Connect with us

Horoscop

Cea mai mare incertitudine a ta, în funcţie de zodie

Cu toţii avem propriile noastre incertitudini, iar cu ajutorul zodiei tale poţi descifra mai bine nesiguranţa cu care te confrunţi!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Pierderea controlului este cea mai mare nesiguranţă a ta.

Vrei să fii numărul unul în toate şi nu ar trebui să fii surprinsă de faptul că te suprasoliciţi. Ai propria ta metodă de a face lucrurile şi, dacă cineva îţi trasează linii şi dă planurile peste cap, atunci iese în evidenţă nesiguranţa ta.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu apreciezi stabilitatea şi siguranţa, motiv pentru care ai probleme de încredere şi devii nesigură în legătură cu ritmul evoluţiei lucrurilor.

Nici nu vrei să grăbeşti lucrurile, nici sp le încetineşti. Dar, dacă ceva te scoate din zona ta de confort, atunci începi să pui la îndoială legitimitatea şi să îţi pierzi încrederea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Cea mai mare nesiguranţă a ta este să fii dată la o parte sau să pierzi ceva.

Dacă vezi că oamenii fac lucruri fără tine sau că nu li te poţi alătura, te simţi nesigură şi crezi că nu mai ai valoare la nivelul grupului respectiv. Ai nevoie să ştii totul şi să faci parte din el, dar dacă nu reuşeşti să faci asta, atunci asta se transformă în cea mai mare incertitudine a ta.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Frica ta cea mai mare este să fii subapreciată sau să nu îţi fie recunoscute meritele.

Ai această nevoie compulsivă de a fi venerată de cei dragi, şi dacă nu e aşa, atunci începi să îţi pui întrebări. Acest lucru te va face să te subevaluezi, ceea ce te poate face să crezi că alţii nu te mai iubesc. Faci lucruri oentru oameni fără a cere nimic în schimb, dar subcoştient cerceşti apreciere pentru a te simţi iubită.

Leu(22 iulie – 22 august)

Tu ai nevoie să fii în lumina reflectoarelor, asta te face să te simţi dorită şi acceptată de alţi oameni.

Ai nevoie de atenţia tuturor, care, iar dacă nu o obţii, devine sursa nesiguranţelor tale. Dacă te simţi ignorată, îţi pierzi vitalitatea şi eşti pierdută. Acest lucru e tragic pentru tine şi începi să te distanţezi de aceia a căror nevoie este să fie la putere sau în centrul atenţiei.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ţie îţi place rutina şi eşti orientată spre detalii, ceea ce te va face să acorzi o deosebită importanţă oricărei acţiuni.

Scoaterea din ritm sau apariţia unei schimbări este ceva ce nu poţi gestiona şi, de aceea, nu poţi fi sigură de rezultat. Asta te înnebuneşte, deoarece eşti foarte rigidă cu drumul tău şi cu acceptarea unui alt mod de acţiune.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Nesiguranţa ta vine din frica de a lua decizii greşite care te pot face să te îndoieşti sau răzgândeşti, ceea ce creşte nivelul de stres.

Tu analizezi prea mult rezultatele unei anumite acţiuni şi te gândeşti la celelalte opţiuni, chiar şi după ce ai luat o decizie. Vrei să faci mereu ce e mai bine, dar în acest proces devii indecisă din cauza nesiguranţei de a lua o decizie greşită.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai o personalitate puternică şi intensă, dar nesiguranţa ta este să nu fii prea vulnerabilă.

Acest lucru îţi afectează cel mai mult relaţiile, deoarece refuzi să îţi arăţi sau exprimi sentimentele. Pui preţ pe loialitate şi te înconjori de oameni cinstiţi şi demni de încredere.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Eşti genul de persoană care nu lasă pe nimeni să o tragă în jos.

Asta se întâmplă din cauza nesiguranţei tale de a fi inadecvată, ceea ce i-ar face pe oameni să te privească cu superioritate. Nu poţi fi prima în toate, chiar dacă faci tot posibil pentru a da tot ce ai tu mai bun. Cu toate acestea, voioşia şi optimismul tău îi atrage pe ceilalţi.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Ai standarde înalte şi eşecul nu e o opţiune pentru tine.

Indiferent de efortul pe care îl depui, eşti sceptică în privinţa rezultatului, ceea ce te înnebuneşte. Aceasta e cea mai mare incertitudine a ta. Rezultatul în favoarea ta are o importanţă majoră pentru tine, iar neatingearea scopului poate fi un mare obstacol. Un alt dezavanjat al acestei nesiguranţe este că te face să crezi că orice eşec al tău îi îndepărtează pe cei dragi de lângă tine.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Cel mai mult ţii la libertate, de aceea cea mai mare frică a ta este aceea de a fi captivă în anumite situaţii.

Fiind legată de mâini şi de picioare şi să nu fii lăsată să te exprimi, îţi poate aduce supărare şi frustrare. Dacă ţi se oferă libertate, devii cea mai bună versiune a ta!

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Vrei să împaci pe toată lumea şi să nu faci erori.

Evident, cea mai mare nesiguranţă a ta este de a nu deranja pe cineva sau de a greşi. Rădăcina acestei incertitudini este presupunerea că nu eşti ceea ce şi-ar dori sau ar avea nevoie cineva, ceea ce te face să te simţi inutilă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending