Connect with us

Horoscop

Ce ulei esenţial să foloseşti, în funcţie de zodia ta

Lumânări, măşti de faţă, băi relaxante, toate vor fi mult mai utile dacă alegi uleiul esenţial care ţi se potriveşte în funcţie de zodia ta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Ulei esențial de lavandă.

Eşti sălbatică şi aventuroasă, ceea ce înseamnă că ai putea fi uneori prea nerăbdătoare. Optează pentru uleiul de lavandă care este extrem de liniştitor. Extras din tufa de lavandă, mirosul ei are un efect calmant atât asupra corpului, cât şi asupra minţii. Acest lucru înseamnă că vei fi zen atunci când vei avea cel mai mult nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Ulei esenţial de lemn de cedru.

Tu pui fericirea celor din jur mai presus de a ta, iar asta înseamnă că timpul pentru tine e limitat. Păstrează-te cu picioarele pe pământ cu ajutorul acestui ulei, care oferă un puternic simţ al scopului datorită aromelor lemnoase de pădure. Îţi va îmbunătăţi starea de spirit.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Ulei esențial de busuioc.

Interesele tale se schimbă în mod constant, iar toate aceste gânduri conflictuale ar putea provoca un pic de confuzie. Busuiocul este renumit pentru a revigora simţurile. Câteva picături din acest ulei te vor ajuta să te concentrezi, să fândeşti mai clar şi să lupţi contra epuizării care vine din incapacitatea ta de a te hotărî.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Ulei esenţial de mentă.

Eşti o fire sensibilă, aşa că atunci când viaţa ta o ia puţin razna, suferi adesea de anxietate şi de probleme cu stomacul. Ingerată, menta este bună pentru stomac, iar mirosul ei calmant revigorează simţurile.

Leu(22 iulie – 22 august)

Ulei esenţial de ghimbir.

Eşti plină de încredere şi ceri atenţie oriunde mergi. Uleiul de ghimbir are proprietăţi stimulative mentale şi este, de asemenea, renumit pentru îmbunătăţirea respiraţiei. Ingerează-l pentru energie sau difuzează-l pentru un efect mai subtil.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ulei esenţial de Ylang Ylang.

Eşti o fire practică şi cu picioarele pe pământ, dar foarte obsedată de multe lucruri. Poţin face faţă presiunii cu ylang ylang. Acest ulei floral este recoltat din florile copacului Ylang Ylang şi ajută la relaxare prin inducerea sentimentelor de bucurie şi pozitivitate. Stai pe spate, relaxează-te şi lasă acest ulei să îţi calmeze mintea, astfel încât să ajungi să fii zen.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Ulei esenţial de tămâie.

Fiind o persoană atât de fermecătoare, trebuie să păstrezi totul în echilibru. Când este inhalat, uleiul de tămâie are proprietăţi adaptogene care vor ajuta la calmarea oricărei situaţii emoţionale şi care aduce sentimente de pace. De asemenea, s-a demonstrat reducerea frecvenţei cardiace şi a tensiunii arteriale în timpul oricărei perioade tensionate.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Ulei esenţial de trandafir.

Fiind cea mai pasională zodie, uneori inima ta poate fi năpădită de gelozie. Uleiul de trandafir acţionează ca o pastilă pentru a uşura tensiunea şi pentru a deschide inima spre iubire. Extras din flori de trandafir, mirosul natural floral ajută şi la ameliorarea depresiei induse de anxietate.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Ulei esenţial de arbore de ceai.

Tu iubeşti călătoriile şi experienţele noi. Dar toată această aventură în care trăieşti poate avea efecte fizice asupra coprului tău. Uleiul de arbore de ceai va calma muşchii şi va îmbunătăţi circulaţia. Aplică doar câteva picături direct pe piele şi lasă proprităţile sale revigorante să îţi înlăture orice durere.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Ulei esenţial de lemn de santal.

Tu întotdeauna cauţi să îmbunătăţeşti tot ce te înconjoară şi pe tine. Lemnul de santal te va ajuta la calmarea perfecţionismului tău interior, astfel încât să te poţi simţi liberă şi să creezi un echilibru între viaţa ta profesională şi cea personală. Acesta a fost folosit în practici de meditaţie timp de secole pentru proprităţile sale de îmbunătăţire a dispoziţiei.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Ulei esenţial de muşeţel german.

Chiar dacă semnul tău e renumit ca fiind cel mai excentric din întreg zodiacul datorită modului tău de creativ de gândire, e posibil ca uneori să ai nevoie de puţin ajutor pentru a-ţi exprima ideile ingenioase. Proprietăţile calmante ale acestui ulei, cunoscut şi ca ulei de muşeţel albastru, te va ajuta să îţi îmbunătăţeşti starea de spirit, să îţi ridice moralul şi să te eliberezi de toată neliniştea care împiedică procesul creativ.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Ulei esențial de Vetiver.

Tu ai tendinţa de a fugi de realitate şi de a visa, dar acest ulei te poate ajuta să rămâi prezentă şi să te concentrezi ori de câte ori ai nevoie. Vetiver e un ulei extras din rădăcina unei ierburi indiene şi are proprietăţi calmante care sunt foarte potrivite pentru tine. Îţi va aduce mintea rătăcitoare înapoi pe Pământ.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending