Connect with us

Horoscop

Ce te face să-ţi pierzi cumpătul, în funcţie de zodia ta

În zilele noastre, toată lumea pare să se certe din orice. Există multă negativitate şi agresivitate pe mediile sociale şi noi toţi trebuie să învăţăm cum să comunicăm mai bine dacă vrem să rezolvăm problemele. Dar, furia este un sentiment puternic şi nu oricine şi-o poate ţine în frâu!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Este atât de uşor să provoci o ceartă cu un Berbec, nu degeaba se spune că este războinic.

Berbecul este competitiv şi hotărât să-şi facă propriul drum în viaţă. Dacă vrei să îi cunoşti latura întunecată, spune-i că nu e pregătit pentru o provocare sau că nu poate obţine ceea ce îşi doreşte. Fii atent totuşi, confruntarea cu el se poate transforma într-o luptă fizică mai repede decât crezi.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Taurul apreciază lucrurile cele mai fine şi luxoase.

E mândru de colecţiile şi investiţiile lui. Nu îţi irosi timpul să găseşti ceva care îl poate insulta, pentru că vei obţine acest lucru doar dacă spui ceva de rău de locuinţa sau bunurile sale. Dacă îl critici că a cumpărat ceva ieftin şi urât, va lua foc!

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Gemenii au tendinţa de a se mula după cei de lângă el, de aceea este destul de greu să te cerţi cu ei.

Scoate-i din propriul joc şi pune-i în faţa faptului împlinit! Indiferent ce îţi spun acum, probabil au spus opusul cu altcineva săptămâna trecută. Va fi distractiv să urmăreşti cum încep să se retragă!

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racul este pasiv-agresiv şi joacă rolul martirului de foarte multe ori.

Întreabă-l cât de mult îi pasă de tine şi spune-i cât de egoist este. Apoi, lasă-l să se consume o vreme, astfel îşi va pierde cumpătul.

Leu(22 iulie – 22 august)

Vrei să vezi cum îşi pierde Leul cumpătul? Ignoră-l, întrerupe-l sau schimbă subiectul!

Tot ceea ce face Leul tinde să fie o performanţă. Eul lui se bazează pe o audienţă apreciativă, aşa că nici măcar să nu îndrăzneşti să îl pui într-o poziţie proastă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu trebuie să îi spui nimic unei Fecioare pentru a o enerva, trebuie doar să îi rearanjezi lucrurile de pe birou.

Pune cărţile într-o altă ordine sau mută-i fişierele de pe calculator, astfel îi vei distruge mediul ei perfect şi îşi va ieşi din minţi.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţei nu îi place să fie supărată. Ea depune eforturi mari pentru a reduce furia şi negativitatea în orice situaţie.

Dacă vrei să o vezi cum îşi pierde cumpătul, nu pune punct confruntării. Spune-i că e nedreaptă şi găseşte ceva în neregulă la fiecare soluţie pe care o propune.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Pasiunile şi sentimentele Scorpionului sunt profunde şi îi plac enorm secretele.

S-ar putea să nu îţi dai seama că e supărat pe tine decât când e prea târziu. O modalitate sigură de a-l face să-şi piardă cumpătul este să-i faci publică viaţa privată. Dezvăluie unul dintre secretele sale lumii. El va râde împreună cu tine în acel moment, dar apoi va trebui să îţi păzeşti spatele!

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Este greu să enervezi un Săgetător, pentru că el tinde să fie o persoană destul de permisivă.

Un singur lucru nu poate suporta şi acela este minciuna. Săgetătorul are încredere în aproape oricine la început. Dacă îl faci să regrete asta, poţi să îl ofensezi destul de mult.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul se mândreşte cu eficienţa sa raţională şi cu abilităţile sale de planificare.

Dacă îi spui că obiectivele lui sunt nerealiste sau că ideile sale sunt prosteşti, atunci se va enerva la culme. Dacă are parte de un eşec, ridică din umeri şi spune-i că nu e mare lucru, el nu va reuşi să suporte ce aude pentru că tot ce face el e important.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul priveşte mereu în ansamblu. Dacă încerci să schimbi puţin situaţia şi insişti să se concentreze asupra detaliilor mici, atunci nu îi va pica prea bine.

El este independent şi nu se simte confortabil să îşi arate vulnerabilităţile, deci întreabă-l în permanenţă cum se simte sau cum priveşte anumite lucruri delicate pentru a-i scoate la suprafaţă latura întunecată.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Peştii sunt supăraţi dinainte de a-i spune sau face ceva.

Este greu să îi provoci furia, pentru că el preferă să-şi interiorizeze sentimentele şi să se învinovăţească decât să se implice într-o confruntare. Dacă vrei să vezi lacrimi de nervi, spune-i că exagerează.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending