Connect with us

Horoscop

Ce OBIECT NOROCOS trebuie sa ai, in functie de zodia ta. Acest obiect iti va aduce MULT NOROC!

Dintotdeauna oamenii au folosit tot felul de talismane sau medalioane spre a le aduce noroc in viata. Aceste obiecte poarta in ele o anumita magie, datorita miturilor si legendelor despre ele. Popularitatea trifoiului cu patru foi, al potcoavei, a gargaritei sau a cosarului – iar lista este foarte lunga in continuare – exista la fel de puternica si astazi.

 

Desigur, sunt multe obiecte si simboluri ce iti poarta noroc cu adevarat. Insa fiecare zodie este predispusa la unele dintre ele.

Iata ce iti este cel mai potrivit sa ai asupra ta sau in casa, in functie de zodia ta.

Alaturi de acest simbol, vei fi un magnet in actiune pentru ca energiile norocoase sa nu te ocoleasca. Incearca si te vei convinge !

BERBECUL trebuie sa aiba o CHEIE

obiecte norocoase - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - key-3087898_1920

Din toate cele 12 semne ale zodiacului, este usor de vazut faptul ca Berbecul este cel mai harnic si energetic. Nu te vei lasa pana cand nu iti implinesti dorinta inimii si nimic nu te poate opri din a-ti atinge scopul. De aceea, cheia este personificarea pentru tine. Exact ca o cheie, tu ajuti oamenii sa acceseze locuri pe care nu le-au putut accesa mai devreme fara tine. Oamenii te cauta pentru sfaturi si coordonare cand au probleme.

Foloseste o cheie ce iti place ca forma si semnificatie si incarc-o cu intentia ta de a-ti fi talisman protector si calauzitor.

7 este numarul norocos al TAURULUI

obiecte norocoase - sfatulparintilor.ro - number-2934038_1920

Un Taur este de regula mult prea rational ca sa creada in puterea talismanelor si a medalioanelor simbolice pentru norocul sau. Cu toate acestea, numarul 7 functioneaza cel mai bine pentru el. Acesta este un semn de mult noroc in multe culturi. Chiar si din punct de vedere stiintific, este un numar perfect pentru ca 3 si 4 sunt forme perfecte ce reprezinta triunghiuri si patrate. 7 apare si in alte locuri, cum ar fi numarul zilelor saptamanii si numarul culorilor din curcubeu.

Orice obiect ce are pe el numarul 7 devine talisman norocos pentru Taur!

Legatura Taurului cu natura ii aduce un alt simbol norocos: GHINDA

obiecte norocoase - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - acorn-1017796_1920

Taurul are o foarte puternica legatura cu natural pentru ca stie intuitiv cat de mult bine ii aduce. Vikingii cei puternic considerau ghidele purtatoare de noroc, in special plasate la pervaze. Erau folosite pentru a aduce protectie caselor in caz de furtuni.

ZARURILE sunt pentru GEMENI

obiecte norocoase - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - keychain-834705_1920

Zarurile mari au fost considerate dintotdeauna norocoase iar zarurile pufoase sunt foarte populare in prezent. Acesta este cel mai potrivit talisman norocos pentru Hemeni pentru ca sunt intotdeauna la moda. Gemenii sunt fiinte sociale si lor le place sa fie mereu in ton cu tot ce se poarta. Asadar, orice talisman ar alege, trebuie sa fie ceva popular pentru toata lumea. Zarurile norocoase pufoase nu se vor demoda niciodata.

GARGARITA si BAMBUSUL sunt cele mai bun talismane norocoase pentru RAC

Racul este in mod natural foarte afectuos si grijuliu, asa ca talismanul sau este ceva pe care sa il iubeasca. Racul trateaza intotdeauna animalele drept egalii sai. Multe culturi considera gargaritele norocoase si sunt cunoscute si numite chiar asa in Germania. Cu cat sunt mai rosii, cu atat aduc mai mult noroc. Gargaritele nu trebuie prinse si tinute captive, ci lasate sa traiasca prin curte sau pe balcon printre plante.

obiecte norocoase - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - ladybug-349456_1920

Un alt simbol norocos pentru Rac este planta de bambus. Racului ii place mult sa stea acasa, sa aiba grija de casa, sa isi decoreze casa cu orice presupune o vibratie pozitiva. Bambusul are nevoie de atentie constanta, sa i se vorbeasca, sa se simta iubit. Doar asa ii va merge bine. Combinatia dintre Rac si bambus este mereu castigatoare de ambele parti. Bambusul curata energia in locurile unde este amplasat.

obiecte norocoase .nature-2332634_1920

 

LEUL are nevoie de PIETRE PRETIOASE

obiecte norocoase - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - gemstones-1490209_1920

Fiecare semn zodiacal are propria sa piatra pretioasa dar pentru Leu toate pietrele pretioase functioneaza miraculos de bine pentru a-i aduce noroc. Precum o piatra pretioasa, si Leul este vibrant, superb, iubit si elegant.

Ei adora sa aiba lumina reflectoarelor asupra lor iar a purta bijuterii frumoase le intareste scopul si le da si mai multa incredere de sine pentru a atrage atentia.

Chihlimbarul este cea mai norocoasa piatra pentru Leu si multi cred ca este parte din Soare. Safirul este deasemenea considerat a binecuvanta pe cel ce o poarta cu daruri speciale de la Zei.

OCHIUL NOROCOS va proteja FECIOARA

obiecte norocoase - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - evil-eye-1416867_1920

Talismanul Ochiul norocos face mai multe decat doar sa iti aduca noroc. El te va mentine in protectie si siguranta impotriva oricaror vibratii negative trimise catre tine de altii care ti-ar dori raul sau boala. Daca esti Fecioara, poti gasi cu usurinta oameni care sa fie gelosi pe tine pentru ca tu esti o persoana incredibil de capabila si cu multe talente. Un talisman Ochi norocos este de regula ca o palma cu ochiul in centru sau ca un siraj ce are acesti ochi prinsi de el.

Amplaseaza-l la intrarea in casa, in masina, ca breloc, ca medalion, in portofel, la birou sau oriunde simti tu.

TRIUNGHIUL stabilizeaza o BALANTA

obiecte norocoase - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - low-poly-2789706

De mii de ani, triunghiurile au fost considerate a reprezenta ciclul vietii si al mortii precum si conexiunea noastra cu Universul. Ele au fost si sunt vazute drept un simbol care aduce echilibru si stabilitate, exact asa cum este o Balanta.

O Balanta este un excelent mediator si este celebra pentru diplomatia si impartialitatea sa. Exact precum triunghiurile, ea prefera sa gaseasca o balanta intre doua parti aflate in opozitie fara sa se adanceasca nici de-o parte nici de cealalta.

Orice simbol ce reprezinta un triunghi sau alcatuit din mai multe triunghiuri este obiectul norocos necesar unei Balante.

SCORPIONUL are nevoie de clasica POTCOAVA

Un Scorpion intotdeauna isi pune speranta acolo in afara sa si prefera talismane pe care sa le arate lumii. O potcoava se considera norocoasa daca este facuta din fier, un metal despre care se crede in cultura populara ca indeparteaza orice fel de energie a vreunei creaturi ce poate perturba energia persoanei, casei, familiei.

obiecte norocoase - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - horseshoe-2932666_1920

Cel mai bun loc de amplasare este chiar intrarea in casa unui Scorpion.

 

Clasica LABA DE IEPURE este perfecta pentru SAGETATOR

obiecte norocoase

Laba de iepure ca si simbol de noroc vine din vremuri antice tribale in care se considera ca aceasta intotdeauna va tine orice vraja, descantec sau energie negativa departe de purtator, mai ales pentru cei care ajung sa fie in cimitir dupa lasarea serii. Bineinteles ca un Sagetator trebuie sa cumpere o laba de iepure falsa care are aceeasi putere fara sa fie nevoie sa fie omorat sau maltratat un animal. Daca esti Sagetator, poarta un asemenea obiect pretutindeni cu tine si vei fi in siguranta.

TRIFOIUL CU PATRU FOI este foarte potrivit pentru CAPRICORN

obiecte norocoase - sfatulparintilor.ro- pixabay_com - travel-420011_1920

Trifoiul cu patru foi reprezinta credinta, speranta, afectiune si prosperitate. Aceste valori sunt foarte importante pentru un Capricorn caruia ii place sa se inconjoare de lucruri frumoase pentru care are nevoie de bani. El este si un mare iubitor al naturii iar trifoiul cu patru foi ii ofera o conexiune de netagaduit cu Pamantul. Fie ca isi gaseste el un trifoi cu patru foi si il pastreaza, fie ca foloseste un talisman de aceasta forma, cert este ca unui Capricorn ii va merge foarte bine cu acest obiect alaturi.

 

GREIERELE canta impreuna cu un VARSATOR

obiecte norocoase - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - cricket-2796088_1920

Cei ce au vazut filmul lui Disney Mulan vor sti ca greierii sunt vazuti drept simboluri norocoase de sute de ani. Si filmul Pinocchio il are pe Jiminy greierele drept ghid pazitor si indrumator. Oamenii le asculta muzica noaptea si sunt incantati de ce aud si traiesc un sentiment ca au un companion alaturi ce le canta. Atunci cand greierele tacea, era un semn de avertizare pentru oameni ca se apropie un pericol. Fiind Varsator, vei dori sa experimentezi aventura iar a avea ceva ce te vegheaza de pericole, abatandu-ti drumul din calea lor, este exact ceea ce ai nevoie.

PRINZATORUL DE VISE este excelent pentru visatorul PESTI

obiecte norocoase - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - dreamcatcher-1030769_1920

Pestii sunt visatori naturali pur sange si nu este nimic mai norocos pentru ei decat un obiect prinzator de vise. Acestea previn si preintampina visele rele de a intra in spatiul noptii si permite purtatorului sa aiba vise placute ca sa se simta odihnit si in pace sufleteasca. Poti plasa un asemenea obiect la pat sau il poti purta si ca medalion pe un lantisor. El iti va atrage vibratii bune daca este agatat la birou.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending