Connect with us

Horoscop

Ce te întristează, în funcţie de zodia ta

Fiecare zodie îşi gestionează diferit sentimentele, iar acest lucru e valabil şi în cazul tristeţii. Iată ce îţi strică dispoziţia şi cum faci faţă unui episod depresiv!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul se va întrista profund dacă nu i se acordă atenţia pe care crede că o merită.

Nevoia de validare îl poate face predispus la depresie. Dacă eşti născut în această zodie şi nu ai o dispoziţie prea bună, fă un pas înapoi şi gândeşte-te la toate motivele care te fac să fii o persoană minunată, fără să ai nevoie ca cei din jur să îţi confirme acest lucru!

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Lipsa intimităţii fizice îl poate face pe Taur să se simtă nedorit.

El se umple de energie pozitivă dacă reuşeşte să relaţioneze la cel mai profund nivel cu o persoană. Contactul fizic este foarte important pentru acesta. El nu va intra niciodată în depresie atât timp cât poate fi alături de oamenii la care ţine.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Acest semn va cădea în depresie dacă rămâne singur cu propriile gânduri.

E mereu în mişcare, iar atunci când se confruntă cu tăcerea, atmosfera devine apăsătoare. Gemenii se alimentează cu emoţiile celorlalţi. Dacă cei din jur se află într-o dispoziţie proastă, atunci asta vor obţine şi ei.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racul este predispus la depresie.

E atât de ataşat de oameni, încât preia din ceea ce simt ei. De asemenea, el îşi doreşte ca mereu să fie bine şi să fie fericit cât mai des, iar atunci când nu se întâmplă acest lucru, totul pare negru pentru el.

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul trebuie să deţină mereu controlul absolut, deci mai mult ca sigur nu va intra în depresie.

Controlul pe care îl deţine este foarte solid. El ştie cum se simte şi cum trebuie să îşi gestioneze sentimentele pentru a fi mereu într-o dispoziţie bună.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

O Fecioară nu îşi va da seama de la început că se confruntă cu un episod depresiv.

Ea e foarte analitică şi raţională. Ceea ce simte este probabil un fenomen foarte ciudat. Asta nu înseamnă că nu e depresivă, ci doar că nu înţelege prin ce trece şi ce i se întâmplă.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Lipsa controlului asupra oricărui aspect al vieţii sale o va face pe Balanţă să se simtă deprimată.

Acest lucru înseamnă că are tendinţa de a se întrista destul de uşor. În momentul în care ea simte că scapă frâiele din mâini, ea va deveni tristă şi anxioasă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scopul Scorpionului este de a se proteja de lume, iar acest lucru va face dificilă detectarea depresiei.

E posibil ca el să treacă printr-un astfel de episod dacă se gândeşte la moarte şi la alte lucruri neplăcute care i se pot întâmpla.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Un Săgetător poate deveni depresiv cu uşurinţă mai ales atunci când este singur pentru mult timp.

Lui îi place să fie singur din când în când, însă atunci când realizează că nu mai are pe nimeni în jur care îl poate ajuta la nevoie, atunci el se întristează. Este o persoană foarte sociabilă, iar singurătatea o copleşeşte.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul nu se întristează prea uşor, dar o face.

Acest lucru se datorează faptului că el ştie cum să gestioneze dezinteresul celorlalţi, fără să îl ia ca pe un atac personal. Aşa este el!

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul este predispus la depresie din cauza faptului că se îngrijorează prea mult de ceilalţi.

El îşi doreşte ca toţi din jurul lui să fie bine. Când cineva trece printr-o pasă proastă, el se dezechililibrează emoţional.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Peştii sunt predispuşi la depresie, pentru că nu reuşesc să facă faţă prea bine criticilor.

Ei iau totul personal şi acest lucru poate fi în detrimentul stimei de sine. Sentimentele lor sunt instabile. Acum se pot simţi deprimaţi, iar imediat apoi vor sări în sus de bucurie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending