Connect with us

Horoscop

Ce spune zodia ta despre stilul tău vestimentar

Indiferent cât de bine crezi că te cunoşti, mai ai multe de învăţat despre tine. Zodia ta îţi poate dezvălui lucruri incredibile şi extrem de utile!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Eşti expertă în ţinutele clasice, dar poţi cu uşurinţă să treci la stilul casual.

Poţi să faci schimbări radicale şi pe toate cu brio. Eşti maestră în crearea unui aspect fără cusur, indiferent că este vorba de birou sau de o ieşire cu prietenii. Eşti chameleonul lumii modei. În acest an trebuie să te concentrezi pe elementele de bază pentru a continua tot aşa. Te reprezintă piesele simple şi elegante, accesoriile discrete şi adori costumele în acelaşi ton, uni.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Nu îţi este teamă să optezi pentru piese şi accesorii îndrăzneţe.

Ai un blog de modă? Taurul adoră să împărtăşească cu ceilalţi ţinutele lui zilnice. În acest an, concentrează-te pe acele piese vestimentare cu efect wow care pot rezista testul timpului. Stilul tău este unul confortabil şi modern şi eşti un fan al aspectului, dar şi al utilităţii.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Eşti o persoană care riscă prin piesele vestimentare pe care le alege.

Ai obiceiul de a purta haine care îi fac pe cei din jur să întoarcă capul după tine. Acesta este anul în care ar trebui să te joci şi să-ţi duci stilul la un alt nivel. Îţi place să fii în trend, dar faci o mulţime de combinaţii şi niciodată nu porţi acelaşi lucru de două ori.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Stilul tău vestimentar este unul rafinat şi atent pus la punct.

Eşti o femeie sofisticată, drăguţă care optează pentru linii definite, piese atemporale şi clasice. În acest an, provoacă-te şi fă combinaţii inedite, cum ar fi: cămaşa iubitului şi fusta ta preferată. Te bazezi pe clasic şi eşti mereu elegantă.

Leu(22 iulie – 22 august)

Niciodată nu refuzi o ţinută care are potenţialul de a atrage toate privirile.

Anul acesta, lasă-ţi creativitatea, pasiunea şi pofta de viaţă să se transforme într-o nouă garderobă îndrăzneaţă. Nu îţi e teamă să încerci orice, în special în nuanţe vibrante, dar nu alergi după cele mai recente tendinţe şi ai încredere în instinct atunci când te îmbraci.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ştii cum să îţi pui atuurile în valoare.

Apreciezi profund stilul clasic şi gravitezi spre ţinutele personalizate. Roşu şi fildeşul pot fi culorile perfecte pentru acest an. Niciodată nu eşti supraîncărcată, dar eşti mereu remarcată şi admirată.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Optezi pentru clasic cu influenţe vintage.

Nu îţi e teamă să iei hainele cele mai vechi din dulap şi să le porţi cu încredere. Griul, negrul şi albastrul marin sunt culorile prăfuite care te atrag din garderoba ta, dar la care adaugi detalii precum decoraţii metalice sau piele. Apoi, pentru un pic de blândeţe, compensezi cu dantelă sau catifea. Îţi place clasicul şi mătasea, dar nu fără să te joci puţin cu influenţele.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Eşti o maestră a uniformelor şi întotdeauna eşti aranjată aproape de perfecţiune.

Misterul care te caracterizează ar trebui să se vadă şi în garderoba ta în acest an. Nu îţi fie frică de provocări. În general, te bazezi pe ce ai testat, te ataşezi de o piesă vestimentară şi o vrei în toate culorile şi ţinuta ta este cunoscută şi este cam aceeaşi. Anul acesta, îndrăzneşte!

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Stilul tău e un pic feminin şi mai mult clasic.

Ai un simţ al umorului de invidiat şi asta se vede şi în vestimentaţia ta. Anul acesta ar trebui să mergi pe clasicul şi femininul care te reprezintă, dar la care să adaugi accesorii îndrăzneţe. Mereu eşti la patru ace şi faci combinaţii foarte reuşite.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Tu eşti pur şi simplu sofisticată.

Iubeşti piesele vestimentare confortabile, dar cărora le dai un plus de strălucire. Stilul tău evoluează de la an la an, dar mereu vrei să te simţi bine în hainele pe care le porţi. Iubeşti piesele simple şi sofisticate în acelaşi timp.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Mereu încerci să arăţi minunat şi te pasionează moda.

Când vine vorba de stilul tău, ar trebui să experimentezi printuri şi culori îndrăzneţe pentru a putea să dezvălui latura sălbatică a personalităţii tale. Eşti o fire creativă, trendy, inedită, rebelă, diferită şi îţi place să experimentezi. Ţinutele tale sunt vibrante, niciodată lipsite de amprente şi pete de culoare.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Stilul tău atrage mereu privirile celor din jur, însă nu exagerezi niciodată.

În acest an ar trebui să optezi pentru piese fluide cu o vibraţie uşoară. Nu spui niciodată nu hainelor preferate în care te simţi cel mai confortabil şi îţi plac bijuteriile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending