Connect with us

Horoscop

Cea mai bună cură de detoxifiere pentru tine, în funcţie de zodie

Detoxul este definit ca renunţarea sau eliminarea substanţelor nocive sau nesănătoase din corp. Pentru unii oameni, acesta se referă la sentimente şi la lucruri toxice pentru minte.

Când eliminăm şi scăpăm de toxinele din corp şi de stresul din vieţile noastre, suntem mai protejaţi de boli şi mai sănătoşi. Poate deveni destul de copleştior faptul că există atât de multe metode de detoxifiere. Dar, când trebuie să facem o alegere, este o idee bună să aruncăm un ochi spre astrologie şi despre ce poate spune zodia noastră despre asta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Cea mai bună soluţie pentru acest nativ este o tabără de detoxifiere.

În acest mod, el va putea face exerciţii până la epuizare, dar îşi va schimba şi dieta şi va scăpa de obiceiurile proaste în acelaşi timp. Într-o astfel de tabără sunt suficiente activităţi programate pentru a-l ţine în priză şi suficientă varietate pentru a nu se plictisi. În plus, această idee este perfectă pentru spiritul său competitiv, deoarece va dori să dea tot ce are mai bun, chiar şi atunci când vine vorba de a scăpa de toxine.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Taurul poate urma o cură de detoxifiere mergând într-un centru spa fantastic, unde poate avea parte de răsfăţul dorit.

Îi plac experienţele senzoriale, astfel încât masajele, yoga, mâncărurile delicioase, dar sănătoase în acelaşi timp şi împrejurimile relaxante sunt perfecte pentru el.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Detoxifierea pentru acest nativ presupune mai multe lucruri deodată.

Acesta poate începe cu un terapeut pentru a scăpa de gândurile toxice şi pentru a se purifica, dar se va înscrie şi la o clasă de sport pentru a face tot ce e nevoie ca să se simtă bine. Poate nu va reuşi să le ducă pe toate la bun sfârşit, dar beneficiile se vor vedea.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Unul dintre elementele cheie pentru detoxifierea Racului este destresarea, iar cel mai bun mod de a face acest lucru este să îşi petreacă mai mult timp în natură.

Drumeţiile, plimbările pe plajă şi alergatul nocturn îl pot scăpa de stilul său de viaţă agitat.

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul este o persoană cu o mare putere de concentrare şi multă forţă, şi dacă trebuie să facă ceva pentru el însuşi, o va face.

Cu toate acestea, dacă acest nativ doreşte să facă procesul mai plăcut, alege să ia pe cineva cu el. Fie că este vorba de sport, de abandonarea obiceiurilor proaste şi dobândirea unor sănătoase, sistemul bazat pe prieteni funcţionează cel mai bine pentru el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Indiferent cât de igienic sau organizat este cineva, tot mai poate avea nevoie de detox.

Unul dintre cele mai bune moduri de detoxifiere în cazul Fecioarei este de a scăpa de orice lucru din casa lor care nu îi aduce bucurie şi energie pozitivă. Când Fecioara e înconjurată de prea multe obiecte, chiar dacă sunt foarte organizate, abilităţile cognitive îi sunt afectate într-un mod negativ. Pentru a-şi limpezi creierul, trebuie să-şi limpezească spaţiul.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Cea mai bună cură de detoxifiere pentru Balanţă este eliminarea oamenilor toxici din viaţa ei.

Acesta nu este un lucru uşor pentru ea, deoarece tinde să fie genul de persoană care vrea să facă pe plac oamenilor din jur şi care este extrem de loială. Faptul că e înconjurată de mulţi oameni, mai ales de aceia care nu o tratează bine, îi afectează modul în care se simte fizic, mental şi emoţional. Nu toată lumea trebuie să o placă şi nu trebuie să rămână prieten cu toţi cei pe care îi întâlneşte.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este foarte discret şi intens, aşadar cea mai bună cură de detoxifiere pentru el este să se retragă sau să se abată de la drumul său.

Trebuie să scape de responsabilităţile sale mergând undeva unde se poate concentra doar pe el însuşi. Dacă se hotărăşte, Scorpionul poate să plece departe de rutina lui pentru a dobândi unele obiceiuri sănătoase.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Apa este un element foarte important în ceea ce priveşte detoxifierea în cazul Săgetătorului.

El trebuie să depună un efort deosebit pentru a consuma cât mai multă apă, deoarece astfel va elimina toxinele din organism. El poate practica hidroterapia prin duşuri extrem de fierbiţi timp de 5 minute, urmate de apă rece timp de 30 de secunde. Acest ciclu se repetă de trei ori, după care trebuie să se bage în pat timp de 30 de minute.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Râsul este cel mai bun detox pentru Capricorn.

Pentru a se simţi bine, ar trebui să îi facă pe ceilalţi să zâmbească, dar şi pe el însuşi. Poate să se uite la filme şi emisiuni TV amuzante şi să facă tot ce vrea, important este să fie fericit fără a fi nesănătos. Capricornul ar trebui să ia în calcul o vacanţă adevărată, nu o fugă, dar undeva unde se poate simţi din nou ca un copil, fără tensiuni şi responsabilităţi.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul este o persoană foarte inteligentă, deci atunci când vine vorba de detox, el trebuie să îşi elibereze complet mintea.

Meditaţia este o modalitate excelentă pentru detoxifierea Vărsătorului. În loc să se concentreze pe tot ceea ce trebuie să facă sau să reflecteze asupra lucrurilor care s-au întâmplat în trecut, meditaţia îl va ajuta să îşi cureţe mintea şi îi va îmbunătăţi capacitatea de a face faţă stresului.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Cel mai bun mod de detox pentru acest nativ este să se cureţe emoţional.

O astfel de purificare îl va ajuta să gestioneze mai bine sentimentele negative care l-au rănit şi de care nu a putut să se desprindă. Dacă acesta este supărat pe cineva, trebuie să poarte o conversaţie calmă cu acea personasă şi să dea dovadă de compasiune, astfel va putând să scape de ce are pe suflet şi poate detensiona atmosfera. Dacă este gelos pe cineva, ar trebui să transforme acest sentiment într-unul total opus, şi anume să îi facă acelei persoane complimente şi să îi spună că o admiră. Dacă are regrete şi păreri de rău, cel mai bun lucru este să ceară iertare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending