zonă, el se va concentra imediat asupra detaliilor mici. Vărsătorul este independent şi nu se simte confortabil cu sentimentele sale, aşa că urmăreşte-l în permanenţă şi întreabă-l insistent cum se simte în diverse situaţii.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Cu siguranţă, Peştii sunt deja supăraţi de ceva înainte de a-i întâlni.

E greu totuşi să îi scoţi din minţi, ci mai degrabă îi poţi face să se simtă vinovaţi sau îi poţi face să plângă, dar cu greu se vor implica într-o ceartă. Dacă doreşti să-i vezi lacrimile provocate de furie, spune-i că exagerează cu lamentările şi reacţiile lor sensibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending