Connect with us

Horoscop

Cel mai bun ritual de relaxare pentru tine, în funcţie de zodie

Cu toţii simţim din când în când cum întreaga lume ne apasă pe umeri din cauza responsabilităţilor cărora trebuie să le facem faţă zi de zi. Aşadar, nu e deloc un gest egoist ca uneori să ne detaşăm de tot şi să ne concentrăm pe propriile nevoi!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

O zi la spa.

Berbecul este cunoscut ca fiind cel mai hotărât dintre toate semnele zodiacale. El este plin de patos şi ambiţie, calităţi care îi permit să ducă mereu lucrurile la bun sfârşit. Cu o astfel de abordare a vieţii, este foarte important ca Berbecul să încetinească din când în când ritmul şi să respire uşurat. Cel mai bun mod de a face acest lucru este o zi spa dedicată relaxării. Pentru a nu cheltui prea mulţi bani, poate recrea acest mediu chiar în propria sa locuinţă. O mască preferată de faţă, muzica cea mai relaxantă şi odihnă fizică şi psihică!

Taur(21 aprilie – 21 mai)

O sesiune de relaxare prin muzică.

Taurul este cunoscut pentru dragostea sa pentru muzică. Fiind un semn de pământ, el preferă muzica realistă şi nu pe cea prea zgomotoasă, care îi poate aduce dureri de cap. Orice muzică cu efect terapeutic este perfectă pentru el. E necesar un playlist cu melodiile preferate care să ruleze în căşti, un loc confortabil cum ar fi un parc şi ignorarea a tot ce se întâmplă în jurul lui.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Meditaţie.

Gemenii sunt cunoscuţi pentru faptul că îşi împrăştie energia şi sentimentele în mai multe locuri deodată. Uneori, le poate fi extrem de dificil să se concentreze asupra unui singur lucru, motiv pentru care este atât de necesar să mediteze. Meditaţia ajută oamenii să-şi eliberează gândurile negative şi să fie doar prezenţi. Ea îi poate ajuta cu adevărat pe aceşti nativi să îşi găsească pacea şi se se relaxeze. Există mai multe playlist-uri de meditaţie pe Youtube, în cazul practicii pe cont propriul fără îndrumare.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Maraton de comedii.

Racul este cunoscut pentru inteligenţa sa emoţională. Să fii în strânsă legătură cu propriile sentimente este un lucru minunat, care trebuie preţuit. Cu toate acestea, dacă sentimentele sunt prea intense şi consistente, acest lucru poate deveni stresant şi copleşitor. Cea mai bună metodă de combatere a acestot emoţii este aceea de a viziona filme de comedie, la care să râdă, nu să sufere.

Leu(22 iulie – 22 august)

Cititul.

Leul este cunoscut pentru încrederea de sine, o calitate, de altfel, admirabilă. Cu toate acestea, uneori, dragostea pe care şi-o poartă îl poate face să devină arogant. Acesta este motivul pentru care este foarte important ca Leul să îşi facă timp pentru a ieşi din propria bulă şi de a se pune în pielea altcuiva. O modalitate fantastică de a face acest lucru este cititul. Ficţiunea este locul unde se poate scufunda într-un univers cu totul nou, care îl va ajuta în cele din urmă să fie mai empatic şi să ia în considerare şi alte perspective decât să se concentreze doar pe el însuşi. Lectura s-a dovedit, de asemenea, că reduce anxietatea, deci e o modalitate perfectă de relaxare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

O baie cu spumă.

Fecioara este cunoscută pentru faptul că munceşte mult, o trăsătură pe care mulţi oameni se străduiesc să o capete. Cu toate acestea, determinarea Fecioarei o poate face să devină o victimă a stresului. Nu numai că acest stres îi poate afecta sănătatea mentală şi fizică, dar poate avea un impact negativ asupra celor din jurul său. Acesta este motivul pentru care este esenţial ca Fecioara să ia o pauză cât mai mare atunci când situaţia o cere. Una dintre cele mai bune modalităţi de relaxare este o baie cu spumă. Nimic nu poate fi mai potrivit pentru ea decât o cadă plină cu uleiuri esenţiale, lumânări parfumate şi muzică relaxantă.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Sportul.

Balanţa este foarte bună la suflet şi adesea oferă prea mult celorlaţi. Dar, uneori, acesta simte mânie fără să poată să o exprime liber. Este în regulă să fie supărat, iar cel mai rău lucru este să ţină acea furie în el. O modalitate excelentă de a elimina aceste frustrări şi tensiuni este să facă sport. Nici măcar nu trebuie să aleagă o sală de sport, ci poate merge la jogging în aer liber, în timp ce se poate bucura de natură. Sportul e cea mai bună metodă de a căpăta energie şi o stare de spirit pozitivă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Ţinerea unui jurnal.

Scorpionul este o persoană foarte atentă, cu multe idei în minte. Fiind un semn de apă, Scorpionul tinde să aibă o inteligenţă emoţională dezvoltată. Uneori, ceea ce simte poate deveni copleşitor şi, într-un final, va fi prea mult de suportat pentru el. Acesta este motivul pentru care scrisul într-un jurnal poate fi o modalitate excelentă de a-şi transpune toate gândurile pe o foaie, astfel încât să fie pe deplin conştient de sentimentele lui. Acest lucru îl poate împiedica să trăiască constant doar în mintea lui şi, astfel, îl va ajuta să devină mai deschis către lumea exterioară. Studiile au demonstrat că ţinerea unui jurnal poate reduce nivelul de stres, poate îmbunătăţi starea de sănătate, atât fizică, cât şi mentală.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Show-urile de stand-up comedy.

Săgetătorul este cunoscut pentru incredibilul său simţ al umorului, deci ce poate fi mai relaxant decât vizionarea spectacolelor de comedie? Râsul este cu adevărat cel mai bun medicament pentru el, pentru că astfel se va simţi eliberat complet. Săgetătorul spune exact ceea ce gândeşte, chiar dacă uneori intră în necazuri din această cauză, şi, tocmai acest lucru se întâmplă şi la show-urile de stand-up.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Dansul.

Capricornul este foarte responsabil şi are un auto-control foarte bine dezvoltat. Cu toate acestea, uneori este necesar să ia pauză de la toate aceste lucruri, iar cea mai bună modalitate de a face asta este dansul. Indiferent dacă merge la cursuri organizate profesionist sau o face în confortul dormitorului său, muzica preferată şi mişcările după ritm sunt tot ce îi trebuie pentru a se destresa.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Petrecerea timpului cu prietenii.

Vărsătorul este cunoscut pentru independenţa sa şi, din acest motiv, are tendinţa de a-şi petrece mult timp de unul singur. Chiar dacă acest lucru este sănătos şi de multe ori necesar, uneori prea mult timp departe de ceilalţi poate deveni apăsător. De aceea este foarte important ca Vărsătorul să petreacă mai mult timp alături de cei dragi. Nu există sentiment mai frumos decât să stai în preajma oamenilor preferaţi, mai ales după o lungă perioadă de izolare. Astfel se va simţi revigorat şi întinerit.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Înotul.

Peştii se nasc pentru a înota, şi nu doar pentru că simbolul care îi reprezintă se întâmplă să fie un peşte. Înotul este o modalitate excelentă de a scăpa de realitate şi de a deveni unul cu apa, iar în acelaşi timp îţi pune corpul în mişcare. Peştii simt adesea să scape de viaţa de zi cu zi pe care o trăiesc, aşa că înotul este excelent pentru ei. Terapia acvatică este un instrument minunat de eliminare a stresului şi a temerilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending