Connect with us

Horoscop

Cea mai fermecătoare trăsătură a ta, în funcție de zodie

Există persoane care știu să fie șarmante fără să depună nici cel mai mic efort, pe când altele au nevoie să își scoată mai mult în evidență farmecele pentru a reuși în viață!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Ești destul de șarmant și știi ce trebuie să faci pentru a ajunge în inima celor din jurul tău.

Te bazezi pe inteligență și flirtezi cu încredere, știind că, dacă discuția ar deveni anostă, poți completa spațiul gol și tăcerea cu ceva destul de interesant.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Ești fermecător și o știi prea bine.

Ai o atitudine oarecum snoabă care, din anumite motive, funcționează foarte bine pentru tine. Te prezinți drept expert în aproape toate domeniile despre care vorbești și, în loc să-i intimidezi pe cei din jur, tu îi ademenești. Ești o prezență magnetică și ai învățat foarte bine cum să faci magia!

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Ești incredibil de fermecător. Atragi oamenii cărora le plac vulnerabilitățile.

Ești genul de om sensibil, care iubește pe oricine și orice. Cumva, toate aceste lucruri sunt extrem de atractive pentru lumea din jurul oamenilor, iar tu ai grijă să nu dezamăgești pe nimeni și să le captezi tuturor atenția.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Ești fermecător când vrei să fii, în caz contrar ești inabordabil.

Îți place să ai mulți prieteni, iar șarmul tău te ajută să ai un cerc atât de larg și variat. Oamenii sunt atrași automat de tine, pentru că ești o persoană foarte caldă și darnică.

Leu(22 iulie – 22 august)

Ești stăpânul suprem al șarmului și toată lumea știe cât de bine ți se potrivește acest rol.

Nu lași impresia de om arogant și egocentrist, chiar dacă ești. Te folosești de ego-ul tău astfel încât să funcționeze în ceea ce privește relațiile cu ceilalți. Ești distractiv, iar oamenii din jurul tău sunt fericiți să te aibă în preajmă pentru că îi faci să râdă și să se simtă bine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Șarmul tău este foarte original.

Nimeni nu satisface mai bine decât tine nevoia de a ști, de aceea cei din jurul tău vin mereu la tine pentru sfaturi sau pentru informații pe care ei nu le-au putut găsi. Îți place să îi mulțumești pe ceilalți și mereu le sari în ajutor. Farmecul tău constă în capacitatea ta de a fi util pentru alții.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Datorită naturii tale extrem de politocoase, vei fi mereu fermecător și iubit.

Ești foarte sociabil și empatic. Mereu ajungi acolo unde îți dorești, dar o faci întotdeauna cu finețe și compasiune. Bunătatea ta te face să fii cel mai bun prieten, iar oamenii din jurul tău te vor alături de ei pentru că știu că ești de încredere, amabil și distractiv.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Deși nu ai un farmec nativ, e ceva în ciudățenia ta care atrage oamenii din jurul tău precum un magnet.

Poate că ești un mister pentru ei și atât timp cât nu exagerezi cu secretomania, majoritatea oamenilor te găsesc șarmant. Atunci când ești relaxat, poți fi chiar dulce!

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Oamenii vin la tine ca să-i înveselești.

E ca și cum faci o vrajă și asta te face destul de atrăgător în ochii celorlalți. Ești viața petrecerii și prietenul la care toată lumea vine să-și spună secretele, pentru că toți au încredere în tine.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Ești destul de lingușitor, însă măcar ești sincer.

Dacă te încântă ceva destul de banal la o persoană, cu siguranță vei semnala acel lucru. Tu ești cel care spune ce trebuie atunci când e nevoie și nu îți e deloc greu să fii amabil și drăguț. Îți place să-i faci pe ceilalți să se simtă speciali, iar acest lucru te face să fii extrem de atrăgător.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Să fii fermecător nu e ceva ce vine cu naturalențe pentru tine, pentru că tu ai tendința de a fi destul de timid.

Asta nu înseamnă că nu ești șarmant, pentru că ai grijă să compensezi lipsa abilităților de comunicare cu lucruri precum cadouri și sprijin pentru cei din jurul tău. Ești un prieten sincer și bun, doar că durează ceva până dezvălui aceste trăsături. Iar asta face parte din farmec!

Pești(19 februarie – 20 martie)

Tu ești o persoană foarte deschisă și vulnerabilă, dar nu ai niciodată pretenții de la nimeni.

Ai acel ceva care îi face pe oameni să aibă încredere în tine și să te ajute fără să ceri acest lucru. Nu cerșești atenție și milă, dar ai un farmec care îi determină pe toți să-și dorească să aibă grijă de tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending