Connect with us

Horoscop

Ce tip de vrajitoare esti? Afla secretul zodiei tale!

Esti pregatit sa afli secretul zodiei tale?

BERBEC
Esti vrajitoarea PASIUNII. Ai abilitatea de a-i cuceri pe ceilalti prin simpla ta prezenta. Esti o fire indaratnica, dar carismatica si sociabila. Iti place sa te muti dintr-un loc in altul intrucat nu agreezi monotonia. Forma ta preferata de magie este meditatia.

 

TAUR
Esti vrajitoarea GRADINII. Tu iti iei puterea din Natura Mama. Iti place sa gradinaresti, sa cultivi ierburi, flori, legume, pomi fructiferi. Esti un foarte bun communicator, iar prieteni si familia te iubesc pentru asta. Esti hotarat, perseverent, mai ales cand iti doresti ceva.

 

GEMENI
Esti vrajitoarea ENERGIEI. Ai abilitatea naturala de a simti schimbarile de energie din jurul tau. Ai o intuitive sensibilia si poti primi si trimite energie din trecut, prezent si viitor. ESti o persoana energica, gandesti liber. Iti plac visele lucide si proiectia astrala. Poti parea un “ciudat” pentru cei care nu-ti inteleg energia, ceea ce te predispune spre izolare.

 

RAC
Esti vrajitoarea BUCATARIEI. Iti place sa-ti manifesti magia in casa, transformand alimente simple in bunatati sau remedii. Iti plac si potiunile de tot felul. Esti o persoana de casa si fidela partenerului pe care si l-a ales. Ai darul de a comunica cu animalele.

 

LEU
Esti vrajitoarea HIPNOZEI. Ai abilitatea naturala de a capta atentia oamenilor. Ii incanti pur si simplu cu sarmul tau. Esti atras de pietrele semipretioase si cristale, precum si de uleiuirile esentiale. Esti o persoana loiala si de cuvant.

 

FECIOARA
Esti vrajitoarea TIMIDITATII. Poti face lucruri magice doar daca ramai concentrat. Iti plac lucrurile noi si vrei sa te reinventezi de fiecare data. Totusi, esti o persoana retrasa, care vorbeste destul de putin. Iubesti sa stai in natura, iar cel mai mare dusman al tau esti chiar tu. Tendinta spre perfectiune te impinge catre anxietate si depresie.

 

BALANTA
Esti vrajitoarea MUZICII. Magia ta are legatura cu muzica, artele sau lucrul manual. Iti place sa te bagi in conflicte si sa le rezolvi. Ai obiceiul de a te juca cu cartile de tarot pentru a le da oamenilor sfaturi. Confortul este prioritatea ta numarul unu.

 

SCORPION
Esti vrajitoarea NOPTII. Iti plac misticismul si secretele. Te inspira intunericul noptii, dar si intunericul din oameni. Asta nu inseamna ca esti adeptul magiei negre. Ci doar ca vrei sa descoperi cele mai ascunse secrete ale oamenilor. Ai abilitatea de a-ti controla foarte bine emotiile.

 

SAGETATOR
Esti vrajitoarea TUNETULUI. Ai o energie debordanta pe care o utilizezi doar in scopurile pe care ti le propui. Esti intelept si cinstit. Ai abilitatea de a vedea lucrurile inainte sa se intample.

 

CAPRICORN
Esti vrajitoarea TRADITIONALISMULUI. Magia ta are legatura Natura Mama. Iti place sa te conectezi cu Universul, prin plimbarile in natura. Te concentrezi pe cate un singur scop si nu te lasi distras pana cand nu termini ce aveai de facut. Acasa iti place sa pastrezi totul intr-o ordine perfecta.

 

VARSATOR
Esti vrajitoarea STELELOR. Magia ta are legatura cu cerul si planetele. Iti place sa primesti Luna si stelele. Te inconjori cu oameni care au o latura pozitiva si prietenoasa. Esti devodat prietenilor pe care ii ajuti cu bucurie.

 

PESTI
Pesti vrajitoarea ZANELOR. Iti place mult Lumea zanelor. Traiesti intr-o lume de vis, iti place sa vezi partea buna din oameni. Esti o fire creativa, care ar putea face fata cu brio unor domenii precum decoratiunile interioare, scrisul sau moda.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending