Connect with us

Horoscop

Cea mai rapidă metodă prin care scoţi din minţi fiecare zodie

Te-a călcat cineva pe coadă şi vrei să îi întorci „favoarea”? Iată care este cea mai rapidă metodă prin care poţi scoate pe cineva din minţi, în funcţie de zodia sa!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Este destul de uşor să enervezi un Berbec.

Există un motiv pentru care acest semn zodiacal poartă numele unui zeu grec al războiului. Berbecul este competitiv şi hotărât să-şi facă propriul lui drum în viaţă. Dacă vrei să îi vezi latura negativă, spune-i că nu este pregătit pentru o provocare sau că nu poate obţine ceea ce îşi doreşte. Fii atent totuşi, pentru că o ceartă începută că el se poate transforma într-o luptă fizică mai repede decât ai crede.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Taurul apreciază cele mai rafinate lucruri în viaţă şi este mândru de colecţiile şi investiţiile lui.

Nu te obosi prea tare să găseşti ceva legat de personalitatea lui pentru a-l insulta, vei obţine reacţia dorită doar dacă îi spui, spre exemplu, că locuinţa sau bunurile sale sunt de prost gust şi ieftine. Leagă-te de orice lucru în care el a investit şi despre care l-ai auzit vorbind cu o mare satisfacţie.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Gemenii au tendinţa de a se da după mulţime şi să urmeze opiniile celorlalţi, aşa că e greu să te cerţi cu ei pentru că îţi vor da dreptate de cele mai multe ori.

Atentează la propriul lor joc, indiferent de ce spun acum, cel mai probabil a spus exact opusul cu altcineva săptămâna trecută. Va fi distractiv să îi urmăreşti cum încearcă să dea înapoi şi să se retragă.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racul este în mod normal pasiv-agresiv.

Întreabă-l cât de mult îi pasă de tine şi spune-i cât de egoist e, dar înainte de asta leagă-te de o situaţie anume, nu din senin fără motiv. Apoi pleacă şi lasă-l să se chinuie şi macine un timp. Vei obţine exact ceea ce îţi doreşti, adică îl vei enerva la culme.

Leu(22 iulie – 22 august)

Vrei să scoţi tot ce e mai rău dintr-un Leu?

Ignoră-l! Intrerupe-l şi schimbă subiectul. Tot ceea ce face Leul tinde să fie o performanţă. Ego-ul lui se bazează pe o avalanşă de aprecieri, aşa că nici măcar nu te uita la el. Se va enerva la culme!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu trebuie să îi spui nimic unei Fecioare pentru a o enerva, trebuie doar să îi rearanjezi biroul.

Schimbă ordinea cărţilor din biblioteca sa şi împrăştie puţin foile pe care lucrează. Distruge-i mediul ei perfect şi scuză-te că ai vrut doar să o ajuţi, se va enerva la culme. Orice schimbare pe care e nevoită să adopte fără voia ei e un capăt de lume pentru ea!

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţei nu îi place să se enerveze şi face tot ce îi stă în putinţă pentru a reduce furie şi negativitatea din orice situaţie.

Dacă vrei să vezi o persoană din această zodie cum îi iese din fire, nu pune punct unei confruntări. Spune-i că e nedrept şi în neregulă fiecare soluţie sau sugestie pe care o propune. Ideea e să nu pui punct dezbaterii!

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Pasiunea şi sentimentele Scorpionului sunt ascunse adânc şi îi place să ţină secrete.

S-ar putea să nu ştii dacă e supărat pe tine decât când e prea târziu. Un mod sigur de a-i scoate latura negativă este să-i faci publice detalii despre viaţa privată. Dezvăluie un secret de-al lui şi asigură-te să îl audă cât mai multă lume. Scorpionul va zâmbi şi va râde împreună cu tine, dar de atunci va trebui să te uiţi în spate pentru tot restul vieţii tale.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Este greu să jigneşti un Săgetător, deoarece acesta tinde să fie unul dintre cele mai indiferente semne zodiacale.

Singurul lucru pe care totuşi nu ar putea să îl tolereze este minciuna. Săgetătorul are încredere aproape în oricine la început, dar dacă îl faci să regrete că ţi-a acordat această şansă, el îşi va ieşi complet din minţi.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul se mândreşte cu eficienţa sa raţională şi cu abilităţile de planificare.

Spune-i că obiectivele lui lasă de dorit, că ideile lui sunt prosteşti şi că poate găsi modalităţi mai bune de a-şi folosi timpul. Dacă se confruntă cu un eşec, ridică din umeri şi spune-i că nu e mare lucru ce se întâmplă. Îl va enerva la culme să îi spui asta, pentru că orice activitate în care se implică el este importantă.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul ştie să privească lucrurile în ansamblu.

Dacă încerci să îl scoţi din această zonă, el se va concentra imediat asupra detaliilor mici. Vărsătorul este independent şi nu se simte confortabil cu sentimentele sale, aşa că urmăreşte-l în permanenţă şi întreabă-l insistent cum se simte în diverse situaţii.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Cu siguranţă, Peştii sunt deja supăraţi de ceva înainte de a-i întâlni.

E greu totuşi să îi scoţi din minţi, ci mai degrabă îi poţi face să se simtă vinovaţi sau îi poţi face să plângă, dar cu greu se vor implica într-o ceartă. Dacă doreşti să-i vezi lacrimile provocate de furie, spune-i că exagerează cu lamentările şi reacţiile lor sensibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending