Connect with us

Horoscop

Cel mai generos gest pe care îl face fiecare zodie

Generozitatea este un lucru minunat. Nu numai pentru că faci ceva bun pentru altcineva, dar și pentru tine însuți!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este generos prin modul în care își susține prietenii și prin implicarea sa în proiectele lor.

Nu numai că va participia la reușitele sau evenimentele lor importante, ci va împărtăși frânturi din acestea și altora pe rețelele de socializare. Nu va pleca în mijlocul spectacolului, chiar dacă se plictisește, ci va sta până la sfârșit pentru a-i felicita și îmbrățișa.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Taurul urăște risipa de mâncare bună și nu suportă să vadă cum oamenii suferă de foame.

Unul dintre cele mai generoase lucruri pe care le face este să strângă rămășițele atunci când pleacă de la masă, astfel încât să le poată oferi celor care au nevoie. Dacă dă o petrecere și rămâne o mulțime de mâncare, după ce va încuraja invitații să ia câte ceva acasă, el va oferi mâncarea unui adăpost sau unei bucătării sociale.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt foarte generoși din naștere, dar unul dintre cele mai frumoase astfel de gesturi este să-i îndrume pe oameni.

Ei oferă sfaturi utile celor care sunt interesați de aceleași lucruri ca și ei. Gemenii au cunoștințe foarte vaste și sunt fericiți să le împărtășească cu ceilalți. Ei știu că există loc pentru toată lumea și nu se tem de concurență.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Generozitatea Racului stă în bunătatea lui.

Este amabil cu funcționarii, cu femeile de serviciu și cu personalul de la fast-food, cu oricine care lucrează cu publicul. Atunci când cineva nu primește ceea ce își dorește sau ceea ce merită, nu este exclus să îi sară în ajutor. Este foarte răbdător și înțelegător, mai ales cu cei defavortizați.

Leu(22 iulie – 22 august)

Este binecunoscut faptul că Leul este generos, dar unul dintre cele mai importante astfel de gesturi este că oferă cadouri la întâmplare.

El poate oferi un dar unei persoane dragi fără niciun motiv anume sau poate cumpăra cafea pentru persoana care stă în spatele său la rând. E grijuliu și nu așteaptă nimic în schimb. Să fie generos îl face să se simtă extrem de bine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cel mai generos lucru pe care îl face o Fecioară constă în acte de caritate.

Poate însemna să se pună în serviciu pentru o cauză nobilă, să facă curățenie sau să ofere lucrurile pe care nu le mai folosește sau nu și le mai dorește. De Crăciun, ea mereu va cumpăra jucării și le va dona sau va cumpăra mâncare pentru nevoiași.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Cel mai generos lucru pe care poate să îl facă o Balanță este să ofere oamenilor, chiar necunoscuți, complimente din inimă.

Ea știe că nimeni nu poate avea habar prin ce trec oamenii, cu ce probleme și greutăți se confruntă și că, uneori, un cuvânt potrivit îți poate face ziua mai frumoasă. Mereu va găsi o laudă la adresa cuiva, de aceea se face atât de plăcută indiferent de mediu.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Cel mai generos lucru pe care îl face Scorpionul este să aibă grijă de mediul înconjurător.

Nu este exclus să se alăture unui grup care curăță plaja sau să ridice gunoiul de pe traseele de drumeție. Va dona bani și timp pentru a ajuta planeta și încearcă întotdeaună să îi determine și pe ceilalți să facă același lucru. Este genul de persoană care recliclează obliectele pe care le-a folosit și strânge gunoiul selectiv.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul este generos prin faptul că face tot posibilul să îi conecteze pe cei care se pot ajuta reciproc.

El recomandă pe cineva pentru un loc de muncă sau sugerează un parteneriat între două persoane care au abilități complementare. Uneori, e capabil să vadă posibilitățile pe care oamenii le ratează sau le ignoră.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Cel mai generos lucru pe care îl face un Capricorn este să ofere timpul lor.

El ascultă pe oricine care are ceva pe suflet, oferă soluții și îl face să se simtă mai bine. Este extrem de răbdător și nu va grăbi pe nimeni dacă acea persoană simte nevoia să se descarce. Nu e ca și cum el nu ar avea nimic de făcut, dar va fi acolo întotdeauna pentru cine are nevoie!

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Cel mai generos lucru pe care îl face un Vărsător este să găsească soluții.

Dacă cineva are nevoie de ajutor, el va interveni și va afla răspunsul sau rezolvarea. Are o minte extrem de creativă și e capabil să găsească adesea soluții la care ceilalți nici nu s-ar gândi.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Peștii sunt generoși prin dragostea lor.

Ei au grijă de ceilalți și îi fac să se simtă întotdeauna mai bine. Au multă iubire de oferit și suferă atunci când văd oameni sau animale rănite sau abandonate. Ei fac frecvent voluntariat, pentru că fac tot ce pot pentru a ajuta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending