Connect with us

Horoscop

Ce te dezamageste cel mai mult, in functie de zodie: Racul are nevoie de sentimente autentice

Trebuie sa acceptam faptul ca dezamagirea este inevitabila. Iar cand aceasta survine, nu mai conteaza ca ti se intampla, ci cum raspunzi la dezamagire.

Este imposibil sa eviti intotdeauna dezamagirea. Fie ca ai asteptari prea mari de la tine, fie de la ceilalti, la un moment dat se va intampla. Important e sa intelegi ce s-a intamplat si sa inveti din asta. Astrele ne spun ce te dezamageste cel mai mult, in functie de zodia ta:

Berbec

Berbecul e impulsiv si isi lasa pasiunea sa-i influenteze deciziile. Daca alege sa fie de partea ta, o face pentru ca spera sa merite. Iar daca tu nu manifesti aceeasi pasiune, cu toata parerea de rau se retrage si cauta alta directie.

Taur

Are asteptari mari fiindca isi doreste stabilitate si coerenta si poate fi posesiv si manipulator in incercarea de a le pastra. Orice semn, oricat de mic, de incoerenta pe care i-l dai va fi interpretat ca o amenintare si va fi dezamagit.

Gemeni

Ca si Berbecul, aceasta zodie se simte dezamagita daca nu primeste interesul promis. Chiar daca ii oferi coerenta si stabilitate, dezamagirea tot se face simtita.

Rac

Mereu in cautarea iubirii, Racul este atras de oricine i se pare ca ii raspunde cu aceeasi afectiune. Daca dragostea adevarata la care spera se dovedeste a fi un sentiment fals, Racul este foarte deziluzionat.

Leu

Dependent de atentie, Leul isi doreste tot mai multa admiratie, iar cand o primeste nu se opreste – vrea mai mult si mai mult. Este atat de dependent de admiratie, incat e in stare sa munceasca oricat ca s-o obtina. Daca o pierde, nu exista dezamagire mai mare pentru aceasta zodie.

Fecioara

Poate fi dificil sa gasesti ceva de care Fecioara sa nu fie dezamagita. Foarte critica cu munca si imaginea sa, aceasta zodie nu suporta incompetenta si esecurile in munca. Adesea cel mai mare critic al sau, Fecioara e foarte dezamagita daca da gres.

Balanta

Aflata in cautarea echilibrului si a dreptatii, Balanta mediteaza tot timpul asupra deciziilor luate. Vrea sa faca alegerea corecta, insa ii este greu sa o gaseasca. Ideea de a nu face o greseala o copleseste, apoi daca chiar i se intampla asta, cade prada dezamagirii.

Scorpion

Foarte inteligenti, Scorpionii detecteaza pericolul de la mare distanta. Vor sa se asigure ca nu sunt inselati sau gresit intelesi si din aceasta cauza au tendinta de a impune controlul in relatie, ca sa evite situatiile neprevazute. Cel mai mult ii dezamageste pierderea controlului.

Sagetator

Zodie guvernata de Jupiter, Sagetatorul este semnul miscarii, al calatoriei, filosofiei si al aventurii. Este atras de noi aventuri si experiente, iar daca nu are sansa de a invata, de a se dezvolta si de a-si largi orizontul, este dezamagit.

Capricorn

Aceasta zodie are ca prioritate succesul si trage din greu pentru a-l obtine. Capricornul este foarte realist si crede ca munca din greu si dedicarea aduc succesul. Traieste o mare dezamagire daca eforturile sale nu dau roade.

Varsator

Fire foarte sensibila, Varsatorul are un profund spirit umanitar: tratamentul injust, rasismul, bigotismul, cruzimea si abuzul intra in contradictie cu credinta sa. Aceasta zodie lupta pentru un tratament corect si orice actiune inumana o dezamageste.

Pesti

Aceasta zodie care nu cunoaste egoismul, dar si foarte sensibila, este foarte dezamagita cand se confrunta cu duritatea, rautatea si cruzimea. Tot ce isi doreste este sa poata trai in liniste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending