Connect with us

General

Cel mai eficient ritual pentru a elimina energiile negative. Știai de el?

Un mod excelent prin care putem elimina toată energia negativă acumulată în timpul zilei este unul foarte simplu, la îndemâna tuturor.

Băile spirituale nu sunt ca băile standard. Scopul acestora nu este curățarea corpului, ci curățarea sufletului și a aurei.

Iată un ghid pas cu pas care te va ajuta să elimini toată energia negativă și toxică adunată în ultima perioadă.

Ritual de detox pentru suflet: bazele băii spirituale.

Băile spirituale sunt ritualuri și trebuie respectate. Acestea au nevoie de o planificare detaliată cu câteva minute înainte de a fi făcute.

Ce presupune pregătirea unei băi spirituale?

Dacă poți, încearcă să faci baia spirituală în timpul unei seri cu lună plină – energia lunii este foarte puternică în această perioadă și te ajută să scapi mai ușor și mai repede de toată toxicitatea adunată în ultimele zile/ luni. De asemenea, înainte de a face o baie spirituală, este recomandat să faci dus și să cureți bine cada.

Băile spirituale sunt de trei tipuri:

1. Băi spirituale cu sare

Baia spirituală cu sare ajută la curățare și, în același timp, te protejează o perioadă lungă de timp. Pe lângă apă caldă, mai ai nevoie și de o jumătate de cană de sare Epsom.

Sarea este cunoscută ca agent de curățare a energiilor negative și, rămânând pe pielea ta, poate crea un strat de protecție astfel încât să nu mai absorbi atât de ușor energiile din jurul tău.

2. Băi spirituale cu bicarbonat de sodiu

Poți folosi jumătate de cană de bicarbonat de sodiu în apă dacă îți dorești o detoxifiere suplimentară. Bicarbonatul de sodiu ajută la eliminarea energiei negative și, în același timp, îți protejează sufletul de energiile rele.

3. Băi spirituale cu oțet de mere

Doar câteva picături de oțet de mere și poți transforma o baie obișnuită într-o experiență spirituală. Oțetul de mere ajută la curățarea aurei și, în același timp, relaxează – acest mai este cunoscut și pentru combaterea gripei și a răcelii.

Cât de des trebuie făcute băile spirituale?

Băile spirituale trebuie făcute o dată pe săptămână – nu mai des de atât. În caz contrar, vom pierde importanța ritualului, iar efectele acestuia se vor diminua în timp. Este recomandat ca o baie spirituală să dureze în jur de 20 de minute și să vină însoțită de o ședință de meditație – ședință de purificare, în care ne curățăm corpul și sufletul de energia negativă. Cum se face: închizi ochii și îți imaginezi că ești într-o baie de lumină albă, în timp ce apă absoarbe toate energiile negative.

Poți folosi și câteva uleiuri esențiale – ulei de lavandă este cel mai recomandat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

7 lucruri care se intampla cand iti intalnesti sufletul pereche

Intalnirea cu sufletul vostru pereche este un lucru unic in viata si este ceva special pentru toti cei care o experimenteaza. Daca v-ati intalnit deja sufletul pereche, stiti exact despre ce este vorba.

Un suflet pereche este cineva al carui suflet se potriveste cu al vostru, dar nu este același cu flacara voastra geamana (twin flame), care este o manifestare a sufletului vostru in mai multe corpuri fizice din aceasta lume. Sufletul vostru pereche este mai mult sau mai putin ca o legatura cu cineva al carui suflet este profund legat de al vostru.

Sufletele pereche provin din conexiunile pe care le facem atunci cand suntem inca in forme eterice sau energetice si de acolo trecem in vietile noastre actuale si in corpurile fizice, invatand lectii si in cele din urma venind impreuna, astfel incat sa putem creste si mai mult unul impreuna cu celalat.

Mai jos vom trece in revista cateva dintre lucrurile care se intampla cand va veti intalni in sfarsit sufletul pereche. Desi unele dintre ele s-ar putea sa para cam aiurea, toate sunt destul de puternice si toate se adauga experientei. Ati observat aceste lucruri pe masura ce se intampla pentru voi sau sunteti inca in intuneric atunci cand vine vorba de intalnirea cu sufletul vostru pereche?

Iata 7 lucruri care se intampla atunci cand va intalniti, in sfarsit, sufletul pereche:

1. Totul cu aceasta persoana se simte ca si cum curge foarte natural.

Aceasta persoana va face sa simti ca tot ce ati experimentat in aceasta lume v-a condus la el / ea. Relatia in ansamblu este atat de pura si de lina pe cat ar trebui. Sincer, nu seamana cu nimic din ceea ce ati mai experimentat vreodata.

2. Simtiti ca totul in viata voastra se imbunatateste.

Nu numai ca viata voastra amoroasa este mai buna, dar si alte domenii ale vietii voastre se imbunatatesc. Sunteti mai multumit decat oricand si asta pentru ca tu si aceasta persoana cresteti impreuna si va ajutati reciproc. Cand sunteti amandoi pe aceesi lungime de unda, tot ce se intampla va poate ajuta sa va concentrati din ce in ce mai mult asupra imaginii de ansamblu.

3. Observati ca aceasta persoana va face mai fericit decat ar fi putut fi vreodata.

Spre deosebire de trecut, sunteti cu adevarat fericit. Vedeti viata intr-o lumina noua si aceasta persoana va face fericiti. Desi fericirea nu este ceva pe care o gasim exclusiv in altcineva, intalnirea cu sufletul vostru pereche, cu adevarat schimba lucrurile si ne ajuta sa promovam o perspectiva mai pozitiva in interior.

4. Totul se simte si arata aproape diferit.

Odata ce va intalniti sufletul pereche, energia voastra se schimba in general. Intreaga lume din jurul vostru se simte putin diferita. Chiar si lucrurile pe care le vedeti se schimba in felul lor.

5. Nu vreti sa fiti cu nimeni altcineva.

Gasirea sufletului vostru pereche va va aduce intr-un loc nou in mintea voastra. Nu veti dori sa fiti cu nimeni in afara de acea persoana si invers. Conexiunea dintre voi doi este mult mai puternica decat si-ar putea imagina majoritatea lumii.

6. Simtiti ca ati cunoscut aceasta persoană de o viaaa ta chiar de la prima intalnire.

Cand va intalniti sufletul pereche, nu e ca si cand v-ati intalni pentru prima data. Parca va intoarceti din nou unul la celalalt. Voi doi v-ati intalnit din cand in cand in alte vieti, aceasta este doar prima data cand corpurile voastre fizice din aceasta viata se reunesc.

7. Incepeti cu adevarat sa iesiti din zona voastra de confort.

Cu cat sunteți mai conectat la sufletul pereche, cu atat sunteti mai liber. Va veti regasi facand lucruri si spunand lucruri care va scot cu adevarat din zona voastra de confort. Acea cutie in care, de obicei, v-ati  fi ascuns, nu va va mai tine pe loc in aceste zile.

Continue Reading

Trending