Connect with us

Horoscop

Cea mai atractivă parte a corpului tău, în funcție de zodie

 

Care este cea mai atractivă trăsătură fizică a ta? Ești conștientă de faptul că cel puțin o parte a corpului tău întoarce privirile celor din jur?

Dacă răspunsul este nu și ești învăluită de nesiguranță, trebuie să știi că noi toți ne confruntăm cu asta. În unele zile suntem mai mulțumiți cu cine suntem, iar în altele ne-am dori să arătăm cu totul altfel! Corpul nostru e minunat și cu siguranță ne evidențiem prin ceva anume. Astrologia ne poate spune despre ce este vorba!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Una dintre cele mai uimitoare caracteristici ale corpului tău este reprezentată de sprâncenele tale.

Desigur, știi deja că totul e grozav la tine, dar sprâncenele tale atrag privirile tuturor. Acestea îți permit să exprimi exact ceea ce simți, fie că este vorba de înverșunare sau nevinovăție, fericire sau tristețe.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Buzele tale sunt una dintre cele mai uimitoare trăsături ale corpului tău.

Îți place să atingi și să fii atinsă, așa că una dintre cele mai sensibile părți ale corpului tău te ajută în acest sens. E meritul tău să primești titlul pentru cele mai grozave buze!

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Cea mai atractivă parte a corpului tău este tenul tău.

Pielea ta este asemănătoare cu cea a unui bebeluș, netedă și catifelată. Natura ta curioasă și veselă te menține și te face să te simți tânără la orice vârstă, și chiar așa și este!

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Abdomenul tău este partea corpului care atrage cele mai multe priviri.

Ești mereu într-o formă fizică excelentă, dar nici cu intuiția și bunătatea față de cei din jur nu dai greș. De asemenea, fluturii pe care îi simți în permanență în stomac te ajută să îți menții sensibilitatea și capacitatea de a iubi.

Leu(22 iulie – 22 august)

Părul tău este ceea ce definește cea mai atractivă caracteristică a corpului tău.

Ce modalitate mai bună de a-ți arăta regalitatea poate exista decât un păr puternic și plin de vitalitate? Ori de câte ori intri într-o încăpere, captezi atenția asupra ta, iar podoaba ta capilară îi face pe oameni să întoarcă capul înainte de a se bucura pe deplin de prezența ta minunată.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cea mai atractivă parte a corpului tău este pielea ta.

Știi deja acest lucru, deoarece depui eforturi consistente pentru a-ți menține pielea sănătoasă și frumoasă. Metodele tale dau roade, însă nici gena nu e de ignorat. Ai pielea netedă și catifelată ca cea a unui bebeluș!

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Cea mai atractivă parte a corpului tău este posteriorul tău.

Tu ești o persoană blândă și amabilă, iar dorința de armonie între tine și ceilalți este cea mai importantă pentru tine. Dacă toți ar fi atât de frumoși la interior și la exterior ca și tine, lumea ar fi un loc mai bun!

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Zonele tale erogene sunt cele mai atrăgătoare părți ale corpului tău.

Ești conștientă de puterea pe care o deții și știi cum să o folosești. Păstrezi aceste zone doar pentru cei care merită cu adevărat, care sunt extrem de puțini!

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Spatele tău este extrem de atrăgător.

Purtarea de rochii fără spate este cel mai bun mod de a-ți scoate în evidență calitățile fizice și de a-i face pe bărbați să se simtă foarte atrași de tine.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Cea mai atractivă parte a corpului tău e reprezentată de picioarele tale.

Ori de câte ori porți o rochie și niște tocuri, picioarele tale atrag privirile tuturor din jur, fie că este vorba despre femei sau bărbați. Indiferent dacă mergi la o petrecere sau pur și simplu la muncă, picioarele tale completează imaginea pe care o reprezinți.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Picioarele tale sunt foarte atractive, dar nu numai la nivel fizic.

Ele te poartă spre libertate și progresie. Ele te ajută să mergi peste tot pentru a îmbunătăți lumea, iar cei din jurul tău admiră enorm faptul că ești capabilă să mergi kilometri în atingerea unui țel.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Ochii tăi sunt extrem de atractivi și seducători.

Sclipirea lor te ajută să cucerești pe oricine. De asemenea, ochii tăi privesc în adâncul oamenilor, iar prin ei poți vedea durerea și fericirea din sufletul oamenilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending